18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Dnevni obseg trgovanja s kriptovalutami dosega najvišje vrednosti, prevladujejo zamenjave stabilnih valut

Dnevni obseg trgovanja s kriptovalutami dosega najvišje vrednosti, prevladujejo zamenjave stabilnih valut

Daily Cryptocurrency Exchange Trade Volume Taps All-Time High, Stablecoin Swaps Dominate

Glede na podatke iz tega tedna, obseg trgovine s kriptovalutami se je maja dosegel najvišji čas 20, dosegla 1 USD. 76 prijavljenih trilijonov 24 – urni obseg. Statistični podatki o dnevnem obsegu trgovine za ponedeljek so bili visoki, saj poročani obseg agregatorjev kriptotrgov kaže več kot $ 300 milijard v 24 – urni obseg. Medtem zajem stabilnih kovancev 50% svetovnega obsega trgovine v ponedeljek z žetoni, kot so tether, binance usd in usd kovanec, ki vodijo v paket.

Sporočeni obsegi kripto izmenjave po vsem svetu zajamejo najvišje vrednosti

Od celotnega obsega, prijavljenega v življenju kriptoekonomije, maj 2021 je imel največji obseg trgovine s kriptovalutami v zgodovini. Pravzaprav maja 20, prijavljeni obseg na stotinah kripto borz kaže na najvišji čas (ATH) v višini 1 USD. 76 dnevni bilijon. Priporočen obseg bitcoinov (BTC) v ponedeljek znaša približno $ 71 milijard globalnih zamenjav.

Statistični podatki kažejo, da je bil aprila zabeležen tudi znaten obseg trgovine, ki se je približal bilijonu, ko je izkoristil 30 – dan visoko pri $ 708 milijard dnevnih zamenjav. Pred kratkim zajetih 1 USD. 76 prejšnji četrtek se je zgodil tudi, ko se je celotna tržna kapitalizacija kripto vrednosti znižala z dobrih 2 bilijonov na 1,4 bilijona.

Daily Cryptocurrency Exchange Trade Volume Taps All-Time High, Stablecoin Swaps Dominate

Podatki globalne statistike coincheckup.com kažejo, da je po maju 19, 2021, skoraj vsak dan presega milijon dolarjev svetovnih zamenjav.

Daily Cryptocurrency Exchange Trade Volume Taps All-Time High, Stablecoin Swaps Dominate

V ponedeljek statistični podatki Coingecko kažejo, da je obseg svetovne trgovine približno $ 304 .9 milijard in skupna ocena kripto-ekonomije v višini 1,6 bilijona USD. Podatki podjetja Coingecko so približno enaki podatkom coinmarketcap.com, ki v bistvu kažejo, kaj borze poročajo v realnem času.

$ 100 Milijardno stabilno ekonomijo ukazuje več kot polovica svetovnega obsega trgovine

Indeks fiksno vezanih žetonov Coingecko prav tako kaže, da se tržno vrednotenje stabilnega valuta povečuje in v času tiska kaže več kot $ 76 milijard v 24 – ura obseg svetovne trgovine. Če so sporočene številke natančne, približno 50% svetovnega obsega trgovine v ponedeljek je s stabilkovanci. Omeniti velja, da so poročani obsegi trgovine v kriptoekonomiji sporni že več kot osem let.

Daily Cryptocurrency Exchange Trade Volume Taps All-Time High, Stablecoin Swaps Dominate

Medtem ko ameriški dolar ukazuje 17. 9% današnjih BTC poslov, podatki o kripto primerjavi 55. 28% obsega tržnega deleža BTC je seznanjen z priveza (USDT). Tether in njegovo stabilno gospodarstvo v vrednosti $ 60 milijard je v zadnjem času poravnalo večino kripto trgovanj dnevno 30 dni.

Paolo Ardoino, tehnični direktor Tether Limited, je v ponedeljek pojasnil, da je podjetje videlo “Ogromno volatilnost na kripto trgih” v zadnjih dneh. “Med temi skrajnimi epizodami smo v preteklosti videli povečanje stabilnostne aktivnosti, kar je razvidno iz nedavnih Tetherjevih ameriških dolarjev 60 milijardni mejnik, saj povpraševanje še naprej narašča. Takšni dogodki celo podpirajo moč ekosistema in pomagajo vsem, da se znova osredotočijo na gradnjo, namesto da bi odvračali pozornost od naraščajočih cenovnih dobičkov. «

Tether ni edini stabilcoin, ki v zadnjih letih prikazuje svojo sposobnost upad trga, saj sta USDC in BUSD postala precejšnja konkurenca. USDC ima zdaj tržno oceno približno $ 20 milijard v ponedeljek, BUSD pa približno 8,6 milijarde USD.

Čeprav ima USDC večjo tržno kapitalizacijo, ima BUSD danes večji obseg trgovine . V času pisanja tega dokumenta ima Binanceov stabilcoin BUSD približno 9,9 milijarde USD 24 – uro trgovanja in USDC ima 6 milijard USD. Drugi pomembni igralci tako v tržni kapitalizaciji kot v dnevnem obsegu stabilne trgovine v ponedeljek vključujejo žetone, kot so DAI, UST, PAX in TUSD.

Kaj menite o zabeleženem obsegu trgovine, zabeleženem konec maja, v bilijonih dolarjev? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Former US Treasury Secretary Larry Summers Says Cryptocurrency Is Here to Stay as Digital Gold

Rich Dad Poor Dad's Robert Kiyosaki Urges Crypto Investors to Buy the Dip, Says 'Stop Whining and Take Action'

Oznake v tej zgodbi

Ves čas visok, BUSD, kripto sredstva, obseg kripto izmenjave, kripto trgovina Količina, DAI, Dnevni obseg trgovine, Obseg menjave, Paolo Ardoino, Pax, stabilnostna aktivnost, Stablecoin obseg, Stablecoins, Tether, obseg trgovine, tusd, USDC, USDT, UST

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Coinecko, coincheckup.com,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments