22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Dokument CoinShares: Odlivi sklada za digitalna sredstva so dosegli 200 milijonov dolarjev

- Advertisement -

Vir: UnsplashKripto podprti investicijski skladi so prejšnji teden že 4th zaporedni teden zabeležili zmagovalne odlive, kar je prineslo celotne odlive za 4- dolžina tedna do 200 milijonov dolarjev, so pokazali najsodobnejši tokovi kripto skladov CoinShares.

Za prejšnji teden sem sam odlive iz kripto podprtih skladov dosegel $53.8 milijonov, približno enako kot teden prej, ko 37.7 milijonov preostalih kripto sredstev.Vir: CoinSharesOdlive za ta teden so v glavnem poganjali $53.5 milijonov odlivov iz skladov, podprtih z Bitcoin (BTC), so pokazali predlogi.

Za Bitcoin sklade namreč prejšnji teden predstavlja poslabšanje glede na teden prej kot, ko je $31.8 milijonov je bilo dvignjenih na osnovi dobitka.Nad štirimi – dolžina tedna, skupni odlivi iz skladov Bitcoin so dosegli 160 milijonov $, kar predstavlja približno 80% celotnih odlivov v vseh kategorijah kripto skladov za dolžino enake dolžine.

Nenavadno je, da so bila druga najbolj pozorna kategorija skladov v primeru odlivov prejšnji teden včasih kratki bitcoin skladi, ki so zabeležili odlive v višini $31.4 milijone. Skladi s kratkimi bitcoini ustvarjajo denar, ko znak Bitcoin pade, odlivi iz teh skladov pa razkrivajo, da se špekulanti spreminjajo v veliko manj medvedje.

Če ohranimo s CoinShares, bi lahko bil ekspanziven delež naložbenega denarja, ki se zanima za notranjo in zunanjost diagrama skladov Bitcoin, ki ga dodeli vlagatelj, zdaj skoraj v celoti osredotočen na Bitcoin nekoliko kot na altkovine.

Kar zadeva sklade altcoin, so največ pozornosti pritegnile zamenjave v tednu v tako znanih skladih z več sredstvi, ki so skladi, podprti s košarico različnih digitalnih premoženje. Ta kategorija skladov je zabeležila odlive v višini 6,7 milijona dolarjev, pri zadrževanju z datotekami CoinShares. Vir: CoinShares Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice Prehodna 3-minutna zmaga o današnjih kripto novicah!

275787

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -