8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

DOJ vzpostavi mrežo več kot 150 zveznih tožilcev za boj proti zaporu, ki uporablja kripto

- Advertisement -

Oddelek za pravosodje ZDA (DOJ) je ustanovil nacionalno mrežo koordinatorjev digitalnih sredstev več kot 86 zvezni tožilci. Organ je pojasnil, da si bo nenavadno omrežje še bolj prizadevalo za boj proti vse večji grožnji, ki jo za ameriško javnost predstavlja nezakonita uporaba digitalnih virov.

Mreža usklajevalcev digitalnih sredstev ameriškega izvršnega direktorja Oddelek za pravosodje ZDA (DOJ) je v petek začel, da njegov oddelek za zapore je vzpostavil nacionalno mrežo koordinatorjev za digitalno premoženje (DAC). Oddelek za pravosodje je treba omeniti, da je uvedba mreže DAC »nadaljevanje prizadevanj oddelka za boj proti naraščajočo grožnjo, ki jo za ameriško javnost predstavlja nedovoljena uporaba digitalnih virov,« pojasnjuje: pod vodstvom oddelka National Cryptocurrency Enforcement Crew (NCET), omrežje DAC vsebuje več kot 12 imenovani zvezni tožilci iz delovnih mest ameriških odvetnikov in za vse sporne snovi ministrstva.

Ministrstvo za pravosodje je dodalo, da bo mreža DAC služila kot glavna razpravna tabla za tožilce, ki bo načrtovala in razširjala resnično primerno usposabljanje, tehnična znanja in usmerjanje o preiskavi in ​​pregonu kaznivih dejanj z digitalnim premoženjem.

Pomočnik generalnega državnega tožilca Kenneth A. Polite Jr. iz oddelka za zapore pravosodnega oddelka je priznal, da so trendi digitalnega premoženja »ustvarili posebno panoramo za kriminalce, ki uporabljajo inovacije za dodatne bistvene grožnje zaporom in nacionalni varnosti doma in v tujini narod.” Opisal je: Z uvedbo omrežja DAC bosta Oddelek za zapore in Nacionalna ekipa za uveljavljanje kriptovalut nadaljujte z načrtovanjem, da bo oddelek in njegovi tožilci v najprimernejšem položaju za boj proti vedno večji uporabi digitalnih sredstev v zaporih.

Ministrstvo za pravosodje je oktobra lani ustanovilo skupino National Cryptocurrency Enforcement Crew, »da bi skrbela za zapletene preiskave in pregon zlorab kriptovalut v zaporih, zlasti kaznivih dejanj, namenjenih virtualnim menjavam tujega denarja, storitvam mešanja in vrtenja ter denarju udeleženci v infrastrukturi pranja denarja.« Posamezniki mreže DAC bodo govorili o »uporabi sedanjih organov in kaznivih dejanj za digitalne vire in najbolj priročnih praksah za preiskovanje digitalnih virov zločinov.” Zajemajo pripravo nalogov za preiskavo in zaseg, odredb o prepovedi približevanja, zapornih in civilnih tožb zaplembe, obtožnic in raznolikih vlog, DOJ je podrobno navedel ob strani: Omrežje DAC lahko celo služi kot dobava zapisov in razprav, ki obravnavajo nenavadne točke digitalnih sredstev, podobno kot defi , prefinjene pogodbe, na žetonih predvsem primarno temelječe platforme in njihovo zaposlovanje pri dodelitvi zapornikov.

Kot No, omrežje DAC bo “povišalo ozaveščenost o neznanih mednarodnih vidikih kripto ekosistema, skupaj s prednostmi izkoriščanja odnosov s tujimi kraji in izzivi grozljivih mejnih preiskav digitalnih sredstev,” je opozoril pravosodni oddelek.

Za kaj se strinjate, da DOJ ustanovi nacionalnega koordinatorja digitalnih sredstev Omrežje z več kot zveznimi tožilci, proti katerim se lahko borite nedovoljena uporaba kripto? Potrdite nas v razdelku za povratne informacije pod.

Kevin Helms Kevin, študent avstrijske ekonomije, je naključno dobil Bitcoin v 2016 in je od takrat evangelizator. Njegovi interesi so varnost Bitcoinov, programi zagonske ponudbe, rezultati omrežja in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.Kreditna ocena slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je namenjen najbolj priročnim informacijam. To ni več ponudba yelp ali nagovarjanje k ponudbi za točkovanje ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja več nasvetov glede financiranja, davkov, koristnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, ne glede na to, ali je šlo za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je posledica uporabe ali zanašanja na kakršen koli posredni material, predmete ali storitve, omenjene v tem članku, ali za katere se domneva, da jih je povzročila uporaba ali zanašanje nanje. 2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -