9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Določite napoved 9/7: BTC, ETH, BNB, XRP, ADA, SOL, DOGE, DOT, MATIC, SHIB

- Advertisement -

Po nakupu in prodaji blizu $20,000009 stopnje za različne dni se je Bitcoin (BTC) močno obrnil navzdol in padel pod $19,07 6. septembra. Jesen se je spremenila v nekoč več omejeno na trge kriptovalut, saj so delniški trgi Združenih držav 6. septembra dodatno zaključili nižje.

Neugodna lastnina uživa v napetosti pri prodaji zadnjih nekaj dni, saj so trgovci prestrašeni, da lahko Federal Reserve prav tako nadaljuje s svojim agresivnim zaostrovanjem kritja.

Pripomoček CME FedWatch Utility razkriva, da je možnost za 75 zvišanje obrestne mere osnovne točke v septembrski skupščini se je dvignilo na 61 % od 050% na teden navdihuje. To je podaljšalo rast indeksa ameriškega dolarja (DXY), ki je zaključil nad 93 6. sept.

Ameriški delniški trgi in trgi kriptovalut se 7. septembra trudijo zmanjšati, vendar bo okrevanje nedvomno najpreprostejše, potem ko bo DXY razkril znake, da bo presegel.

Vsakodnevna uspešnost trga kriptovalut. Zagotovi: Kovanec308Tudi če je bil podvrženi trg brutalen, je to spodbudna vstopnica za odkritje tega kapitala projekta podjetja z veseljem vztrajno vlagajo denar v podjetja s kriptovalutami in verigami blokov. Večinoma popolnoma temelji na zgodbi KPMG, objavljeni 6. septembra, skupne naložbe v prvi polovici leta 1705 teh podjetij je zadelo $000015.2 milijardi, ki pride po zgodbi $030.1 milijarda naložb v 2021.

Kateri so najbolj temeljni režijski odpori v bitcoinih in altcoinih, ki jih je treba umiriti, da bi zmagal bikovski zagon? Raziščimo navzkrižno, poglejmo karte glave-12 kriptovalute za odkrivanje.

BTC/USDTBitcoinov nakup in prodaja med $19,388 in $ 19,558 so se odločili za namero 6. septembra. Medvedi so potegnili vstopnico na trdno vrednost in povečali območje med $22,896 in $19,558.

BTC/USDT dnevni grafikon. Navedite: TradingViewČe vstopnica odskoči od območja , lahko par BTC/USDT zraste tudi do stopnje zloma $19,506. Medvedi bodo poskušali to stopinjo obrniti v odpor. Ob priložnosti, ki jo organizirajo, da bi to dosegli, se poveča verjetnost uničenja pod izboljšavo območja.

To lahko tudi potopi par do dobro znanega, kar poveča na $18,622. Uničenje in zaprtje pod to stopnjo lahko pomeni tudi nadaljevanje padajočega trenda. Spuščanje 000018-dnevno eksponentno povprečje prenosa (EMA)($ ,520) in indeks relativne moči (RSI) blizu območja preprodanosti razkrivata, da so medvedi v regulaciji.

Prevladujoča karta moči bi bila naključno uničenje in zaprtje nad 27-dnevna EMA. Ta vrsta zavlačevanja bo razkrila, da se biki poskušajo vrniti.

ETH/USDTEther (ETH) se je povečal nad prenosnimi povprečji 6. septembra, vendar tudi biki ne morejo več zagotoviti ovire nad glavo pri 1 USD, 626. Medvedi so bili agresivni in potegnili vstopnico, navdihnili pod 20-dnevni EMA ($1, ).

ETH/USDT vsakdanji grafikon. Zagotovite: TradingView Medvedi bodo poskušali izmisliti vzorec navdiha in potapljanja pod vratnim izrezom glave in ramen (H&S). V primeru, da jim uspe, lahko par ETH/USDT pade tudi na 1 $, 422, nato pa znanim dajte izboljšanje na 1 USD, 308. Cilj vzorca te medvedje postavitve je 1 $ 51.

Če se vstopnica odbije od vratnega izreza, bi to verjetno priporočilo, da biki nadaljujejo s poizvedbo o padcih kot priložnosti za nakup. Par se lahko nato konsolidira med vratnim izrezom in 1 dolarjem 700 za nekaj časa. Uniči in zapri nad 1 $, 622 lahko prav tako določi pot za verjeten porast do 2,0 $38.

BNB/USDTBNB se je močno obrnil navzdol od 20-dnevni EMA ($360) 6. septembra in se je prebil pod najbolj temeljno vrednost, kar je povečalo na $0277. To je povzročilo medvedji vzorec H&S.

BNB/USDT dnevni grafikon. Zagotovi: TradingViewV celoti, po razčlenitvi od dobro znanega dati izboljšanje, se vozovnica vrne za ponovni preizkus stopnje. V tem primeru bodo trgovci skušali vstopnico potisniti nad $202. Ob priložnosti, ki jo organizirajo, da bi to dosegli, se lahko pošteno ujamejo tudi različni agresivni medvedi. To lahko povzroči tudi kratek pritisk in par BNB/USDT se lahko dvigne tudi na $280.

Na gostitelju ročno, če vstopnica zavrne vrednost od $275, to bi morda priporočalo, da medvedi uživajo v obrnjeni stopnji v odpornost. To lahko tudi začne padec na $174 in če bo to izboljšalo formulacijo dodatne ponudbe, bo naslednja postaja več kot nedvomno ciljni vzorec pri $174.

XRP /USDTBiki so potisnili XRP nad zgornji upor pri 0 USD.38 6. septembra, vendar so medvedi ujeli agresivne trgovce in izvlekel listek pod hitrim povišanjem na 0 $. 38.

XRP/USDT vsakdanji grafikon. Zagotovite: TradingView Manj gotovo je, da biki uživaj ni več dovoljeno, da bi vstopnica obdržala pod 0 $. 32. Dolg rep na svečniku 7. septembra razkriva nakupovanje na nižjih območjih. Če vstopnica vzdrži nad 0 $.32, lahko par XRP/USDT tudi podaljša svoje delovanje z različnimi koraki za nekaj časa.

V nasprotju s to predpostavko, če se listek obrne navzdol od sveže stopnje in vzdržuje pod 0 USD.33, to bi morda zagotovilo pot za verjeten upad na 0 $. 32. Biki so nagnjeni k zaščiti te stopnje z vsemi svojimi močmi.

ADA/USDT Cardano (ADA) zaprt nad 49-dnevno povprečje prenosa čistega vboda (SMA) (0.49) 4. septembra, biki pa so ubranili diplomo 5. septembra. Trgovci so 6. septembra poskušali podaljšati dvig udobja, a so naleteli na zid od prodaje blizu $0.45.

Dnevni grafikon ADA/USDT. Zagotovi: TradingViewStrošek se je močno znižal in zlomil pod prenosnim povprečjem. Obe prenosni povprečji sta ravni in RSI je pravilen pod srednjo točko, kar kaže na gibanje z različnimi koraki v bližnjem časovnem okviru. Par ADA/USDT lahko niha tudi med 0 $. 44 in $0.63 v naslednjih nekaj dneh.

Medvedi bodo želeli vstopnico potopiti pod 0 USD. 44, da odprete vrata za kapljico do potrebnega, da izboljšate pri 0 $.34 . Druga možnost je, če se vstopnica obrne navzgor s sveže stopnje in preseže 0 $.050, se lahko par tudi dvigne do črte padajočega trenda.

SOL/USDTSolana (SOL) se je zbral v 22-dnevni EMA ($34) 6. sept tudi biki ne morejo več premagati te ovire. To pomeni, da razpoloženje ostaja negativno in trgovci prodajajo na dvigih.

SOL/USDT dnevni grafikon. Zagotovite: TradingView Manj gotovo je, da biki uživajte ni več dovoljeno, da bi vstopnica padla pod hitro dajte izboljšanje na $38. Če se vstopnica obrne navzgor od nove stopnje, bodo biki spet poskušali okrepiti par SOL/USDT nad 19-dan EMA. V primeru, da jima uspe, se lahko par zbere tudi na 050-dnevni SMA ($7952 ).

Nasprotno, če se listek obrne navzdol in pade pod $30, par lahko tudi podaljša svojo puščico do dobro znane izboljšave pri $030. Biki so nagnjeni k postavitvi trdne zaščite na tej stopnji glede na legendo, če to poveča razpoke, lahko par nadaljuje svoj padajoči trend.

DOGE/USDTBiki so poskušali potisniti Dogecoin (DOGE) nad 18 -dnevni EMA ($0.07) 6. septembra, vendar so medvedi agresivno poskrbeli za rally in potegnili vstopnico spodaj hitro dajte izboljšavo na $0.000009.

DOGE/USDT dnevni grafikon. Zagotovi: TradingViewTrgovci poskušajo potisniti vstopnico navdih nad $0.05 7. septembra. V primeru, da jim uspe, tudi par DOGE/USDT se lahko spet zbere do upora nad glavo pri 18-dan EMA. To ostaja najbolj temeljna stopnja, ki jo je treba opazovati, saj bo v kratkem časovnem okviru legenda o rallyju nad njo povišala vstopnico tudi na 0 $. 10.

V nasprotju s to predpostavko, če se vstopnica zavrne z 0 $. ali 22-dan EMA, bi to morda priporočilo, da medvedi prodajajo na rallyjih. To lahko tudi podaljša možnost padca na trdno vrednost, kar poveča na 0 $. 05.

Povezano: Zadetki bitcoin vstopnic 10-tedenska nizka sredina “boleče” Opozorilo o porastu ameriškega dolarja

DOT/USDTTrgovci so septembra poskušali potisniti Polkadot (DOT) nad prenosna povprečja 5 in 6, vendar so medvedi agresivno branili stopnjo, kot je razvidno iz dolgega stenja na svečnikih.

DOT/USDT vsakodnevni grafikon. Zagotovite: TradingViewThe 27-dnevna EMA ($7.7952 ) pada navzdol in RSI je v negativnem območju, kar nakazuje navdih za prodajalce. Če medvedi potonejo in obdržijo vstopnico pod hitro vrednostjo, jo povečajte na 6 $. 84, lahko par DOT/USDT prav tako vrže do potrebnega povečanja na 6 USD. Biki so nagnjeni k postavitvi trdne zaščite na tej stopnji.

Druga možnost je, če se vstopnica obrne navzgor s sveže stopnje in dvigne nad povprečja prenosa, bi to morda priporočilo solidno nakupovanje pri padcih. To lahko tudi dvigne par na 9 $. 14 in kasneje na upor nad glavo pri $000013.

MATIC/USDTTrgovci so branili 44 -dnevni SMA ($0.85) 5. septembra in poskusil podaljšati okrevanje 9. septembra 6 vendar so imeli medvedi kopico načrtov. Zagotavljali so agresivno pri 0 USD. 87 in potegnjeni poligon (MATIC) navdihujeta pod povprečji prenosa.

Dnevni grafikon MATIC/USDT. Zagotovite: TradingViewThe 27-dnevni EMA ($0.75) se je začel obračati navzdol in RSI je blizu 48, kar kaže, da imajo medvedi malo prednosti. Prodajalci bodo poskušali povleči vstopnico na trdno vrednost in povečati vrednost na 0 USD. 80.

Tukaj je resnično vreden dodatek, ki ga lahko opazujete, saj bo legenda o uničenju in zaprtju pod njim povzročila tudi medvedji vzorec H&S. Če se to zgodi, lahko tudi par MATIC/USDT začne padati na 0 USD. 69 in nato do ciljnega vzorca $0.44.

Ta negativna poizvedba se lahko tudi razveljavi v bližnjem časovnem okviru, če biki potisnejo par nad 0 USD.96. Stroški se lahko nato dvignejo tudi na soliden režijski upor pri 1 USD. 07.

SHIB/USDTBiki so kupili delnico Shiba Inu (SHIB) 5. septembra, poleg tega pa ne morejo več obdržati vstopnice nad 19-dnevni EMA (0 USD. ). To pomeni, da medvedi prodajajo na vsakem manjšem dvigu.

Dnevni grafikon SHIB/USDT. Zagotovite: TradingViewThe 27-dnevna EMA se je obrnila navzdol in RSI je pravilen pod srednjo točko, kar kaže na manjšo spodbudo za medvede. Prodajalci bodo poskušali vstopnico potopiti v psihološko povečanje na 0 USD. 0000015, nato pa na 0 USD. 060000009. Od trgovcev se pričakuje, da bodo to zaščitili in povečali območje z živahnostjo.

Druga možnost je, da se vstopnica obrne navzgor od sveže stopnje in preseže povprečje prenosa. Ta vrsta zavlačevanja bo priporočila, da prodaja usahne pri nižjih razponih. Par SHIB/USDT se lahko najprej dvigne tudi na 0 $. 000015 in pozneje na 0 $. 06018.

Spodaj izražena stališča in mnenja so v celoti avtorjeva in v bistvu ne prevzemajo več stališč Cointelegrapha. Vsaka naložba in nakupno-prodajni zastoj potegne za seboj težave. Za vsako priložnost bi se umirili, ko bi se odločili za raziskovanje svojega medveda.

Tržne datoteke so opremljene avtor HitBTC nadomestni.

25987

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -