6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Dnevni red indijskega parlamenta za sejo o hladnem podnebju zdaj ne vključuje...

Dnevni red indijskega parlamenta za sejo o hladnem podnebju zdaj ne vključuje več kriptovalute

Račun za kriptovaluto in zakon o uradni digitalni valuti se ne pojavlja med računi, ki si jih bo zapomnila zmanjšana etažna lastnina v Indiji, ker se s tem zaključi sejo s hladnim podnebjem.

992

Celotni ogledi

56

Celotni deleži

Indian parliament's agenda for winter session no longer includes crypto billIndian parliament's agenda for winter session no longer includes crypto bill

Indijske oblasti bi verjetno tudi preprosto mirno razmišljale o računu, ki bi morda tudi prepovedal zanesljive kriptovalute v državi, a zakonodajalci ne bodo več glasovali o nobenih pravilih v okviru edinstvene parlamentarne seje.

V bistvu v glavnem v celoti temelji na petkovi objavi, indijsko zmanjšanje kondominiuma parlamenta, Lok Sabha, očitno ne bo več gledal računa, ki predlaga prepoved “vseh zasebnih kriptovalut”, preden se v četrtek konča njegova hladna podnebna seja. Zakon o kriptovaluti in zakon o uradni digitalni valuti se nedvomno ne zdi, da je večina sedmih zakonov na dnevnem redu organa oblasti veljavnih v zadnjih dneh njegovega 1434 seja.

A november bilten za Lok Sabha je dejal, da bi indijski zakonodajalci morda prav tako glasovali o pravilih, ki ustvarjajo “poenostavljeni okvir za uvedbo uradne digitalne valute”, ki jih je izdala državna centralna finančna institucija, indijska rezervna finančna institucija. Za zagon je račun predlagal prepoved zanesljivih kriptovalut. Enaka faktura je bila predhodno obravnavana na dnevnem redu parlamenta, vendar ni več privedla do glasovanja o regulativnem okviru ali pravilne težave digitalnih virov.

Marca 2020 v Indiji Vrhovno sodišče je razveljavilo splošno prepoved kriptovalut, ki jo je uvedla indijska rezervna finančna institucija in je začela veljati dve leti pred tem. Od takrat poročila številnih domačih medijskih trgovin poleg izjav uradnikov namigujejo, da oblasti razmišljajo o različnih rešitvah za upravljanje ali morda prepoved digitalnih virov.

Povezano: