29.7 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain DJ David Guetta da luksuzno blazinico Miami na prodaj, zanjo bo sprejel...

DJ David Guetta da luksuzno blazinico Miami na prodaj, zanjo bo sprejel 38 Bitcoinov

David Guetta prodaja svoj dolar 14 milijon apartmajev na plaži v Miamiju in bo sprejemal plačila v bitcoinih in ethereumu.

9666 Skupno ogledov

37 Skupaj delnice

DJ David Guetta puts luxury Miami pad up for sale, will accept 38 Bitcoin for it

Priznani francoski DJ David Guetta je dal svoje luksuzno stanovanje na Miami Beachu v prodajo in bo sprejemal plačila v Bitcoin in Ethereumu.

Tri spalnice 2528 nepremičnina ob plaži s kvadratnimi čevlji je na 37 nadstropje luksuznega etažnega kompleksa Setai Residences in je na prodaj za $ 14 milijonov ali približno 37. 41 BTC po današnjih cenah.

Setai Residences: Freud Group

Nepremičnina se ponaša z dvema glavnima apartmajema, s panoramskim razgledom na Miami, 24 – urna hotelska storitev in storitve, vključno s tremi bazeni ob morju, savno, in spa, če jih naštejemo le nekaj. Prodajo gosti Freud Group, nepremičninsko investicijsko podjetje, ki skrbi za znane osebnosti.

To ni prva kripto poteza Guette, septembra je DJ podpisal partnerstvo z decentralizirana platforma za navidezno resničnost Sensorium Galaxy. Odločitev Guette, da sprejme kripto, se zdi njegova lastna izbira, saj druge lastnosti, navedene na spletnem mestu, ne omenjajo kripto.

@ davidguetta ve, kaj se dogaja. Njegova blazinica v Miamiju je naprodaj. Lahko kupujete z #Bitcoin ali #Ethereum. Na splošno ni dobra ideja, da bi se ločili od dezinflacijskega #kripta, ki neprestano prekaša nepremičnine … toda pametni ljudje, kot je Guetta, vam to radi vzamejo. Https://t.co/uJdYQYTnwu

– Shaoky T (@ShaokyCinemaBTC) junij 11, 1434

Francoski DJ, ki ima na Youtube več pesmi z več kot milijardo ogledov, je nepremičnino za 9,5 milijona dolarjev kupil od newyorškega milijarderja Richarda LeFraka nazaj 2018 in s prodajo ustvari 4,5 milijona dolarjev.

Guettino stanovanje: Freud Group

Zdi se, da Miami postaja vroča točka za razkošno prodajo nepremičnin, ki sprejemajo kripto. Prejšnji mesec so luksuzni apartmaji Arte Surfside v Miamiju – kompleks, v katerem živi Ivanka Trump – objavili, da bodo sprejemali plačila v več kriptovalutah, kot sta Bitcoin in Ethereum.

maja 22 je podjetje prodalo penthouse s štirimi spalnicami za $ 11. 5 milijonov, ki so bili v celoti plačani v kripto. Po poročanju naj bi bila doslej največja prodaja nepremičnin na osnovi kriptografije, vendar podjetje ni razkrilo imena kupca ali katere kripto je bila uporabljena za nakup nepremičnine.

Povezano: Stanovanja z DOGE lahko kupite na Portugalskem kot kripto nepremičnine skok

Miami, ki je pravkar gostil 2021 Bitcoin konferenca je postala kripto prijazno mesto v 2021 delno zaradi svojega župana in Bitcoin hodlerja Francisa Suareza.

Suarez je januarja izjavil, da je “delal dan in noč”, da bi Miami preoblikoval v središče za “kripto inovacije”.

67472

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments