0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Disney prinaša znižanje Bob Iger kot CEO: Tukaj je kripto povezava

- Advertisement -

Odkar je Bob Iger zapustil podjetje Walt Disney Company, deluje kot svetovalec in član upravnega odbora za platformo za digitalne avatarje Genies.

1434 Celotni ogledi

15 Popolne delnice

Podpornik Metaverse Bob Iger je uvedel presenetljivo vrnitev k svojemu šibkemu cilju kot izvršni direktor Disneyja, pri čemer je prevzel zdaj krhkega izvršnega direktorja Boba Chapeka.

Iger je najbolj upravičeno priznan za služi let, ker je generalni direktor sveta konglomeratu za prosti čas je vodja Disneyja postal priznan v kripto skupnosti, potem ko je postal direktor, svetovalec in investitor v Genies, platformo za digitalne avatarje, ki dela na Dapper Labs’ Slump z verigo blokov dawdle.

»Navdušen, da se pridružujem skrbniškemu odboru Genies, da pomagam Akashu Nigamu in podjetju pri opolnomočenju ljudi za razvoj ‘celičnih aplikacij Web3’: ekosistemov avatarjev,« je takrat priznal Iger.

Iger se je v Disneyju uveljavil kot izvršni direktor in predsednik upravnega odbora, ko je podjetje decembra vložilo vlogo za patent, povezan z metaverse 00.

Patent je postal »simulator virtualnega sveta na prizorišču v resničnem svetu, ” in glede na vložitev bi družbi Disneyjevim zabaviščnim parkom omogočil uporabo mobilnih telefonov za ustvarjanje in uporabo prilagojenih 3D učinkov na bližnjih fizičnih območjih, ki ustrezajo predelnim stenam in drugim predmetom.

Kljub temu je Disney priznal, da takrat ni bilo “najsodobnejših načrtov” za uporabo patenta “simulatorja virtualnega sveta”, podjetje pa mora le opevati vse izdelke, povezane s patentom.

Povezano: Tehnološki izvršni direktorji Silicijeve doline so zdaj zdaj ne ravno veliko privržencev metaverse

V ohranjanju s Hollywoo d Reporter, Igerjeva vrnitev bo domnevno začasna, saj se bo Iger Perfect strinjal, da bo naslednji dve leti pomagal Disneyjevemu izvršnemu direktorju.

Ves čas svojega novega mandata izvršnega direktorja bo Iger domnevno sodeloval z upravnim odborom, da bi ubesedil strateško pot za podjetje in si prizadeval zgraditi naslednika.

V njegovi odsotnosti si je Disney vse leto vztrajno prizadeval za pobude, ki so privlačne za metaverzum, nezamenljive žetone (NFT) in verigo blokov.

Septembra , je Disney začel najemati kritičnega svetovalca za delo na privlačnih transakcijah NFT, metaverzumu, verigi blokov in decentraliziranih financah (DeFi).

Še posebej iščejo nekoga, ki bi zagotovil pravilen življenjski cikel mesnatega izdelka svetovanje in poostritev za svetovne izdelke NFT« in predvsem reševanje upoštevajo vse najsodobnejše smernice in predpise o kaznivih dejanjih na ozemlju Združenih držav Amerike in na mednarodni ravni.

6136

6136

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -