17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Direktor Tesle Elon Musk ugotavlja, kako bo okrepil Twitter, če bo razkritje uspelo

- Advertisement -

Izvršni direktor Tesla in Spacexa Elon Musk je objavil svoje prednostne naloge za izboljšanje Twitterja, če bo uspešno prevzel platformo družbenih medijev. Med njegovimi obljubami je, da se bo znebil botov kripto neželene pošte, zagotovil svobodo govora, uveljavil učinkovitost urejanja in poenostavil potek preverjanja zgodbe.

Prioritete rasti na Twitterju Elona Muska Elon Musk, izvršni direktor Tesle in Spacexa, je delil, kako namerava narediti močnejši Twitter, če bo njegova sedanja razlaga, kako očarati množico družbenih medijev, uspela.

Musk se je strinjal s petkovim tvitom, v katerem je omenil, da bo razmislil o odpravljanju “veljavnih težav”. V tvitu je posebej omenjana izdelava Twitterjevega algoritma za rojstvo, izločanje botov za izigravanje, spoštovanje svobode govora in poenostavitev postopka preverjanja zgodbe. Šef Tesle je vsako od teh izboljšav vnaprej obravnaval v povišanih podrobnostih.

poštni roboti s kripto vsebino Zadeva Dobro znana disciplina na Twitterju se nanaša na bote za neželeno pošto. V začetku tega meseca je šef Tesle priznal, da so v njegovi zamisli roboti za kripto neželeno pošto “edina najbolj moteča disciplina na Twitterju.”

Musk je v četrtek tvitnil: “Če je naš Twitter prisoten razlaga za uspeh, premagali bomo bote neželene pošte ali umrli pri poskusu!« Dodal je, da lahko celo “avtentikacijo vseh veljavnih ljudi.”

Uspešnost urejanja, cena dogecoina, prosti govor Dokaj podrobno je omenil tudi učinkovitost urejanja tvitov ta mesec, tako pametno, kot da bi izvedel anketo in vprašal svoje sledilce na Twitterju, če želijo gumb za urejanje. Preštetih je bilo več kot 4,4 milijona glasov in 04.6 % je navedlo, da vztrajajo.

Svobodni govor je še eno veliko srce pozornosti za Muska. Svoje sledilce na Twitterju je začel marca nagovarjati o platformi družbenih medijev s svobodo govora kot prednostno nalogo. »Glede na to, da Twitter služi, ker de facto javni mestni trg, neupoštevanje načel svobode govora v bistvu spodkopava demokracijo. Kaj se želi izvesti?” Musk je takrat vprašal.

Poleg tega je Musk predlagal, da bi dogecoin (DOGE) cenovno možnost za ponudnika modrega Twitterja. Bil je podpornik kriptovalute meme. Prepričan je, da je dogecoin kripto za starejše in je najbolj produktiven, prijeten za transakcije. Njegovo podjetje za električne avtomobile Tesla, ker se sporimo, sprejema DOGE za nekaj blaga.

Generalni direktor Tesle je v začetku tega meseca pridobil 9,2-odstotni delež družbe Twitter Inc. Ob obljubi, da bo ohranil “dobro znane izboljšave” Twitterja, se je odločil, da bo namestil upravni odbor družbenih medijev, vendar se je kasneje odločil, da ne bomo več.

Musk je nadaljeval zagotoviti začarati 100% Twitterja za $12. na del v gotovini, v skladu z njegovo predložitvijo z vrednostnimi papirji in spremembo cene ZDA (SEC). Kljub temu je Twitter odgovoril s sprejetjem miniaturnega načrta za pravice delničarjev, ki se nenehno imenuje “tableta s strupi”. Ta teden je Musk priznal, da je zbral $.5 milijard za financiranje njegove ponudbe za očaranje Twitterja in nakup podjetja, ki ni javno.

Oznake v tem mitu boti za rip-off kriptovalute, kripto prevare, roboti za kripto neželeno pošto, Doge, dogecoin, Elon Musk, elon musk kupuje twitter, elon musk twitter, elon musk izboljšave twitterja, prednostne naloge elona muska v twitterju, elon prevzem mošusa na twitterju, tablete s strupi, roboti za neželeno pošto

Kaj vzamete v zgodbo Načrt Elona Muska za okrepitev Twitterja ? Ali ste odpadki, ki jih občudujete tako kot izvršni direktor Tesle, da kupujete prek platforme družbenih medijev? Omogočite nam, da izveste v spodnjem razdelku za povratne informacije.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je naletel na Bitcoin v 1280 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, sistemi izvornih virov, učinki skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

Bonitetna ocena : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najbolj priročne informativne možnosti. Ne gre več za takojšnje posredovanje ali nagovarjanje predloga za očaranje ali prodajo ali priporočila ali potrditev katerega koli blaga, podjetij in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja več finančnih, davčnih, moralnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli nesrečo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na katero koli razkritje, predmete ali podjetja in izdelke, navedene v tem členu.

1464435725

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -