6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Direktor Tesle Elon Musk razkrije, zakaj je za Dogecoin med razpravo o...

Direktor Tesle Elon Musk razkrije, zakaj je za Dogecoin med razpravo o Web3, Ethereumu, decentralizaciji

Tesla CEO Elon Musk Reveals Why He's Pro Dogecoin Amid Debate Over Web3, Ethereum, Decentralization

Izvršni direktor Tesla in Spacexa Elon Musk je pojasnil, zakaj je izkušen dogecoin, ker se razprava o web3, Ethereumu in decentralizaciji stopnjuje. Znotraj istega dialoga je obledeli izvršni direktor Twitterja Jack Dorsey vztrajal, da nikoli več ni proti ETH. “Sem proticentraliziran, v lasti VC, ena točka neuspeha in laži, ki jih upravlja podjetje,” je skrbel.

Elon Musk deli, zakaj je Pro Doge

Pojasnilo Doge Elona Muska je prišlo prav tukaj, ko sta se on in soustvarjalec dogecoina Billy Markus pridružila niti na Twitterju o web3 in Ehtereum zanimiv Jack Dorsey. Zbledeli izvršni direktor Twitterja je ta teden izrazil zaskrbljenost, da je web3 v lasti izzivalnih kapitalistov (VC).

Markus je zapisal: »Moj namen je izslediti stvari in oblikovati denar ter imeti enakomeren čas . Prehajam na korporativni establišment in, če je res povedano, ne iščite kakršne koli pomembne škode nekoliko oddaljeno od tega ~ bitcoin dejansko predstavlja energijo sodobnim bogatašem.” Musk je odgovoril: “Zato sem spreten Doge.”

Tesla CEO Elon Musk Reveals Why He's Pro Dogecoin Amid Debate Over Web3, Ethereum, Decentralization

V isti temi je Dorsey pojasnil: »Nisem več proti ETH. Sem proticentraliziran, v lasti VC, ena točka neuspeha in laži, ki jih upravlja podjetje. Če je vaš namen proti establišmentu, vam obljubim, da to ni Ethereum. Ne zaupaj ali zaupaj meni! Pravilno preučite osnove.”

Musk in Dorsey sta ta teden neodvisno izrazila pomisleke na spletni strani web3. Musk je tvitnil: “Ne trdim več, da je web3 prav – zdaj izgleda bolj trženjska beseda kot resnica.” Nato je sledil še en tvit: »Ali je kdo videl web3? Ne bom ga kopičil.” V začetku decembra je zapisal: »Web3 zveni spoštovanjem bs.«

Šef Tesle je velik podpornik kriptovalute meme dogecoin. Identificiran je celo v kripto skupnosti, ker je Dogefather. Za moj delež ima v lasti tudi dogecoin do bitcoina in etra.

Musk, ki je bil imenovan za posebno osebo revije Time v tristo petinšestdesetih dneh, je prejšnji teden zagotovil, da Tesla bo za sredstva sprejela DOGE. On vidi bitcoin kot skladišče pozornosti in DOGE kot najučinkovitejšo kriptovaluto za transakcije.

Oktobra je Musk natisnil poseben razlog, zakaj se je odločil izboljšati dogecoin. »Množice starejših, s katerimi sem se pogovarjal na proizvodnih linijah v Tesli ali pri gradnji raket v Spacexu, imajo Dogeja zaupanje. Niso finančni svetovalci ali tehnologi iz Silicijeve doline. Zato sem se odločil, da izboljšamo Dogeja – meni se je zdelo spoštovanje ljudske kriptovalute,« je pojasnil.

Oznake na tem spominu

Billy Markus, Bitcoin, Decentralizacija, Doge, dogecoin, Dogefather, Elon Musk, elon musk bitcoin, Ethereum, Jack Dorsey, skilled doge, Tesla CEO, Tesla doge, Tesla dogecoin, Twitter CEO, VCs, Web3, web3 debata

Na kakšno obliko se osredotočate na Muskov komentar dogecoin in razpravo o web3? Dovolite nam, da izveste v spodnjih povratnih informacijah.

Kevin Helms

Učenec avstrijske ekonomije, Kevin se je naučil Bitcoin v 2016 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje je na področju varnosti Bitcoin, izvornih programov, omrežnih rezultatov in presečišča med ekonomijo in kriptografijo.

Matrixport Founder Jihan Wu Believes Crypto Space Will Swell to 'Tens of Trillions of Dollars'

Matrixport Founder Jihan Wu Believes Crypto Space Will Swell to 'Tens of Trillions of Dollars'

Matrixport Founder Jihan Wu Believes Crypto Space Will Swell to 'Tens of Trillions of Dollars'

7619776Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je najboljši informativni izbor. Nikoli več ni pripovedno posredovanje ali nagovarjanje ponudbe za zajemanje ali promocijo, ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja več nasvetov o financiranju, davkih, prijetnih ali računovodskih nasvetih. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, popravite zdaj ali v krožnem namenu, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala zaradi ali domnevno nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli ropot materiala, blaga ali storitev in izdelki, o katerih se govori, so navedeni tukaj.

7619776

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments