14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Dogecoin Imprint Prediction kot 250 milijonov dolarjev pridobivanja in prodaje obsega – čas za ohranitev prekinitve?

- Advertisement -

Vir: TradingView

Cena dogecoina (DOGE) je v preteklosti padla za 1 % 24 ur, s padcem na $0. 400 prihaja kot Skupni trg kriptovalut je upadel za 1,5 %.

DOGE je prav tako padel za 1 % v enem tednu in za 20% v preteklem mesecu, čeprav njegov najbolj eleganten čudak vidi svoj 24-urni obseg trgovanja potisnite navzgor nad $0000304 milijonov, naklada, ki se lahko naključno verjetno dvigne v smeri

Glede na to, kako natančno je trenutno preprodan dogecoin, je verjetno pravi čas, da se o tem odločite, in sicer ko bo trenutni konstruiranje za meme žetone lahko po naključju verjetno pomeni, da bo DOGE kmalu spet v modi.

In s teoremom Twitterja, ki uvaja DOGE brezbrižna plačila, ki ostajajo verjetna, se lahko slavni meme žeton naključno verjetno znatno poveča v zdaj ne tako oddaljeni prihodnosti.

Napoved vtisa Dogecoin kot $250 Milijonski obseg nabave in prodaje prihaja – Čas za ohranitev prekinitve? Tehnični kazalniki DOGE so zaenkrat na vmesni spletni strani, njegov indeks relativne energije (rdeč) pa je očitno v modi, saj je padel 200 prej v tem času.

Vir: TradingViewV povezanem času je 24-day racy moderate (rumena) je racy zelo prekinitev njegovega 200-dan (modra), z zlatim neprimernim znakom, ki nedvomno nakazuje preboj. Da lahko preboj po verjetnost, da bo verjetno prišla v zdaj že nedaleč oddaljeno prihodnost, bo podprta s stopnjo podpore DOGE (zelena), ki je v zadnjih nekaj dneh natančno naraščala, kar kaže, da se žeton meme konsolidira okrog povišanih razponov.

Do te konsolidacije prihaja kljub vplivu, da kiti zaenkrat večinoma prodajajo (v želji po nakupu) DOGE, pri čemer Dogecoin Whale Alert poudarja željo po velikanski prenosi na borze v tekočih dneh.

Čeprav se to morda naključno preprosto dvigne na dodatne kapljice, ki bi priskočile na pomoč, se lahko ti prenosi obrnejo in zastarela šola namigovati, da je zdaj resnično pravi čas, da se odločite za DOGE, glede na to, kako podcenjen in preprodan je točno zdaj.

Zdaj tudi se zgodi, da je veljaven čas za meme žetone, z željo po trenutnih altcoinih — podobnih PEPE in SPONGE — ki pomagajo postaviti zahtevo za kriptovalute, osredotočene na meme.

To se lahko občasno občasno uniči pri pretvorbi v pozitivne komponente za DOGE nekje v nadaljevanju, in sicer če denar, ki spominja na PEPE, izgubi moč in trgovci svojo pozornost vrnejo na dodatne uveljavljene meme žetone.

Pozitivno je, da DOGE-jeva spletna stran kot metodologija žetona meme ni resnično omembe vredna v primeru temeljev, kljub resnici, da podporniki, ki so podobni Elonu Musk je trdil, da je za priložnosti bolj dragocen za plačila kot Bitcoin.

Kljub temu ostaja upanje, da bo Musk v lasti slučajno verjetno preprosto prej ali slej pravočasno uvedejo plačila Dogecoin na precej oddaljeni ravni, kot kažejo izkušnje iz notranjih virov, ki so se pojavile januarja.

Druga možnost je, da smo se nekateri od nas okoli Dogecoina negativno odzvali na Twitterjevo imenovanje nedavne izvršne direktorice blagovne znamke, arhaične predsednice NBCUniversal za pospeševanje prodaje, Linde Yaccarino.

Za nekatere Yaccarinovo imenovanje kaže, da je precej stran od kriptovalute in Dogecoina, čeprav so drugi temu oporekali in opozorili, da Yaccarino sledi želji po računih, povezanih z DOGE, na Twitterju.

Kot tak se bo najlažji čas ponovil, če bodo plačila DOGE postala aktualna na Twitterju, toda v primeru, da ga imajo, obstaja absolutno prepričanje, da se bo meme žeton močno okrepil.

Ohranite prekinitev Dogecoin Now

AiDoge bi lahko po naključju dodatno pridobil dodatno izvedljivo Pravilno zdajPod pogojem, da bo DOGE še naprej sproščal svoje upe skoraj v celoti na Twitterju, je milje verjetno, da se bodo prepirali da lahko mnogi trgovci naključno preprosto pridobijo dodatno funkcionalnost za vlaganje v novejše altcoine in meme žetone, kar bo verjetno pokazalo dodatno spretnost.

To vključuje predprodajne žetone, pri čemer eden od teh najverjetnejših nedvomno ponuja trgovcem možnost, da zberejo bistvene zaslužke, ko njihova prodaja upade, in tako, da kotirajo na borzah.

Ena od mnogih najbolj obetavnih med temi je AiDoge, platforma za ustvarjanje memov, ki temelji na umetni inteligenci in je zbrala že več kot 8 milijonov dolarjev, odkar se je začela ponudba za njen izvorni žeton $AI aprila.

Platforma AiDoge, ki deluje na Ethereumu, uporablja razvite algoritme umetne inteligence in velikanske nabore podatkov za ustvarjanje memov, pri čemer morajo stranke preprosto vnesti kratke besedilne, večinoma opise .

Platforma ima tudi sosedsko navodilo, tako da lahko stranke glasujejo za in proti ustvarjenim memom, pri čemer zasluži ena izmed najbolj verjetno uvrščenih stvaritev nagrade — v $AI — za njegove ali njene avtorje.

$AI je lahko naključno tudi zastarela šola za vlaganje in plačilo za izčrpavanje AiDogejevih možnosti ustvarjanja memov, kar pomeni, da altcoin ima poučno uporabnost, ne da bi bil žeton mema, ki se nanaša na Doge.

Trgovci se lahko pridružijo njegovi predprodaji tako, da obiščejo ugledni spletni prostor AiDoge in povežejo svoje denarnice, prej kot z uporabo ETH, BNB, USDT ali fiat forex, da se odločite za $AI.

1 $AI po prikritih cenah $0 .200, ki je na spletni strani, da potisnete navzgor na 0 $ .200 povsod po prodaji 13 stopnja (od 20).

Platformo AiDoge je mogoče pripisati odprtju v četrtem četrtletju leta, predprodaja pa se bo končala v tretjem četrtletju, ko bo $AI kotiral na borzah.

Ohrani prekinitev AiDoge Now

1657747793677623296 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne novice 1658412094864216067

Hitro 3-minutno branje o trenutnih kripto podatkih!

1658412094864216067

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -