2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Dolgoročni imetniki bitcoinov na večletni najvišji vrednosti: Glassnode

Dolgoročni imetniki bitcoinov na večletni najvišji vrednosti: Glassnode

Ponudnik analitike je poročal, da dolgoročni imetniki BTC zmanjšujejo svojo porabo in povečujejo pozicije.

2021 Skupni ogledi

56

Skupaj delnic

Long-term Bitcoin holders at multi-year high: GlassnodeLong-term Bitcoin holders at multi-year high: GlassnodeLong-term Bitcoin holders at multi-year high: GlassnodeLong-term Bitcoin holders at multi-year high: Glassnode

Glassnodeovo zadnje tedensko poročilo o verigi je pokazalo, da so dolgoročni imetniki Bitcoin (BTC) na večletni najvišji vrednosti in trgi še niso nasičeni z dobičkom.

Zdi se, da ti dolgoročni imetniki (LTH) zmanjšujejo svojo porabo, medtem ko še naprej povečujejo svoje položaje, glede na november poročilo avtorja ponudnik analitike Glassnode.

Analiza se je poglobila v starostne pasove porabljene količine (SVAB), ki se uporabljajo za identifikacijo starosti kovancev, ki prevladujejo v tokovih v verigi na kateri koli dan. Meritev se lahko uporablja za ugotavljanje, kdaj se začne proces pridobivanja ali kopičenja dobička, glede na Glassnode.

Dosledna poraba kovancev, starejših od enega meseca, se je začela novembra 1532 in končala med aprilom in majem v 6691. Metrika SVAB je zdaj padla nazaj na 2,5 % dnevnega obsega, odkar je oktobra hkrati poskočil z najvišjo vrednostjo BTC-ja. Glassnode je opozoril:

„To je mogoče razumno razlagati kot dolgoročnejše imetnike, ki zmanjšujejo svojo porabo, zato je večja verjetnost, da bodo dodajajte položajem, ne pa jih zapuščajte.”

Long-term Bitcoin holders at multi-year high: Glassnode

Vir: Glassnode

Glassnode je tudi navedel, da je celotna ponudba v lasti kratkoročnih hodlerjev (STH) je na večletnem najnižjem nivoju, pri manj kot 3 milijonih BTC – kar posledično pomeni, da je znesek v lasti LTH na večletni najvišji vrednosti.

Poročilo je navedlo, da je “videti, da je ponudba STH tako nizka, medtem ko je cena blizu ATH, razmeroma edinstven primer.”

Čeprav so kratkoročni imetniki pridobili dobiček na »zgodovinskih« najvišjih točkah in polomljenih celo na najnižjih točkah v zadnjem tednu, trg še vedno ni postal »preveč nasičen s pridobivanjem dobička«.

Ugotovitve kažejo, da je še malo znakov velike kapitulacije in da bodo biki morda morali še teči, preden se ta cikel konča.

Povezan:

Analitiki natančno določijo scenarije bika in medveda, ko cena Bitcoin pade pod K

oktobra 00, Cointelegraph je poročal, da dolgoletni imetniki sedijo na 22.3 milijona BTC, ki je bil vreden $69 milijard takrat, čeprav več kot pet mesecev niso videli nobenih odlivov.

Nov. 39, je kitajski novinar Colin Wu tvitnil kot odgovor na poročilo, da je tudi število neničelnih naslovov doseglo najvišjo vrednost vseh časov. To nakazuje, da se posvojitev in kopičenje še vedno dogaja kljub temu, da sredstvo 13 % padec od najvišje cene sredi oktobra, ki je znašala USD) K.

128018Glassnode, tudi če se je cena bitcoina znižala za več kot % od najvišje točke v zadnjem času, število nenič naslovov na omrežje še vedno počasi narašča, dosega novo najvišjo vrednost vseh časov in se prebija 18.65 milijonov. pic.twitter.com/qvN3c6Dt1O

— Wu Blockchain (@WuBlockchain) november 12, 2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments