24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Dogecoin Jezus? Roger Ver se znova pojavi na Twitterju, podpira DOGE nad BTC

- Advertisement -

“Bitcoin Jesus” Roger Ver se je vrnil na Twitter in pravi, da je Dogecoin velik kandidat za prevladujočo kriptovaluto na tem področju.

1434 Celotni ogledi

13 Celotne delnice

Roger Ver, zgodnji vlagatelj in goreč promotor Bitcoina (BTC), ki mu je prislužil ime “Bitcoin Jesus” se je po enem letu znova pojavil na Twitterju in v intervjuju podprl Dogecoin (DOGE), pri čemer je dal prednost za plačila kot prvo kripto na terenu.

V intervjuju z Bloombergom je ustanovitelj Bitcoin.com priznal, kako je postal del memecoina, ki ga je mogoče pripisati hitrim transakcijskim časom in nizkim stroškom:

»Dogecoin je izjemno boljši, stroškovno učinkovitejši in varnejši . Če bi moral vzeti tri kandidate za prevladujočo kriptovaluto na tem področju, bi bili to Doge, Litecoin in Bitcoin Money.«Ver si je v intervjuju tudi vzel čas, da je trdil, da se je zaostril zaradi prevzema Twitterja častnega izvršnega direktorja Dogecoin Elona Muska.

»Zagotovo bo Twitter bolj svetel,« je priznal Ver. “V resnici sem, v resnici hvaležen, da je Musk opremljen s klicanjem na cenzuro.”

Čeprav se je Ver več let spremenil v zagovornika Bitcoina, zdaj preživlja svoje dneve kot evangelist Bitcoin Money (BCH), altcoin, ki se je razcepil iz Bitcoina po sporu glede dimenzije bloka.

Videoposnetek, objavljen marca na Verovem YouTube kanalu, razkriva, da in njegovo spremstvo vkrcata trgovce na drobno in taksiste, da uporabljajo Bitcoin Money kot najbolj priljubljeno formulo zaračunavanja v Saint-Martinu.

Ver pravi, da je Bitcoin Money natančna vizija Ustvarjalec bitcoinov Satoshi Nakamoto in kljub vsemu njegovemu zagovarjanju kriptovalute trdi, da ni all in na BCH:

»Nedvomno sem kriptovalutni kit, ki je pomirjujoč, nenehno sem imel ogromno različnih košaric kriptovalut. Nikoli se nisem spremenil v Bitcoin ali Bitcoin Money maksimalist.”Povezan: Naslednji Roger Ver življenje: Cryonics sreča kripto

Ver se je vrnil na Twitter, s svojim drugim tvitom po premoru aprila. 13. Priznal je, da bi skrbniške denarnice uživale starejše, saj bi trgovci, ki sodelujejo s centraliziranimi borzami, zgradili stanovanje zunaj Bitcoina, da bi izgubili »ključno inovativno lastnino«.

. Če je med nami priljubljena uporaba skrbniških denarnic, Bitcoin lahko ima izgubljeno ključno lastnost, zaradi katere je bil tako inovativen.

— Roger Ver (@rogerkver) April , 2022 Nevarniške denarnice, ki jih uporabnik obdrži, spremenijo viri so ena stvar, ki Bitcoinu omogoča, da izstopa od bank in raznolikega finančnega blaga.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -