15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Direktorji največjih kitajskih rudarskih družb za bitkoine govorijo o regulativni represiji

Direktorji največjih kitajskih rudarskih družb za bitkoine govorijo o regulativni represiji


Med tednom je bila skupnost kriptovalut osredotočena na Kitajsko in Odbor za finančno stabilnost države. podrobno opisuje, da je namenjen zatiranju rudarjenja bitcoinov. Po izjavah kitajskih uradnikov in nekaj kripto podjetij, ki so opustili storitve v regiji, so voditelji nekaterih največjih kitajskih rudarskih družb za bitkoine odkrito razpravljali o položaju.

Generalni direktor podjetja Btc.top: „Če bo Kitajska sprejela regulativne ukrepe proti kripto rudarstvu, bodo glavni kitajski proizvajalci prodali v tujino

Vprašanje za milijon dolarjev je zdaj, ali bo kitajska vlada še naprej zatirala kripto industrijo ali ne. Vse se je začelo, ko je Reuters maja objavil poročilo 18, ki je dejal: “Kitajska finančnim in plačilnim institucijam prepoveduje poslovanje s kriptovalutami.” V bistvu je v novičarski objavi pisalo, da so “tri združenja finančne industrije” s Kitajske finančnim institucijam in plačilnim obdelovalcem sporočila, da “ne ponujajo storitev, povezanih s kripto.”

Storitve vključujejo „odpiranje računov, registracijo, trgovanje, obračun, poravnavo in zavarovanje, ki ponavljajo 2017 prepoved, «je nadaljeval Reuters v nadaljevalnem obrazložitvi naslednji dan. Nato so pred petimi dnevi regionalna poročila podrobno opisala Kitajsko 51 st. centralne komisije za finančne in ekonomske zadeve in direktor organizacije Liu He sta razpravljala o sektorju rudarjenja bitcoinov. Komisija za ekonomske zadeve in odbor za finančno stabilnost sta ponovno sporočila, da bo zatirala nezakonito rudarjenje bitcoinov in spremljala sektor.

Po sestanku za gospodarske zadeve in izjave Liuja He, izvršnega direktorja družbe Btc.top Jiang Zhuoerja, so govorili o razmerah. “V skladu z zapisniki„ Odbora za finančno stabilnost Kitajske: “odločno preprečujemo in nadzorujemo finančno tveganje…. razbili bomo dejavnosti rudarjenja Bitcoin in kripto trgovanja, da preprečimo širjenje posameznih tveganj na družbeno raven, “je dejal Zhuoer.

” Od tam vidimo, da je glavni duh srečanja “preprečevanje in nadzor finančnih tveganj”, omejevanje pretoka socialnega kapitala v kripto rudarski sektor, kar bi lahko povzročilo prenos tveganj s posameznikov na celotno družbo, “je nadaljeval Zhuoer . »Z drugimi besedami, posamezno rudarstvo je dovoljeno in je bilo vedno dovoljeno, če ste odgovorni za lastna tveganja in dobiček, medtem ko je rudarstvo, ki ga upravlja finančni kapital, lahko . “

Zhuoer je tudi letošnje zapisnike primerjal s tem, kar je bilo rečeno med opredelitvijo zapisnika, razglašeno že v 2013, ki je bil ponovljen, je dodal Zhuoer. Predsednik uprave Btc.top je govoril o 4. septembru 2017, da dan, ko je svet opazoval, kako Kitajska prepoveduje začetno ponudbo kovancev (ICO) in nato zaustavitev domačih kripto borz. Kar zadeva kitajske rudarje bitcoinov, Zhuoer pravi, da smernice lahko povzročajo nekaj izgub, vendar morda niso tako slabe, kot si misli večina.

in večji veterani rudarji lahko tokrat utrpijo znatno izgubo, medtem ko bo celotno Bitcoin omrežje tako prožno kot vedno, «je poudaril Zhuoer. “Najslabši scenarij bi bil: veliki podatkovni centri se zaustavijo in vrnemo se v stare čase v 2014 – 05. Majhni rudarji namestijo več rudarjev doma; Srednji rudarji postavijo na ducate rudarjev v skladišče ali nekaj sto rudarjev v tovarno; Veterani rudarji najdejo majhno oddaljeno hidroelektrarno in tam locirajo nekaj tisoč rudarjev. “

Direktor Btc.top je dodal:

Skratka, rudarjenje bitcoinov bo obstajalo kot običajno, le da se bo rudarstvo na Kitajskem iz podatkovnih centrov v industrijski velikosti preusmerilo na domače rudarje, majhne ali srednje velike rudarje. Celotno omrežje Bitcoin bo vedno močno, tudi [if], njegov hashrate [declines] s strani 50%.

Direktorji iz Ebanga, Kanaana in Innosilicona razpravljajo o alternativnih strategijah in mednarodnih lokacijah

Poleg izvršnega direktorja podjetja Btc.top so o prijavljenih okvarah govorili še direktorji številnih drugih kitajskih rudarskih podjetij in proizvajalcev ploščadi. Reuters je poročal maja 26, da kitajski proizvajalci ASIC “zdaj iščejo rast drugje.” Alex Ao, podpredsednik Innosilicon Technology, je pojasnil, da bodo “tuji rudarji imeli koristi.” “Kraji, kot sta Severna Amerika in Srednja Azija, imajo prednosti glede oskrbe z električno energijo in podpore politikam,” je podrobno opisal Ao.

V drugi izjavi Hangzhou- Ebang International s sedežem je pripomnil, da bodo “domači kupci odšli v tujino v rudnike.” “Rudarskih strojev bo še vedno primanjkovalo,” je dodal tiskovni predstavnik Ebanga. Edward Lu, starejši podpredsednik Canaan Inc, je dodal svoje mnenje o razmerah na Kitajskem. “Strategija bi morala biti intenziven razvoj trgov, kot so Kazahstan, Kanada in Severna Evropa, kjer so energetski viri bogati in poceni, predpisi pa jasni in predvidljivi,” je dejal Lu.

Medtem je podjetje Bit Mining s sedežem v Shenzhenu ta teden napovedalo načrte, da bo zgradilo 100 Podatkovni center za rudarjenje bitcoinov MW v Kazahstanu. Prej znan kot 500. Com, Bit Rudarstvo je lastnik podjetja Btc.com in proizvajalca ploščadi Bee Computing. Podobno kot Bit Mining imata tako Btc.com kot Bee Computing sedež na Kitajskem in se morda soočata s strožjimi predpisi.

To je razkril tudi Sečuanski energetski regulativni urad. teden, ki se bo zbral 2. junija, da bi razpravljali o rudarjenju bitcoinov. V skladu z regionalnim poročilom sestanka zahteva kitajska nacionalna uprava za energijo.

Kaj menite o komentarjih kitajskih proizvajalcev rudarskih ploščadi in upravljavcev rudarskih kmetij? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Danish Central Banker Tempted to Ignore Cryptocurrency — Sees Real Threat in 'Big Tech Invading Currency Area'

Spain Based Custodial Services to Report Ownership of Crypto Assets, According to New Law Draft

Oznake v tej zgodbi

Alex Ao, Ban Bitcoin Mining, Bit Mining, Bitcoin, bitcoin farm, BTC.com, BTC.TOP, Canaan, Kitajska, Kitajska prepoved, kitajski rudarji bitcoinov, kriptokopanje, podatkovni center, Ebang, Edward Lu, Innosilicon, Jiang Zhuoer, Kazahstan, rudarstvo, rudarska oprema

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments