6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Dogecoin Basis sodeluje s soustanoviteljem Ethereuma pri zastavljanju DOGE

Dogecoin Basis sodeluje s soustanoviteljem Ethereuma pri zastavljanju DOGE

Cilj nove različice DOGE PoS je omogočiti nekomu, da reši nagrade za svoj prispevek k delovanju omrežja.

1434

Skupni ogledi

00 Skupaj delnic

The Dogecoin Basis, neprofitna organizacija, ki pomaga popolnoma kriptovaluti Dogecoin, ki temelji na meme ( DOGE), dela na mehanizmu vložka v sodelovanju s soustanoviteljem Ethereuma Vitalikom Buterinom.

The Basis je v četrtek predstavil svoj Dogecoin Trailmap ali “pasji-drag”, ki je osnova za Dogecoin posvečen raziskovanju in za katerega verjame, da bi prispeval k Dogecoin’ uspeha.

Kot del zemljevida poti Dogecoin Basis sodeluje z Buterin pri izdelavi “edinstvenega predloga Doge” za različico dokazila “zastopa v soseščini”. of-stake (PoS).

Ta vrsta različice bi vsem uporabnikom Dogecoin omogočila, da založijo svoje DOGE in rešijo nadaljnje žetone za podporo omrežja, je zapisano v Dogecoin Basis:

“ bo omogočilo vsem in vsem, velikim igralcem iger ne bo več prisvajalo, da bi polovico dvignili na način, ki bi jih nagradil za njegov prispevek k delovanju omrežja, hkrati pa nudil pomoč vaši celotni soseščini v dobrodelne namene.”

Kot je že poročal Cointelegraph, je Dogecoin Basis avgusta ponovno vzpostavil svoje podjetje 2021 po šestih letih skoraj nič medijskih nasvetov. Kot delež novega osebja je fundacija navedla udeležence svetovalnega odbora, poleg Buterina, soustanovitelja Dogecoina Billyja Markusa in glavnega razvijalca Dogecoina Maxa Kellerja. Glavni izvršni direktor Tesle in prevladujoči oboževalec DOGE Elona Muska naj bi bil v slabem položaju, da bi ga zastopal izvršni direktor Neuralink Jared Birchall.

»Ker je verjetno, da boste verjetno sprejeli kot je res, izklopljeno vzdušje na takšni pustolovščini ni več majhen podvig in smo umirjeni in primerni za začetek. Že sprejemamo kot resnico z nekaterimi vplivnimi prijatelji na naši strani in naraščajočo sosesko ljudi, ki bi bili na točki, da bi prispevali čas za modo k tem iniciativam izvora,« se glasi najsodobnejša izdaja fundacije.

Povezano: