23.2 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Doge v Brooklynu: Lokalna trgovina z oblačili začne sprejemati slavni kripto

Doge v Brooklynu: Lokalna trgovina z oblačili začne sprejemati slavni kripto

Za petami SpaceX obvestilo, da je podjetje sprejelo dogecoin kot plačilo, je trgovina z oblačili na barkulski Brooklynski aveniji Flatbush skočila tudi v globoke, hladne vode dožev.

Opeka in malta je še ena opeka v zidu za posvojitev kripto

O posvojitvi kriptografskih sporočil se je v medijih pogosto in temeljito razpravljalo in na družbenih omrežjih kot naložbeno sredstvo in plačilno sredstvo. Velika in majhna podjetja so izrazila pripravljenost sprejeti to ali ono kriptovaluto v zameno za njihove storitve ali izdelke; nekatera podjetja so takšne odločitve celo razveljavila.

Čeprav je bitcoin v razpravi o sprejetju pritegnil večino pozornosti, nedaleč za njim je resno rešen dogecoin. V Cryptwerkovem imeniku Dogecoin obstajajo »1300 + mesta, trgovine in storitve, ki sprejemajo dogecoin«, čeprav le peščica je fizičnih trgovin. Bitcoin cash ima kar nekaj lokacij po vsem svetu, kjer je prav tako sprejet, vključno s številnimi lokacijami.

Kljub temu, tudi med najbolj navdušenimi zagovorniki kriptovalut, izkušnje sprehajanja po ulici, vstopa v trgovino ali kavarno in vsakdanjega plačevanja s kripto ostajajo večinoma neuresničene.

Vstopite v Ragga Muffin na aveniji Flatbush v Brooklynu, New York, ki je pred kratkim začel sprejemati dogecoin. Trgovina z oblačili in obutvijo, ki je odprta od 1992, se je odločila, da sprejme trendovsko kripto, “ker mladi ljudje se ukvarjajo samo z dogecoinom, «pravi lastnik trgovine, ki je prosil, da ga prepoznajo samo njegovo ime Dan.

Veliko naših mladih kupcev je navdušenih nad kriptovalutami na splošno in še posebej nad dogecoinom, zato sem želel biti prva trgovina v Flatbushu, ki je sprejela Dogea, da bi pritegnila več kupcev.

Dan ima v lasti dogecoin in ethereum. Njegova investicijska filozofija ni združljiva s prevladujočim hodlovim evangelijem. Je praktični trgovec, ki lovi padce in nasvete za hiter dobiček. Kot dokaz tega njegova prizadevanja za dogecoin niso bila za 1 dolar, temveč za 0 dolarjev. 35.

Dan ni želel razkriti številk prodaje, ki jih je ustvaril iz svojega nedavnega poslovnega prizadevanja, vendar se je zdel zelo zadovoljen z odločitvijo, da v svojo trgovino sprejme kripto.

Veliko ljudi vstopi, ko vidi znak, ustvari hype. Nekateri sprašujejo, ali sprejemamo tudi bitcoin. Rečem jim ne – pojdi kupiti Dogea in se vrni!

Dan ni podal konkretnega odgovora, zakaj ne sprejema tudi bitcoinov.

Dan sam je o Dogefatheru imel le dobre besede:

Elon Musk je naredil veliko uslugo za skupnost Doge. Kdo je pred njim vedel za Doža? Zagotovo nisem. Upam, da ga bo še naprej promoviral. Čakam, da bo rekel, da lahko z Dogeom kupite Teslo, ki bo Doža zagotovo poslal na Luno!

Kaj bi radi, da bi lahko kupili s kriptovaluto? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Mystery Whale Returns by Moving $35 Million — Miner Transfers 1,000 'Sleeping Bitcoins' from 2010

Hong Kong to Connect Digital Yuan With Domestic Payments System in Cross-Border Trials

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments