-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Direktor AMC Theaters razmišlja o dodajanju Shiba Inu kot plačila za nakup...

Direktor AMC Theaters razmišlja o dodajanju Shiba Inu kot plačila za nakup vstopnic

Če bo prevladala volja ljudi, bo možnost nakupa vstopnic za kino AMC z žetoni Shiba Inu kmalu postala resničnost.

128018
Skupaj ogledov

29

Skupaj deleži

AMC Theatres CEO considers adding Shiba Inu as payment for ticket purchases  AMC Theatres CEO considers adding Shiba Inu as payment for ticket purchases  AMC Theatres CEO considers adding Shiba Inu as payment for ticket purchases  AMC Theatres CEO considers adding Shiba Inu as payment for ticket purchases

AMC Entertainment je v procesu posodabljanja svoje tehnične infrastrukture, da bi potrošnikom omogočila spletno plačevanje vstopnic za kino z Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) in Dogecoin (DOGE). Vendar se tu ne ustavi. V objavi na Twitterju v petek zgodaj zjutraj je Adam Aron, izvršni direktor podjetja, vprašal, ali bi uporabniki potencialno bili zainteresirani za plačilo tudi s Shiba Inu. V času pisanja, 85,582 V anketi so se že udeležili uporabniki Twitterja s približno 56 % volivcev, ki so izbrali “Da.”

Ikonična gledališka veriga se v zadnjem času vse bolj zanima za kriptovalute. Prejšnji teden je njegov izvršni direktor razpravljal o možnosti izdaje kriptovalute, specifične za podjetje. V začetku tega meseca je AMC svojim strankam omogočil nakup digitalnih darilnih kartic prek Dogecoina in drugih kriptovalut z denarnico BitPay. Še septembra je Aron med intervjujem CNBC izrazil zanimanje za kovanje spominskih vstopnic za kino kot nezamenljive žetone ali NFT.

V petek je Shiba Inu prehitel Dogecoin in postal deveta največja kriptovaluta na svetu po tržni kapitalizaciji. Glede na Etherscan je dnevno število transakcij Shiba Inu preseglo 56,0 , le sramežljivo najvišje vrednosti vseh časov 172,236 dnevne transakcije, dosežene v maju.

Glede na rekordno rast se je ekosistem Shiba Inu razširil na ShibaSwap, decentralizirano izmenjavo ali DEX. Skupna zaklenjena vrednost ali TVL na ShibaSwap znaša $537.92 milijonov na podlagi podatkov Defi Llame. Trenutno so na seznamu 00 kovanci na ShibaSwap, pri čemer so se kovanci v vrednosti 172 zamenjali lastnika v zadnjem 00 ur, po CoinGecko. Poleg osnovnega žetona Shiba Inu ima ShibaSwap še dva dodatna žetona. Bone ShibaSwap se uporablja za glasovanje o protokolih upravljanja, ki jih predlagajo razvijalci, medtem ko se Doge Killer uporablja za zagotavljanje likvidnosti trgovanja na DEX.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments