18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Dogecoin narašča za 40% na zadnji strani seznama Coinbase Pro, mošusnih tweetov

Dogecoin narašča za 40% na zadnji strani seznama Coinbase Pro, mošusnih tweetov

Ponovni porast kovanca za meme prihaja kmalu po objavi na Coinbase in obnovljeni meme objavi Elona Muska na Twitterju.

1848 Skupaj ogledov

3 Skupaj delnice

Dogecoin surges 40% on back of Coinbase Pro listing, Musk tweets

Kripto valuta Mem Dogecoin (DOGE) je pridobila več kot 40% v torek zgodaj zjutraj, po uvrstitvi na Coinbase Pro in še enem naboru tvitov samoimenovanega tiskovnega predstavnika DOGE Elona Muska.

Coinbase je objavil seznam Dogecoin je v ponedeljek na svoji platformi za trgovanje Coinbase Pro sprožil hitro oživitev sreče kovanca. DOGE-ova cena se je tekom leta 59% znižala prejšnji mesec, po širši tržni nesreči v začetku marca.

V torek je cena kovanca skočila z 0 USD. 3137 do 0 USD. 4398 v urah po objavi Coinbase, kar ima za posledico 40% rasti čez noč.

Coinbase zdaj sprejema vhodne vloge v pričakovanju trgovanja z dogecoinom, ki se bo v četrtek začelo resno, če bo prisotna dovolj likvidnosti. Trgovanje se bo začelo prek petih trgovalnih parov: DOGE / USD, DOGE / BTC, DOGE / EUR, DOGE / GBP in DOGE / USDT.

Teslin mošus je morda dal nadaljnjo izpostavljenost DOGE v torek, ko je objavil še en Dogecoin meme. Tokrat je mem pokazal istoimenskega psa, ki se je stisnil v računalniško nastavitev 1980, ki jo je spremljal napis: “Svojo strast moram držati skrito pred javnostjo, sicer bom socialno izpodrinjen.”

To sliko sem našel kot otrok pic.twitter.com/hUEKluRAdP

— Elon Musk (@elonmusk) 2. junij, 2021

Musk je tudi tvitnil stari Dogecoin meme, v katerem je prvi tvitnil 2020, ki prikazuje psa, ki pometa po vsem svetu, ko nadomešča obstoječi finančni sistem.

Med premikanjem cen kovancev tako Dogecoin kot Bitcoin (BTC) je Musk poskrbel tudi, da opomni svoje 56 milijonov privržencev, da ni uradno na noben način povezan s projektom in da njegova sposobnost vpliv sprememb na njem je bil omejen.