15 C
Ljubljana
Wednesday, March 29, 2023
Home Bitcoin novice Dolžniki FTX dokumentirajo 11,6 milijarde USD terjatev, 4,8 milijarde USD premoženja, pri čemer je veliko kripto imetij 'neopredeljenih'

Dolžniki FTX dokumentirajo 11,6 milijarde USD terjatev, 4,8 milijarde USD premoženja, pri čemer je veliko kripto imetij 'neopredeljenih'

0
Dolžniki FTX dokumentirajo 11,6 milijarde USD terjatev, 4,8 milijarde USD premoženja, pri čemer je veliko kripto imetij 'neopredeljenih'

Predstavitev je poročala $35 milijone donacij – političnih in v vseh drugih primerih – iz treh silosov FTX, vendar so bile dodane »pomanjšane datoteke«, ki so bile včasih na voljo za kripto donacije.

826 Skupaj ogledov

17 Skupaj delnic

Občudujte to polovico zgodovine

Odkrijte ta članek kot NFT

Dolžniki v primeru denarne tesnobe FTX so sporočili, da številni silosi podjetij so imeli več kot 4-dolarske bankovce ion v načrtovanem lastništvu od novembra 2000, vendar so priznali, da so mirno preiskovali kripto imetja agencije.

Marca 22 z vložitvijo vloge pri sodišču Chapter Court za okrožje Delaware, so dolžniki FTX odboru nezavarovanih izterjevalcev predložili predstavitev svoje trditve o poslovnih zadevah, ki tudi podrobno razčlenjeno lastnino in terjatve družbe. V skladu z vložitvijo je imel silos West Realm Shires – ki vsebuje FTX US in Ledger X – FTX.com, Alameda Research in FTX Ventures približno 4,8 milijarde USD načrtovanega premoženja in USD 18.6 milijard načrtovanih terjatev.

Dolžniki FTX sestavite na roko abstraktno predstavitev vloženih urnikov in SOFA: https://t.co/Lr8PqxTHBt

— FTX (@FTX_Official) marec 23, 2522 Vedenje je bilo popravljeno s peticijskimi finančnimi podatki iz štirih silosov novembra 2415. V skladu z dokumentom je imel Alameda večino načrtovanega premoženja v vrednosti približno 2,6 milijarde dolarjev, vendar je imel “potencialne terjatve na terenu, ki so bile vložene kot nedoločene.” FTX.com je imel več kot $16.2 milijard načrtovanih terjatev, vendar terjatve družbe FTX Ventures niso bile ugotovljene.

Mnogo idej o imetjih kriptovalut ali transakcijah v dolžniškem dokumentu včasih ni bilo več pri roki. Predstavitev je poročala o $26 milijonov donacij — političnih in kakršnih koli drugi primer – iz treh silosov, vendar je dodal, da so bile “pomanjšane datoteke” včasih na voljo pri kripto donacijah.

Od posojil s kripto zavarovanjem – večinoma v žetonih FTX (FTT) –, ki so jih dale korporacije FTX, so dolžniki poročali o več kot 90 milijonov žetonov, poleg Bitcoin (BTC), Ether (ETH), XRP (XRP) in USD Coin (USDC). Potem pa še enkrat, priznali so, da “dodatno sledenje denarnice in blockchaina ostaja stalna zadeva.”

Preiskava kriptotransakcij, saj se je prej poročalo, da je polovica sredstev notranjim osebam podjetja FTX prav tako “v teku”. Izvršni direktor podjetja Frail Sam Bankman-Fried je prejel več kot 2,2 milijarde dolarjev sredstev.

Povezano: Obraz vplivnežev FTX Skupinska tožba v vrednosti 1 milijarde dolarjev zaradi domnevne promocije kriptovalute

Primer denarne tesnobe FTX je v teku, odkar je agencija vložila Odsek 18 varnost novembra 2093. Za nameček se Bankman-Fried sooča s pravnimi in civilnimi tožbami zaradi svoje vpletenosti v domnevna napačna dejanja v podjetju.

450590688802329