15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Dogecoin se vrne na cene pred zrušitvijo, saj se 16 milijonov dolarjev...

Dogecoin se vrne na cene pred zrušitvijo, saj se 16 milijonov dolarjev kratkih hlač DOGE likvidira

Dogecoin (DOGE) cene so skočile za skoraj 40% na 19 – uro prilagojen časovni okvir v sredo, ki iztrese več kot $ 16 v samo eni uri medvedjega vzvoda, medtem ko je skoraj prevzel visoko stopnjo pred padcem.

Dogecoin trg izvedenih finančnih instrumentov beleži ogromne likvidacije na urnih rokih. Vir: ByBt.com

Medvedji trgovci z vzvodom so se ujeli na napačni strani trgovanja, potem ko je Coinbase Pro, ameriška platforma za kripto trgovanje, s sedežem v ZDA, napovedala, da bo omogočila trgovanje DOGE na svojem portalu od četrtka.

“Od takoj naprej bomo začeli sprejemati dohodne prenose DOGE na Coinbase Pro,” je Coinbase potrdil v svojem blogu.

“Ko bo na platformi vzpostavljena zadostna dobava DOGE, se bo trgovanje na naših DOGE-USD, DOGE-BTC, DOGE-EUR, DOGE-GBP in DOGE-USDT knjigah naročil začelo v treh fazah, samo po omejitvi -samo in popolno trgovanje. «

Novica je čez noč sprožila hiter skok na promptnih trgih DOGE, pri čemer so žgali špekulanti, ki so stavili na padec cen kriptovalut.

– Hsaka (@HsakaTrades) 2. junij, 2021

Menjalni tečaj DOGE / USD se je povzpel do 0 USD. 064 ali 17. 34%, po otvoritveni sredi v zeleni barvi. Par je dosegel najvišjo vrednost znotraj dneva 0 USD. 454, preden je bil priča manjšemu popravku negativne strani, ki so ga vodili dobitniki dobička . Od 06: UTC, DOGE je zamenjal lastnika za 0 USD. 434.

Dogecoin se je dobro odrezal tudi proti svojemu glavnemu tekmecu, Bitcoinu (BTC). Tečaj DOGE / BTC je poskočil 33% v prejšnjem 19 ur, obrisal vse izgube, ki jih je v maju povzročil Bitcoinu 19 zrušitev.

Dogecoin beleži velike dnevne dobičke v primerjavi z ameriškim dolarjem in Bitcoinom. Vir: TradingView

Preteklost 24 ur priča Dogecoin kratek likvidacije v vrednosti dolarjev 47. 83 milijonov.

Bikovi klici se ponovno pojavijo

Dogecoinova zadnja poteza navkreber je opazovalce tudi spodbudila, da v prihodnjih sejah napovejo oceno 1 USD , nivo DOGE / USD je bil zgrešen po tem, ko je dosegel 0 USD. 76 na Binance.

Primordial Hashrate, kripto usmerjena glasila, je kot signal za oddajo ponudb navedel Dogecoinov indeks relativne moči (RSI) – tehnični kazalnik, ki prikazuje trenutno in preteklo moč ali slabost sredstva. DOGE / USD proti $ 1.

$ DOGE je pobral ogromno kupuje na območju nakupa RSI.

2. Je naslednji odpor odkupnega območja za $ Doge.

1 dohodni $ .. pic.twitter.com / xllZnOJl7t

– Primordial Hashrate ❗ (@prhashrate) 2. junija, 2021

Ronnie Moas, ustanovitelj podjetja Standpoint Research – ustanove za finančne raziskave s sedežem v Miamiju – je opozoril, da bi Dogecoinov dodatek k Coinbase Pro, platformi, ki je najbolj priljubljena med profesionalnimi kripto trgovci, odprite DOGE za “milijon več vlagateljev po vsem svetu.”

Ogromen mehurček

Dogecoin je prerastel v vest trgovcev predvsem po tem, ko je dobil podporo od Elona Muska. Ustanovitelj in izvršni direktor Tesle je objavil tvitove v podporo Dogecoinu, v kolikor se je na koncu v šali imenoval “Dogefather”, hkrati pa je pred kratkim izjavil, da je “mojster Dogecoinov.” zvišanje ponudb za DOGE / USD za več kot 15, 300% v 2021, s tržno kapitalizacijo v višini $ 92 milijard, kar presega celo Airbnb in Infosys.

To sliko sem našel kot otroka pic.twitter. com / hUEKluRAdP

– Elon Musk (@elonmusk) 2. junija, 2021

Toda nadzvočni cenovni skok je privabil tudi strah, negotovost in dvom ali FUD pred morebitnim balonom. Panika je skoraj zajela trg, potem ko je Musk 8. maja med televizijskim nastopom Saturday Night Live , 8. maja, imenoval Dogecoin za “vrvež”, kar je privedlo do 45% znižanja cen v naslednje tri dnevne seje.

Razprodaja se je maja še okrepila 19 v času brutalne razprodaje na celotnem trgu. Dogecoin je padel na samo 0 USD. 29, navzdol več kot 74% od najnižje najvišje ravni v višini 0 USD. 76. Psevdonimni analitik azijski vlagatelj je ugotovil, da je Dogecoin v tretji fazi “velikega mehurčka” – stopnji hype -, ki bo kmalu sledila fazam deflacije in prodaje panike. Dodal je:

“Vsi hype se končajo. Ko se bo ta hrup končal, se bodo ljudje ozrli nazaj na Dogecoin in se vprašali, kako je bilo bogastvo sploh mogoče ustvariti iz nič. «

Dogecoin se je skoraj odmeval 132% po dnu na 0 USD. 29.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments