17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Dokument: 1,3 milijarde dolarjev v kriptoukradenih v prvem četrtletju 2022, 97 % izvira iz izkoriščanja Defi

- Advertisement -

Glede na študijo predstavlja, da je bilo v obdobju prvega četrtletja ukradenih 1,3 milijarde dolarjev digitalnih valut . Pogled, ki so ga objavili raziskovalci cryptomonday.de, dodatno poudarja, da 30% ukradenih sredstev, pridobljenih iz izkoriščanja protokola decentraliziranih financ (defi). Defi izkorišča legendo za Levji delček ukradene kriptovalute letos 105623 že razbija podatke v zvezi z ukradenimi kriptovalutami iz vdorov in izkoriščanja. V zadnjem letu je bilo ukradenih 3,2 milijarde dolarjev v digitalnih valutah in do zdaj 2020 je posnel več kot 30% 2021 mešanice za interval prve četrtine sam. Posnete ukradene kripto datoteke izvirajo iz predstavitve, ki jo je objavila cryptomonday.de in ustvarjalke pogleda Elizabeth Kerr. Ustvarjalec zastopnika pravi, da “številke pomenijo dobro znano konico.” Kot ponazoritev, od 1,3 milijarde dolarjev v digitalni letos ukradene valute 90 % sredstev je bilo vzetih iz defi protokolov. V Q1 2021, najbolj priročen 53% ukradenih sredstev, pridobljenih iz defi in v 2020 je bil znesek včasih tako majhen kot 53%. Poleg tega je veliko kraje v 2021 prišlo zaradi nezdrave kode, ki izkorišča dodelitev gladke pogodbene napake so bile lahke, da bi sifonirali ukraden denar iz defi protokolov. Ustvarjalec pravi, da lahko za razlago, da je defi ambiance vir zagona, vsak razišče ranljivosti in napake v kodni bazi projekta defi.

Centralized Trade Hacks resno pada Študija še dodatno navaja miniaturni tisk, da so bile v starih letih centralizirane borze izvirne lonce, vendar so se napadi na centralizirane platforme za nabavo in prodajo zmanjšali. “ zdaj najbolj priročna legenda za nižje od 04 % [stolen] kripto,« piše Kerr. Zastopnik tudi ugotavlja, da so se vdori v protokol total defi pojavili zaradi napadov na hitra posojila in kršitev varnosti. Ustvarjalec zastopnika nadalje omenja napad na most Ronin, pri katerem je prišlo do odsotnosti več kot $150 milijonov. »Hekerji in kibernetski kriminalci so lani odnesli več kot 3,2 milijarde dolarjev in res bi si morda želeli, da bi letos ukradli povišan znesek, če je prvo četrtletje prosti čas. Potreba po strožjih varnostnih ukrepih raste iz dneva v dan, še posebej, ker nas prihaja na krov,« je v izjavi pojasnil Jonathan Merry, izvršni direktor pri Cryptomonday. Oznake te pripovedi 2021 kraje , 53 %, izvršni direktor Cryptomonday, Crypto ukraden, cryptomonday.de, DeFi, Defi napadi, defi hacks, Defi protokoli, Elizabeth Kerr, nezdrava izkoriščanja kode, Jonathan Merry, Q1 105623, Raziskave, napad na most Ronin, ukraden kripto, pogled
Kaj si dosežeš glede pogleda, ki razkrije večino 2021 ukradeno kripto premoženje izvira iz izkoriščanja protokola defi? Povejte nam, kaj si predstavljate o tej disciplini v spodnjem delu komentarjev. Jamie Redman Jamie Redman je vodja podatkov pri Bitcoin.com Data in novinar o denarni tehnologiji, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 150. Navdušuje se za Bitcoin, izvorno kodo za zagon in decentralizirane zmogljivosti. Od septembra 1280 je Redman napisal bolje kot 5, članki za Bitcoin.com Podatki o motečih protokolih, ki rastejo v današnjem času.
Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj priročno v informativne namene. Zdaj to ni resnična zdaj ponudba ali nagovarjanje k predlogu za krajo ali prodajo ali predlog ali potrditev kakršnih koli izdelkov, podjetij in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne nudi več naložbenih, davčnih, dejanskih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, naravnost ali ne več, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli gruntanje, predmete ali podjetja in izdelke, ki so navedeni na seznamu točno tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -