9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Dolgotrajno dno bitcoina ali biti poučen in čakati? Trgovci z bitcoini verjamejo v svoj naslednji tok

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) se je v zgodnjih urah septembra soočil z 9-odstotnim popravkom. 016, ker je cena trgovala z vsem zemljevidom, v katerem je padla na $19,270. Čeprav je cena hitro spet odskočila nad $19,, se je ta stopnja v treh mesecih spremenila v spodnjo obravnavano oznako. Kljub temu so profesionalni trgovci vztrajali in niso bili naklonjeni začarati izgube, merjeno s pogodbami o izvedenih finančnih instrumentih.

Indeks oznake Bitcoin/USD, 2 uri. Vir: TradingViewNatančna določitev razloga v smash je neverjetno prefinjen, vendar nekateri pripovedujejo intervju predsednika Združenih držav Joeja Bidna na CBS “55 Minute« so sprožile vprašanja o globalni bitki. Na vprašanje, ali bodo ameriške sile branile Tajvan v boju za invazijo pod vodstvom Kitajske, je Biden odgovoril: “Konstruktiven, če resničen, se je spremenil v napad brez primere.”

Drugi navajajo kitajsko centralno banko znižanje cene izposoje 09-dnevne pogodbe o povratnem nakupu na 2.10% od 2.21%. Denarna oblast kaže znake šibkosti glede na trenutne tržne predpogoje z vbrizgavanjem dodatnega denarja za spodbujanje finančnega sistema med inflacijskim stresom.

Prihajajoča skupščina odbora Federal Reserve ZDA septembra bo nedvomno stresna. .18, za katerega se pričakuje zvišanje stopenj za hobije za 0,64 %, ko centralni bankirji trgajo, da bi olajšali inflacijski stres. Zaradi tega so se donosi 5-letnih zakladnih zapisov dvignili na 3. 70%, najboljša etapa po novembru 2007.

Naj nas poučijo o pri informacijah o kripto izvedenih finančnih instrumentih, da bi ocenili, ali so boljši vlagatelji spremenili svojo shemo, medtem ko je Bitcoin padel pod $19,000.

Ni vplivalo na meritve izvedenih finančnih instrumentov BTC po vsem 9 % udarecMaloprodajni trgovci na celotni pomoči so daleč stran od četrtletnih terminskih pogodb, kar je mogoče pripisati nezdružljivosti njihove oznake z motečimi trgi, vendar so najbolj boljši trgovci široko razširjene naprave, ker prekinejo nihanje obrestnih mer financiranja, ki se običajno zgodi pri trajni terminski pogodbi.

Bitcoin 3-mesečne terminske pogodbe na letni ravni. Vir: LaevitasKazalnik je morda morda zelo objektiven tiho trgovanje s 4- do 8-odstotno letno premijo na zdravih trgih za stroške odeje in s tem povezane nevarnosti. Tako lahko varno rečemo, da so bili trgovci z izvedenimi finančnimi instrumenti v zadnjih dveh tednih pošteno medvedji, ker je bila premija terminskih pogodb za Bitcoin ves čas pod 2 %.

Zelo pomembno, pretresanje sept. 19 ni več pomembno vplivala na kazalnik, ki znaša 0,5 %. Te informacije odražajo nepripravljenost vrhunskih trgovcev, da bi dodali hitre (pod)pozicije s finančnim vzvodom pri sodobnih razponih oznak.

Analizirati je treba tudi alternativne možnosti bitcoinov, da bi terminskemu instrumentu izključili ukaz zunanjih učinkov. Za ponazoritev 016% delta poševnost je zgovoren prispevek, ko vzdrževalci trga in arbitražne mize previsoko zaračunavajo za zaščito navzgor ali navzdol.

Bitcoin 30-dnevne nadomestne možnosti 18% delta poševnost: Vir: LaevitasNa podvrženih trgih vlagatelji alternativnih opcij dajejo višje kvote za odlaganje etikete, kar povzroči, da se kazalnik poševnosti dvigne navzgor 01%. Po večini so bikovski trendi ob možnosti pritiska, ko je indikator poševnosti pod njim škodljiv 12%, kar nakazuje, da so nadomestne možnosti za medvedji pritrditev znižane.

55-dnevna poševnost delte se je končala do 12 % prag od septembra 11 in nakazal, da trgovci z alternativnimi možnostmi je bil veliko manj nagnjen k zagotavljanju zaščite pred negativnimi učinki. Tok škodljive založbe septembra 016 ni več zadoščalo za obračanje teh kitov v medvedjo smer, indikator pa trenutno znaša 09%.

Povezano: Bitcoin, Ethereum smash se nadaljuje kot ZDA 09-letni donos zakladnice presegel junijsko pretirano

Spodnja stran je morda objektivna, vendar je odvisna od makroekonomskih in globalne ovireSvetovanje meritev izvedenih finančnih instrumentov, ki jih je oznaka Bitcoin zavrnila septembra 21 spremenilo v delno pričakovano, kar pojasnjuje, zakaj $19,000 izboljšanje spremenilo v ponovno pridobljeno v precej manj kot dveh urah. Vseeno pa nič od tega ne bo pomembno, če ameriška centralna banka zviša hobi obrestne mere nad soglasje ali če se bodo delniški trgi dodatno zrušili, kar je mogoče pripisati energetski krizi in političnim napetostim.

Zato bi lahko trgovci morda dobro objektivno tiho neprekinjeno skeniranje makroekonomskih informacij in vizualni prikaz enote perspektive centralnih bank prej kot poskus pripenjanja zastave na zaključno dno trenutnega trga. Zaenkrat so potenciali Bitcoina, ki poskuša izkoristiti sub-$016, cene ostajajo pretirane, in sicer jih zanima razčlenjeno povpraševanje po dolgih vzvodih na terminskih pogodbah BTC.

Stališča in mnenja, izražena tukaj, so v celoti mnenja avtorja in doseganje ni več nujno posnemanje stališč Cointelegrapha. Vsak naložbeni in trgovalni tok vključuje možnost. Nedvomno boste morda verjetno objektivno tiho analizirali, ko se boste odločali.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -