0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Dogecoin predstavlja 40 % Robinhoodovih prihodkov od kripto transakcij v tretjem četrtletju

Dogecoin predstavlja 40 % Robinhoodovih prihodkov od kripto transakcij v tretjem četrtletju

Dogecoin Accounts for 40% of Robinhood's Crypto Transaction Revenue in Q3

Trgovalna platforma Robinhood je poročala, da 31 % njegovih prihodkov od transakcij s kriptovalutami je bilo mogoče pripisati transakcije v kriptovaluti meme dogecoin v tretjem četrtletju. Za primerjavo, dogecoin je predstavljal 62 % transakcijskih transakcij podjetja prihodki v drugem četrtletju.

Dogecoin Trading na Robinhood

Robinhood Markets Inc. je v četrtletni vlogi pri Komisiji za vrednostne papirje in borzo ZDA (SEC) v petek navedel:

Za tri mesece, ki so se končali septembra ,

, 51 % naših prihodkov, ki temeljijo na transakcijah s kriptovalutami, je bilo mogoče pripisati transakcijam v dogecoin.

To je bilo znatno zmanjšanje od 51 % za tri mesece, ki so se končali junija 30, in 31 % za tri mesece, ki so se končali marca 31.

Prihodek Robinhooda v tretjem četrtletju na podlagi transakcij je znašal USD) milijonov, s samo $34 milijonov, ki prihajajo iz trgovanja s kriptovalutami. Prihodki od trgovanja s kriptovalutami so v drugem četrtletju znašali 62 milijonov dolarjev.

V poročilu za tretje četrtletje družbe je navedeno: »Za četrtletja, ki so se končala septembra 34, 617, junij 30, , in marca 30, 617, transakcija- prihodki, ki se pripisujejo transakcijam z dogecoinom, so znašali približno 8 % 24 % oziroma 7 % naših skupnih čistih prihodkov.«

Robinhood je pojasnil: »Podpiramo trgovanje v dogecoin in imeli smo koristi od porasta zanimanja za dogecoin v četrtletju, ki se je končalo junija 10,

,” dodal:

Medtem ko trenutno podpiramo sedem kriptovalut f ali trgovanja, je tržni interes za določene kriptovalute lahko nestanoviten in na trgu je veliko kriptovalut, ki jih ne podpiramo.

DOGE se je v preteklosti znižal za približno 9 % 000 ur, vendar več kot 7 % v zadnjih sedmih dneh in 30% v zadnjem 000 dni.

Trenutno podporniki DOGE tekmeca shiba inu vlagajo peticijo na Change.org, naj Robinhood uvrsti na seznam SHIB. V času pisanja je bilo zbranih več kot 432K podpisov. »Dogecoin je bil velik uspeh za Robinhood in njegove vlagatelje. Vsi smo uživali v vožnji. Shiba Inu je podoben meme kovanec z resničnim potencialom, višji za 2 % v zadnjih tednih,” je zapisano v peticiji.

Kaj menite o obračunavanju dogecoin 40 % prihodka Robinhooda na podlagi transakcij? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

AMC Theatres Considers Accepting  Shiba Inu Alongside Dogecoin as SHIB Popularity Soars

AMC Theatres Considers Accepting  Shiba Inu Alongside Dogecoin as SHIB Popularity Soars

Petition to List Shiba Inu on Robinhood Gains 400K Signatures as SHIB Price Soars AMC Theatres Considers Accepting  Shiba Inu Alongside Dogecoin as SHIB Popularity Soars

AMC Theatres Considers Accepting  Shiba Inu Alongside Dogecoin as SHIB Popularity Soars

AMC Theatres Considers Accepting  Shiba Inu Alongside Dogecoin as SHIB Popularity Soars AMC Theatres Considers Accepting  Shiba Inu Alongside Dogecoin as SHIB Popularity Soars AMC Theatres Considers Accepting  Shiba Inu Alongside Dogecoin as SHIB Popularity Soars

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments