15.4 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Dokument: Pokončni svetovalci mrmrajo, da Nigerija potrebuje 'definite-minimize tips' za kripto industrijo

- Advertisement -

Oblastem v Nigeriji je bilo rečeno, naj upoštevajo nadgradnjo nacionalnih regulativnih smernic za kriptovalute, ker sedanja pravila niso več v skladu z realnostjo na dnu. V skladu s plemenitimi svetovalci, naraščajočim hobijem v kriptovalutah po dogovoru Nigerijcev, mora država sprejeti “določene smernice” za industrijo.

Nigerijci še naprej kljubujejo centralni denarni instituciji Pokončni svetovalci, ki so govorili na dvodnevni delavnici, ki trenutno poteka v Nigerija je pozvala oblasti, naj zaščitijo v mislih nadgradnjo nacionalnih regulativnih smernic za kriptovalute. Svetovalci so trdili, da je takšna nadgradnja ključnega pomena, ker Nigerijci absorbirajo v veliki meri spregledana sedanja pravila, ki anketirajo, da zadušijo nadomestne naložbe v kriptovalute.

Kot trenutno poroča Bitcoin.com News , se Nigerijci izogibajo omejitvam centralne banke glede pridobivanja in prodaje kriptovalut ali naložb z uporabo platform za pridobivanje in prodajo peek-to-peek. Za ponazoritev, točno v prvem polčasu 2022, Nigerijci uporabljajo Paxful — kriptovalute peek-to-peek — poročajo, da absorbirajo ceno opravljenih poslov skoraj $400 milijonov. Ne glede na to, kako pametno je trenutno naletel na to, da prebivalce zahodnoafriške države najbolj privlačijo kriptovalute na svetu.

V vmesnem času je v nekaterih njihovih pripombah, ki jih je natisnil The Guardian, plemeniti svetovalci so dodali, da je potreba Nigerije po smernicah očitno dodatno utemeljena z naložbami, ki tečejo v industrijo. Eden največjih svetovalcev, Roger Geisler, precejšen agent v Uradu uradnika za kazniva dejanja v Arizoni, je naveden v dokumentu, ki navaja primer možnosti, s katerimi se soočajo številne stranke kriptovalut, vendar bi se ta možnost nedvomno lahko zmanjšala z določitvijo smernic na mestu. . Izjavil je: V Trgovini Google Play so naleteli na goljufive denarnice in jih nenehno klonirajo, da bi pokukali na velikodušnost. Ko določena oseba napolni žepe, se denar vzame in žepi ostanejo prazni. Zaslužek z digitalnimi valutami Še en strokovnjak, David Alarm, vodja Africa Fintech Foundry (AFF), je orisal izzivi, s katerimi se soočajo pri poskusu ohranitve regulativnega okvira za bleščeče pogodbe v verigi blokov. Po drugi strani pa se svetovalci, navedeni v spisu, strinjajo, da pravni strokovnjaki prevzamejo delo zagotavljanja, da so svetleče pogodbe v skladu z zahtevami glede prostora.

Ikechukwu Uwanna, predsednik Podružnica nigerijske odvetniške zveze (NBA) v Lagosu je izjavila, da lahko pravni strokovnjaki pokukajo v načine dohodkov in zaslužkov iz industrije kriptovalut.

« ta dan v izdaji. Vsakdo govori o tem, vendar kakšen je plemenit regulativni okvir? Katere motnje zaščite izvirajo iz digitalne lastnine? Vse to so denarni zaslužki za pravne strokovnjake,« trdi Uwanna.
Registrirajte svoj elektronski pošljite tukaj, da znova pridobite tedensko izmenjavo novic o Afriki, poslanih v vaš nabiralnik:

Oznake v tej zgodbi Africa Fintech Foundry, Arizona Felony uradnik na splošno, Centralna monetarna institucija Nigerije (CBN), kripto naložbe, kriptovaluta, David Alarm, digitalne valute, Ikechukwu Uwanna, Nigeria Bar Affiliation, Paxful, Stumble on-to-peek, Roger Geisler

Kakšni so vaši nasveti o tej zgodbi? Omogočite nam, da vemo, kaj posredujete v spodnjem razdelku za povratne informacije.

Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajeni novinar, ustvarjalec in ustvarjalec. Na splošno je pisal o industrijskih težavah nekaterih afriških lokacij po vsem svetu in o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom ponudijo pot do ponovne pridobitve.

Izdaj dobroimetje: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je namenjeno najboljšim informacijam. To ni več ponudba Enlighten ali nagovarjanje k predlogu za pridobitev ali promocijo ali priporočilo ali odobritev kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne bi več predstavljal investicijskih, davčnih, plemenitih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali ne več neposredno, za kakršen koli zlom ali izgubo, ki je nastala ali naj bi bila posledica uporabe ali zanašanja na kakršen koli protest, predmete ali storitve in izdelke, omenjene v tem besedilu, ali v zvezi z njimi. 2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -