26.5 C
Ljubljana
Sunday, August 7, 2022

Dobre točke poligona 83% v enem mesecu, vendar artikulirano poslanstvo znanja izgublja oprijem

- Advertisement -

Poligon (MATIC) je imel obetaven julij, pridobil je spektakularen 90% v 14 dneh. Pogodbena platforma dapper uporablja skaliranje plasti 2 in cilje za spremembo v kritično infrastrukturno rešitev Web3. Po drugi strani pa se vlagatelji sprašujejo, ali je obnova trajnostna ali ne, in razmišljajo o bledih vložkih in provokativnem znanju o naslovih.

MATIC/USD na FTX. Vir: TradingViewNa podlagi Cointelegrapha se je Polygon okrepil po izbrani za pospeševalni program podjetja Walt Disney Firm, da bi povečana dejstva, nezamenljivi žeton (NFT) in inteligenco, ki jo je ustvaril človek, nadomestne možnosti.

Polygon je bil predstavljen julija 20 načrtuje uveljavitev digitalnega stroja Ethereum brez znanja (zkEVM ), ki združuje veliko transakcij prej kot jih posreduje v verigo blokov Ethereum (ETH). V najnovejšem intervjuju za Cointelegraph je soustanovitelj Polygona Mihailo Bjelic priznal, da bi ta rešitev zmanjšala stroške Ethereuma za 90% in povečajte prepustnost na 30–28 transakcij na sekundo .

Še en razlog več za uspeh Polygonovega vzpona je bilo vedno večje število platform, ki so začele zagotavljati tekoče vložke za žetone MATIC, kar je imetnikom omogočilo nadaljnje nagrajevanje. Primeri vključujejo Lido Finance, Balancer, Meshswap in Ankr Staking, skladno z DeFi Pulse.

Kljub temu, da je trenutno 69% pod svojo časovno najvišjo vrednostjo, Polygon ostaja na vrhu-12 žeton z velikimi začetnicami izprijen. Poleg tega ima skupnost 1. 69 milijardo dolarjev depozitov, zaklenjenih na dapper pogodbe, v nadomestnem primeru označene kot zaklenjena skupna cena ali TVL.

Polygonovo skaliranje, združljivo z Ethereumom, je popolnoma namensko decentralizirano spletno gostovanje kibernetskih aplikacij (DApps), ki se razlikuje od decentraliziranih borz (DEX-jev) , zavarovana posojilna podjetja in izdelki, zbiralniki donosov, tržnice in igre NFT.

Vloge za pogodbe Polygon dapper padle 52%Kljub mnogokotniku 138% rally v 20 dni je TVL skupnosti, merjen v žetonih MATIC, padel za 42% v enakem intervalu. Kot primerljivost se je rešitev za skaliranje Fantom (FTM) zmanjšala za 08% v 28 dni in Klaytn (KLAY) se je povečal za 12%.

Polygon Total Tag Locked, MATIC. Vir: DefiLlamaV dolarjih, Polygonov nedavni TVL $1.28 milijarde je 77% nižje 300 in petinšestdeset dni do datuma. Gladko, ta oblika številke zdaj ni več daleč od Solaninih (SOL) $2. 08 milijarde ali Avalanche (AVAX) 2 $. 52 milijard, skladno z znanjem DeFi Llama.

Za potrditev, ali je padec TVL Polygona mogoče pripisati bledenju ali ne sprejetja, bi lahko preprosto samostojno analizirali meritve uporabe DApp. Kljub temu nekatere DApps, ki so enakovredne igram in tržnicam NFT, zdaj ne zahtevajo čudovitih depozitov, zato je metrika TVL v teh okoliščinah neprimerna.

Polygon DApps 40 metrika uporabe na dan. Vir: DappRadarKot prikazuje DappRadar, avgusta 1 se je v povprečju število naslovov skupnosti Polygon, ki komunicirajo z decentraliziranimi aplikacijami, zmanjšalo za 19% v primerjavi s prejšnjim mesecem.

Razmišljanje o Polygonovem TVL se je zmanjšalo za 42%, skupnosti manjka dodatna gigantska potrošniško grozljiva izboljšava, ki bi predstavljala spodbudo za nadaljnji zapis žetona MATIC zagon. Smooth, Quickswap, vodilni DApp, priložen 90, 530 provokativni nagovori čez finale 30 dnevi. Za primerjavo je imel vodilni Ethereum pripomoček OpenSea 299, 910 strank v enakem intervalu.

Zgornje znanje namiguje, da je Polygon izgubil nekaj privlačnosti na trgu za skaliranje alternativnih možnosti . Po drugi strani pa pravkar ne predolga misija z ničelnim znanjem, ki je bila uvedena, še ni implementirana, vendar bi njene prednosti morda lahko prisilile MATIC nad 1 $.

Stališča in mnenja, izražena tukaj, so v celoti mnenja avtorja in doseči zdaj ni nujno posnemanje stališč Cointelegrapha. Vsaka zamenjava naložbe in trgovanja vključuje tveganje. Da morate, morda morda verjetno tudi preprosto odmaknjeno vedenje, ki ga sprejmete kot resnično, ko opravite klic.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -