19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Digitalno zemljišče v Decentralandu se proda za 913.000 USD ... razvijalcu navideznih...

Digitalno zemljišče v Decentralandu se proda za 913.000 USD … razvijalcu navideznih nepremičnin

Navidezna parcela nepremičnine v igri odprtega sveta, ki temelji na Ethereumu, Decentraland, se je prodala za več kot $ 913, 000 – vrednotenje neopredmetenega premoženja enakovredno povprečni ceni hiša iz resničnega sveta v Brooklynu v New Yorku.

Navidezne nepremičnine se prodajajo v obliki nezamenljivih žetonov (NFT), poimenovanih LAND v Decentralandu, digitalna parcela pa se proda naložbam, osredotočenim na virtualne nepremičnine podjetje, republiško kraljestvo. Parcela dejansko predstavlja 259 parcele digitalnega zemljišča, pri čemer se transakcija poravna za 1, 295, domačih žetonov MANA Decentralanda – približno približno $ 913, 000 v času prodaje.

Na Twitterju je investicijsko podjetje poudarilo svojo zavezanost graditi na navidezne nepremičnine in dodajanje vrednosti metaverni Decentraland.

Republiško kraljestvo se je pravkar zaprlo ob največji pridobitvi zemljišča v zgodovini @decentraland! Komaj čakamo, da objavimo svoje velike načrte za to posestvo.

Naša zavezanost k gradnji in razvoju metaverze je močnejša kot kdaj koli prej. https://t.co/cIK9EdO660

— Republic Realm (@joinrepublic_RE ) Junij 17, 2021

Decentraland omogoča igralcem, da raziščejo njegov krizemski metaverzum, ki ponuja izkušnjo, podobno mešanici med Minecraftom in Second Lifeom, vendar z resničnim lastništvom nad predmeti v igri in ekonomija v igrah, ki jo vodijo igralci.

Republic Realm je oddelek spletne investicijske platforme Republic, ki je zagotovila podporo pomembnih vlagateljev, med njimi Binance, Galaxy Digital Galaxy Interactive in AngelList. Divizija sprejema naložbe akreditiranih vlagateljev samo na povabilo in omejuje svoje podpornike na 99 subjekte.

Republic Realm na svoji spletni strani trdi, da “ljudje vse več časa preživimo v virtualnih svetovih,” in dodal:

“Na presečišču nastajajoče tehnologije, kot je virtualna resničnost in blockchain, razvijalci, vlagatelji in ljubitelji ustvarjajo živahen trg digitalnih nepremičnin. “

Povezano: Ko se trg NFT ohladi, obstaja možnost da se naučimo iz njegove eksplozivne rasti

Po podatkih, ki jih je zagotovil NFT agregator podatkov NonFungible, je prodaja največja v zgodovini Decentralanda v dolarskih pogojev in premaga približno $ 704, 000 transakcija, ki je bila zabeležena maja 28.

Vendar pri merjenju LAND trgovanja po njihovi ceni v MANA, Republika Nakup Realm je osmi največji v zgodovini igre, saj je bila ena virtualna parcela novembra prodana za 2,7 milijona MANA 2018 (približno $ 211, 000 v tistem času).

V februarju je tekmec za kripto igre na srečo The Sandbox zabeležil navidezno prodajo zemljišč v vrednosti približno 2 milijona dolarjev, s čimer je postala največja prodaja digitalnih nepremičnin s kripto pogonom v zgodovini.

NonFungible je Decentraland uvrstil na četrti največji projekt NFT po tedenskem obsegu prodaje, v katerem je bilo za 1,3 milijona dolarjev opravljenih transakcij NFT 335 trguje zadnjih sedem dni. Decentraland zaseda šesto mesto po obsegu vseh časov, saj gosti $ 64. 6 milijonov poslov v skoraj skoraj 126, 000 transakcije.

Pionirski projekt NFT CryptoPunks trenutno prevladuje na lestvici NonFungible, s približno 4 USD. 15 milijonov milijonov 72 transakcij v preteklem tednu in (356 milijonov USD nad 13, 749 prodaja vseh časov.

Vendar pa je po mnenju kolektorja podatkov NFT, CryptoSlam, CryptoPunks četrti največji NFT po tedenskem obsegu, za Axie Infinity’s $ 23 milijonov transakcij, NBA Top Shot $ 913 . 7 milijonov trgovin in tedenska prodaja Bored Ape Yacht Club v vrednosti 7,3 milijona dolarjev.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments