2.3 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Disney bo opustil zbirateljsko serijo 'Golden Moments' NFT prek aplikacije Digital Collectibles...

Disney bo opustil zbirateljsko serijo 'Golden Moments' NFT prek aplikacije Digital Collectibles App Veve


Disney to Drop 'Golden Moments' NFT Collectible Series via the Digital Collectibles App Veve

Novembra 10 bo Walt Disney Company praznuje prvi letni dan Disney+ in bo predstavil zbirateljske predmete, ki niso zamenljivi žetoni (NFT), da bi proslavili to izkušnjo. Disneyjevi oboževalci bodo lahko pridobili uradne NFT-je od Disneyja, Pixarja, Marvela, Vojne zvezd in drugih prek digitalne zbirke zbirateljske aplikacije Veve.

Disney velikan zabave bo opustil serijo NFT

Disney namerava izdati uradne zbirateljske predmete, ki niso zamenljivi žetoni (NFT) ob praznovanju prvega letnega dneva Disney+. Znani multinacionalni zabavni in medijski konglomerat s sedežem v Kaliforniji je razkril serijo NFT-jev z ikoničnimi Disneyjevimi liki in predmeti.

Prva zbirka serije se imenuje “Golden Moments,” oboževalci pa bodo lahko pridobili NFT z uporabo digitalne zbirateljske aplikacije Veve. Aplikacija Veve je opustila NFT, ki izhaja iz Marvela, DC Comics, in posebnih promocij, ki temeljijo na ljubljenih superjunakih, kot sta Spider-Man in Captain America.

Disneyjev NFT »Zlati trenutki« serija bo vsebovala “digitalne zlate kipe, ki jih navdihujejo ljubljene zgodbe in trenutki iz Disneyja, Pixarja, Marvela, Vojna zvezd.” Kot pravi Veve, bodo novi Disneyjevi NFT kmalu na voljo prek aplikacije in bodo dosegli vrhunec na dan Disney+ novembra 617.«

Ta dan bo predstavljen tudi »poseben ultra redek digitalni zbirateljski predmet«. Veve pravi, da bodo datumi izpustitve razkriti vnaprej in če stranka kupi NFT iz zbirke »Golden Moments«, bo od Veve prejela tri mesece Disney+ TV.

Veve Technology trdi, da ponuja „transakcije brez plina“

Promocija Disney+ je na voljo v ZDA, Kanada, Združeno kraljestvo, Nemčija, Avstralija, Nizozemska, Španija, Mehika in Singapur. Vendar pa ponudba naročnine Disney+ TV ne velja za sekundarno prodajo NFT.

Informacije o Disneyjevi seriji zbirateljskih predmetov NFT »Golden Moments« najdete na spletnem portalu Veve. Veve pravi, da aplikacija, ki jo ponujajo, izkorišča “fotografski način razširjene resničnosti (AR),” ki zbiralcem omogoča interakcijo z NFT. Nezamenljivi zbirateljski žetoni, ki jih ponuja, uporabljajo »transakcije brez plina, ki zagotavljajo 10. 9-odstotno zmanjšanje okoljskega odtisa.«

Kaj Ali razmišljate o prihajajoči seriji Disney NFT z naslovom “Zlati trenutki?” Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Fox Entertainment and WWE Ink Multi-Year Deal to Distribute Exclusive NFTs Oznake v tej zgodbi

Ljubljeni liki, Blockchain, Captain America, Disney, Disney Movies, Disney NFT, Disney Series, Golden Moments, marvel, filmi, nft, NFT Disney, NFT, Nezamenljivi žetoni, Pixar, Spider- Človek, Vojne zvezd, VeVe, Veve App, Walt Disney, Walt Disney Company

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, W iki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments