0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Discord po odzivu opusti načrte integracije Ethereuma in NFT

Discord po odzivu opusti načrte integracije Ethereuma in NFT

Medtem ko je Jason Citron dejal, da je funkcija NFT v načinu »pred izdajo«, je zdaj spremenil svojo melodijo, potem ko je bil bombardiran s tisočimi komentarji, ki so ga pozivali, naj opusti načrte.

2021

Skupni ogledi

31

Skupaj deleži

Discord drops Ethereum and NFT integration plans after backlashDiscord drops Ethereum and NFT integration plans after backlashDiscord drops Ethereum and NFT integration plans after backlashDiscord drops Ethereum and NFT integration plans after backlash

Priljubljena aplikacija za sporočanje skupnosti Discord je bila prisiljena umakniti svoje načrte integracije z NFT, ki temeljijo na Ethereumu (ETH), po močnem odzivu velikega števila svoje uporabniške baze.

Odmik se je začel 9. novembra, potem ko je ustanovitelj in izvršni direktor Discorda Jason Citron tvitnil »verjetno nič«, skupaj s posnetkom zaslona strani z uporabniškimi nastavitvami aplikacije, ki prikazuje logotip in možnost ETH za povezavo digitalnih denarnic, kot sta MetaMask in Wallet Connect.

Citron je bil nato bombardiran s tisočimi komentarji, ki so ga pozvali, naj opusti načrte, skupaj z uporabniki, ki so grozili, da bodo preklicali naročnine na Nitro. Kriptoskeptiki so trdili, da so NFT ponzijeva shema in škodujejo okolju zaradi količine porabe energije, ki se porabi za rudarjenje kriptovalut.

Vljudno vas prosim, da ne sodelujete na NFT sceni. Želim si aplikacijo, ki ne omogoča sheme pranja denarja, ki dokazano prispeva tudi k podnebnim spremembam. Zadnja stvar, ki si jo želim kot uporabnik vašega izdelka, je škodovati okolju, za kar mi je zelo mar.

— ⊗.: :.⊗ (@Ghost_Manul) 9. november 2021

Medtem ko je Citron komentiral, da je funkcija v načinu »pred izdajo«, novembra 11 je navedel, da se je premaknil v način »brez izpusta«:

»Hvala vsem za vse poglede. Trenutno nimamo načrtov za pošiljanje tega notranjega koncepta. Za zdaj smo osredotočeni na zaščito uporabnikov pred vsiljeno pošto, prevarami in goljufijami. Web3 ima veliko dobrih, a tudi veliko težav, ki jih moramo rešiti v našem obsegu. Več kmalu.«

Kljub temu, da je Discord pogosto uporabljena aplikacija v kriptoskupnosti – s projekti NFT zlasti z uporabo platforme za izgradnjo skupnosti – zdi se, da igralni kontingent (med drugim), ki uporablja platformo, nima tako rad kripto.

Objava Reddit v skupnosti r/discordapp 9. novembra z naslovom »Prosim, ne podpirajte NFT« je prejela okoli 6,480 glasovi za.

Uporabnik »CaboSanLukas« je izjavil, da je tehnologija NFT »prevara« in dodal: »Predstavljajte si, da kupite vstopnico, na kateri piše, da ste lastnik slike X. Toda ta vozovnica nima pravne veljavnosti v nobeni državi. Tudi vrednost NFT temelji na čisti špekulaciji in pomanjkanju. Medtem ko je »Atulin« trdil, da:

»Zažgeš hektar amazonskega gozda, da dobiš povezavo do potrdila za nakup nečesa. Ne dobiš tega nečesa, ne dobiš niti potrdila, dobiš povezavo do potrdila.«

Povezan: Twitter Crypto: namenska ekipa, namenjena raziskovanju DApps in še več

Nazaj na Twitterju, Hayden Adams, ustanovitelj decentraliziranega Exchange Uniswap je danes dejal, da je bila reakcija, ki jo je prejel Citron, “precej nadrealistična”, vendar dober opomnik, kako zgodaj je svet v Web3.

»PoS + L2 bodo v celoti obravnavali okoljske pomisleke v naslednjem letu imo, vendar bosta nesporazum in strah trajala veliko dlje,« je dejal.

Tisti od vas “proti” NFT… prosim preverite, kje dobivate svoje podatke. NFT so bistveno moteča nova tehnologija, ki posameznikom prinaša organizacijsko moč in obide korporacije. Uporabljen je bil na nekatere zmedene načine, vendar je tudi internet. AMA

— Lauren Fanning (@laurfanning) 9. november 992

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments