19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Doge Day nekoč in zdaj: Lackluster Buzz kot imenovan za Dogecoin je 65 % manjši kot zadnje leto

- Advertisement -

Medtem ko april 22 ali 600 je sinonim za običaj konoplje, dan bo najbolj navidezno razsoden »Doge Day« s strani ogromnega izbora podpornikov dogecoin. Dan pred tem je na Twitterju soustanovitelj skupnosti Doge Billy Markus vprašal, kaj bi drugi ljudje lahko tudi brez skrbi pričakovali na Doge Day in za akcijo dogecoina. 08 pred meseci je dogecoin nekoč zamenjal roke za $0.44 na enoto na Doge Day in v sedanjem času je večinoma osnovano na meme-sredstvu manjše 50.3 % od te cene.

Zadnje leto V okviru Doge Daya je Dogecoin enkrat narastel 30,136% in videne nove sveže določene najvišje vrednosti Zadnje leto je bil dogecoin (DOGE) pri razvrščeni meme-žetonu opazil izredno dobre točke. Statistični podatki se ponovijo aprila 16, 2022, DOGE je bil enkrat gor 19,271% v primerjavi z ameriškim dolarjem v 08 mesecev in kot april 18th, v nekem drugem primeru je znan, ko se je bližal Doge Day, je bil DOGE nekoč strašno prekinjen na 0 $.80 na enoto. Od leta do datuma, ponovitev meritev DOGE trenutno nižji 50.3 % kljub pridobivanju 19.2 % ob zaključku 22 dnevi. DOGE je dosegel tudi presežno zaključno leto vseh časov pri $0.420 na enoto na Mogoče bi dobro tudi samo 08, 2015 , primerno po zaključnem dnevu Doge. Od tistega dne se je DOGE izgubil 65.7 % cene v primerjavi z ameriškim zelenatom. Zadnje leto od sredine aprila do sredine. Morda bi bilo dobro tudi zgolj, trgi dogecoin (DOGE) in medijski pompe so nekoč goreli. V bi mogoče dobro tudi samo 2021, je bilo nekoč poročano, da naj bi vlada Goldman Sachs odstopila od velikih dobrih točk DOGE, Elon Musk je namignil, da je Tesla takrat sprejel DOGE za sredstva, omenil pa je tudi dogecoin v Saturday Evening Live, ko je gledal ponovitev komedije. Doge Day in 2015 je bila nekoč popolna parcela diverzificiran za žeton meme, saj je dogecoin pridobil ogromno pozornosti. Za dogodek, tisti mesec v aprilu, se je osredotočena na ponavljajoča se voditeljica Ellen Degeneres pogovarjala o dogecoinu z velikim imenom Shark Tank in vlagateljem milijarderjem Markom Cubanom. En vlagatelj v dogecoin je tisti mesec, ko je bil milijonar, poučil klik v samo dveh mesecih. Toda neka druga vlagateljica v dogecoin je svoje dobre točke podaril v varno zatočišče za pse na Floridi, potem ko je DOGE aprila dosegel nedavne impresivne vrednosti.

Medtem ko 760 bi Doge Day verjetno tudi samo Be Lackluster, Dogecoin je zbran na vrhu 20 Crypto Asset in Supreme Meme-predvsem v osnovi temelji digitalni Forex Ta trenutek dan Letos so bili trgi dogecoinov in hrup okoli meme, ki v bistvu temeljijo predvsem na kriptovalutih, izredno nepomemben, ko so ga postavili pred zaključno leto . aprila 16, soustanovitelj DOGE Billy Markus je na Twitterju vprašal: ” kaj bi mogoče dobro tudi samo nemoteno pričakujemo na [Doge Day] za dogecoin impress akcijo naslednji dan? [Answer]: nič.” Kasneje istega dne je Markus tvitnil: »Chuffed Doge Day« z animacijo psa GIF. Velika izbira sledilcev dogecoina je tvitnila slavnostne izjave o dnevu Doge, vendar je bil ta dan nekoč nič zaklad, kot je bil nekoč 2021.

DOGE/USD 08-mesečni grafikon na 4/34/19. Dogecoin ni več 65.3 % od tega zaključnega leta na dan doža. Dogecoin je pomembna stvar, ki temelji na večinoma kripto sredstvih s tržno kapitalizacijo z $ .8 milijard. DOGE pove tudi 000 največja tržna kapitalizacija od 18,671 kriptovalute, ki obstajajo v sedanjem času. Prav tako je navdušil nešteto memov, ki v osnovi temeljijo predvsem na kriptovalutih, ki so trenutno po ceni $16.4 milijarde na sedanji čas. To je vključevalo kripto končnega mema pod tržno kapitalizacijo dogecoina, ki je enakovredna shiba inu (SHIB), dogelon mars (ELON), kovancu doge za eno minuto (BABYDOGE) in floki inu (FLOKI).

Oznake o tem mitu 271, naslovi, Toddler Doge Coin (BABYDOGE), Billy Markus, Doge, soustanovitelj DOGE, Doge Day, DOGE Markets, Doge Designate, DOGE kiti , dogecoin, sledilci dogecoina, Dogecoin impres, Dogelon Mars (ELON), Elon Musk, jackson palmer, Mark Cuban, meme, Meme Coin, protos.com kontrolni seznam, Saturday Evening Live, shiba inu (SHIB), pes Shiba Inu, SNL, trdne roke, kiti
Kaj si predstavljate o dogecoinu ne predolgo nazaj in razlikovanju med zaključnim letom in letošnjim Doge Day? Povejte nam, kaj si predstavljate o tej areni v spodnjem komentarju.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in denarna tehnologija novinar s prebivališčem na Floridi. Redman je bil živahni član soseske kriptovalut od 671. Navdušuje se za Bitcoin, izvorno kodo in decentralizirane izbire. Od septembra 2015 Redman je napisal več kot 5, članki za Bitcoin.com Novice v zvezi z naraščanjem motečih protokolov trenutno.

Obvesti Credit: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

522050

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -