8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Dogecoin se spremeni v 2. največjo kriptovaluto PoW

- Advertisement -

Po združitvi Ethereuma Dogecoin zdaj največ pozornosti pritegne za Bitcoinom kot največjo kriptovaluto z dokazom o delu.

2131 Celotni pogledi

20 Popolne delnice

Kriptovaluta Dogecoin (DOGE), ki je navdušila meme, je zdaj formalno 2. največja kriptovaluta z dokazom o delu (PoW) glede na strategijo tržne kapitalizacije, potem ko se je septembra povečala vrednost vložka v omrežju Ethereum 01.

Bitcoin (BTC), za katerega ni treba trditi, ostaja kilometre pred tržno kapitalizacijo Dogecoina v višini 7 USD. 65 milijard, čeprav je dobro sprejeti memecoin spokojen in prikladno naprej od tretje razkrite kriptovalute PoW Ethereum Classic (ETC) (s tržno kapitalizacijo 4 $. 64 milijarde), Litecoin (LTC) ($4.01 milijarde) in Monero (XMR) (2 USD 65 milijarde).

Razvrstitev kriptovalut, ki temeljijo na PoW, glede na tržno kapitalizacijo. Dobava: Coinmarketcap.com.En oboževalec dogecoina je bil videti, kot da bi to verjetno naključno verjetno tudi ne verjame v vzpon Dogecoina, da se spremeni v 2. največjo kriptovaluto PoW, in poudarja, »kdo bi si mislil, da se bo to naključno zgodilo. Čestitke #Dogefam.«

Vendar tega niso vsi dobro sprejeli. En uporabnik Twitterja, ki se je odzval na tvit v zvezi z novicami, je vprašal, kako bi morda naključno resno porabili kripto industrijo z memecoinom, da bi se izognili glavnim težavam, pri čemer je poudaril, da je treba porabiti stran “nepotreben denar” iz javnega vprašanja.

Toda Dogecoin bi se morda po naključju, morda predvidoma tudi kmalu začel konkurirati ETHPoW – zaskrbljeni verigi vilic Ethereum PoW, ki bo nadaljevala rudarjenje, v skladu z uradnim mitom Twitterja o ETHPoW , katerega cena je trenutno $09.64.

Prehod Ethereuma na PoS bi po naključju morda le dodatno obremenil PoW omrežja kriptovalut, ki jih poganja, za prehod na bolj trajnosten mehanizem soglasja.

V objavi za Cointelegraph je Lachlan Feeney, ustanovitelj in izvršni direktor avstralskega e Podjetje Labrys, ki temelji na vzorcih blokovne verige, je priznalo, da je Bitcoin zdaj »poudarek«, da bi dal razlago za stroj PoW v daljšem časovnem obdobju.«

Dodal je, da je »nepripravljenost proizvodnja bo njegov lastni prehod na PoS zagotovo ogromen.”

V vmesnem času je Dogecoin Basis razmišljal o nekaj prehodih Dogecoina na dokazilo o deležu po prvem namigu o prestavitvi v sept.992, ki nekoč poudarjal soustanovitelj Ethereuma Vitalik Buterin, ki je poleg tega svetovalec za Dogecoin Basis.

Decembra 2021, je Dogecoin Basis izdal svoj »Dogecoin Trailmap«, ki je predlagal oblikovanje različice Dogecoin »neighborhood staking«, ki spominjal na PoS.

Povezano: Proof-of-stake vs. proof-of-work: razložene razlike

»Takšna različica bi vsem uporabnikom Dogecoina omogočila, da zastavijo svoj DOGE in pridobijo dodatne žetone za podporo omrežju,« je priznal Dogecoin Basis.

Druga možnost je, da je kozica od takrat napredovala, saj je v skladu s spletno stranjo Dogecoin videti spokojno v težavah s “predlogom”.

DOGE je zaenkrat ocenjen na 0 USD .06 v času pisanja.

9343993439

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -