30.9 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain DOGE vs BTC: Elon Musk je izjavil, da se je kripto "vesoljska...

DOGE vs BTC: Elon Musk je izjavil, da se je kripto “vesoljska dirka” z BitMEX začela

Ali lahko BitMEX in Bitcoin premagata Elona Muska in Dogecoina, da izstrelita prvo kripto sredstvo v lunino orbito?

8385 Skupaj pogledi

7 Skupaj delnice

DOGE vs BTC: Elon Musk declares crypto ‘space race’ with BitMEX has begun

Pojavi se 21 vesoljska dirka iz stoletja naj bi se pripravljal med Elonom Muskom in BitMEX-om, obe strani pa sta se zavezali, da bosta svojo kripto po izbiri najprej izstrelili na dobesedno Luno.

4. junija priljubljeni kripto derivati ​​izmenjujejo BitMEX je napovedal, da bo podpiral podjetje za vesoljsko robotiko, Astrobotic Technology, pri poslanstvu podjetja, da v četrtem četrtletju pošlje svoj prvi komercialni pristanek na Luno 2020.

ob upoštevanju, da je misija namenjena prvi stopnji, v kateri „zasebno podjetje, ki vodi koalicijo vlade, akademskega sveta, industrije , in mednarodni partnerji dosežejo lunino površino, “BitMEX načrtuje priložnost, da ponudi edinstveno d fizični Bitcoin do lunine površine. Sklicujoč se na Muska kot “glavnega junaka Dogecoinov”, je BitMEX dodal:

“Proti pasjemu denarju nimamo ničesar, menil, da je edino prav, da Bitcoinu pomagamo priti tja. «

Napoved je sledila Elonu Musku v začetku maja novica, da SpaceX namerava na eni od svojih prvih raket na Luno lansirati koristni tovor, ki ga financira Dogecoin, in trdi, da bo DOGE prva kriptovaluta, ki bo prihodnjo leto dosegla lunino orbito.

Elon Musk se je na Twitterju odzval na novo odkrite astronomske ambicije BitMEX-a in razglasil: “Začela se je nova vesoljska dirka!”

Medtem ko odgovori na Elonov tvit večinoma njegovi sledilci barakirajo za DOGE zmagali na kripto vesoljski tekmi, drugi pa so ugotovili, da je na Zemlji bolj perečih težav kot pa, ali je izbrani kripto žeton prvi, ki vstopi v orbito drugega nebesnega telesa.

Ali lahko poskrbimo za težave tukaj na Zemlji, preden se potisnemo v vesolje , medtem brezdomci spijo na ulicah in srednji sloj se bori, da bi se rešil?

Wtf je narobe z vami? Ozri se

– Dougzart (@ Dougzart1) 6. junija, 2021

Medtem ko je nekaj projektov, ki raziskujejo uporabnost vzpostavljanja kripto infrastrukture iz vesolja, zajelo glavno domišljijo, kot je Muskova ekspedicija Dogecoin načrti direktorja Tesle, da kriptovaluto odnese s tega sveta, niso prvi.

Blockstream je bil prvi pri pionirskih rabah kriptosatelitov, ki so lansirali satelite na avgusta oddajal transakcije Bitcoin iz vesolja 2017.

Avgusta 2020 sta Robonomics in Kusama napovedala ambiciozen načrt za razviti “medplanetarno arhitekturo”, ki bi lahko prenašala podatke med Marsom in Zemljo z uporabo omrežja Kusama.

CryptoSat je predstavil koncept ambicioznega načrta za lansiranje nano-satelita velikosti vrček kave v vesolje v novembrskem 2017 belem papirju s t satelit naj bi deloval kot izoliran kriptografski modul iz orbite. Ekipa načrtuje, da bo koncept dokazala z lansiranjem letos, preden bo pozneje v orbito poslala celo konstelacijo CryptoSats.

Vesoljska veriga, podobno lansirana leta 2017 in je uspešno postavil vozlišča v orbito. 3. junija je 2021 projekt napovedal svoj večznačni tovor Ethereum, namenjen namestitvi na Vesoljska postaja je bila izstreljena na krovu rakete SpaceX.

Prejšnji članekNova analiza osvetljuje zaseg DOJ Bitcoin, saj JBS plača ogromno odkupnino v višini 11 milijonov USD
Naslednji članekDomnevne 3,6 milijarde dolarjev kripto Ponzijeve “žrtve” še vedno verjamejo, da je izmenjava zakonita

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments