8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Domene ENS presegajo količino trgovanja BAYC: E-novice Nifty, 31. avgust–6. september

- Advertisement -

V e-novicah tega tedna o nezamenljivem žetonu (NFT) preučite OpenSea in njegovo zavezanost združitvi Ethereuma. Oglejte si podvig, katerega cilj je uvesti Web3 na operno sceno in kako so domene ENS presegle Bored Apes z oblikovanjem količine trgovanja. V drugih zapisih odkrijte, kako je bila NFT nagradna igra Rug Pull Finder takoj izkoriščena. In ne prezrite tega tedenskega pregleda Nifty News, ki opisuje, kako je bila denarnica ameriškega igralca Invoicea Murrayja napadena takoj po njegovem padcu NFT.

OpenSea pravi, da je tržnica pridobila, da ni zaostrila razcepljenih NFT-jev po združitvi Platforma NFT OpenSea je ponudila, da bi morda morda dobro predvidoma tudi zdaj ne bodo podpirali NFT-jev na vilicah Ethereum prej kot prihajajoča združitev. Tržnica je dejansko vedela, da bi najpriročneje upravljala s podporo NFT-jev na verigi blokov s dokazom o deležu (PoS) do te ravni.

Skupina je poudarila, da če obstajajo razcepljeni NFT-ji, se lahko prav tako zdaj ne odražajo na njenem trgu. Poleg tega je skupina omenila, da se pripravlja na soočenje z vsemi izvedljivimi težavami, ki se lahko zgodijo zaradi spajanja.

Nadaljujte z branjem…

Mikrofilantropija NFT je nedavno govorila z operaBlockchain je svojo formulacijo za opero oblikoval podvig, imenovan Living Opera, ki je specializiran za združevanje uporabnih znanosti Web3 s klasično skladbo. Cilj podviga je ustvariti najnovejšo formulacijo za operne pevce, da bi preskočili obrabljene procese, enakovredne iskanju štipendij in dotacij.

V intervjuju je generalni direktor podjetja Soula Parassidis za Cointelegraph povedal, da so poleg tega izdali zaporedje Magic Mozart NFT, da bi se poklonili športu s kockami za naključno ustvarjanje skladbe, pripisane vplivnemu skladatelju Wolfgangu Amadeusu Mozartu.

Nadaljujte z branjem…

Domenska imena Ethereum na prvem mestu Bored Apes na tedenski lestvici OpenSea Domene Ethereum Title Service (ENS) ohranjajo boljše rezultate od vsakodnevnega zaporedja NFT Bored Ape Yacht Club (BAYC) z oblikovanjem sedemdnevne metrike količine trgovanja na tržnici NFT OpenSea.

Količina trgovanja podjetja za vsak dan je dodatno povišana z 110.7 Ether (ETH) na 1044.6 ETH in cena ENS se je dvignila za 167%, ker se je količina povečala. Zaenkrat je na tržnici NFT več kot 2 milijona seznamov ENS.

Nadaljuj z branjem…

NFT čuvaj Rug Pull Finder je prejel nagradno igro NFT izkoriščenoNFT nadzornik, ki je namenjen odkrivanju goljufij Web3, je izkoristil nagradno igro NFT, kar je dvema napadalcema omogočilo kovanje 450 NFT-ji, razen enega na denarnico. Skupina je priznala, da je do izkoriščanja prišlo takoj zaradi napake v njihovi jasni pogodbi, ki jo je takoj odkril neimenovani vir 30 minut prej, kot je kovnica odšla, so stanovanje.

Da bi odpravili težavo, je opremljena skupina Rug Pull Finder enemu od mnogih hekerjev celo dodelila nagrado v višini 2,5 ETH v nadomestilo za 330 NFT-jev in napadalcu je bila ponaredek zelo všeč. Ironično je, da je bila brezplačna kovnica NFT takoj poimenovana Nasty Guys in je prikazovala umetnine prevarantov, ki prosto bežijo v verigi blokov.

Nadaljuj z branjem…

Odlične novice: vdrli so v denarnico Invoicea Murrayja, FIFA-ini tokenizirani poudarki, Muse na vrhu lestvic in dodatni…NFT padca ameriškega igralca Invoicea Murrayja je takoj oropal hekerji, ki jemljejo 110 ETH iz polnega 110 .2 ETH, ustvarjen z dobrodelnimi prizadevanji. Na Murrayjevo srečo je njegova varnostna skupina za denarnico takoj potrdila, da izkoriščevalcem prepreči, da bi vzeli njegove druge NFT. Medtem je FIFA začela izvajati korake zaporedja NFT NBA Prime Shot z objavo podviga, ki vrhunce v športu označi kot digitalne zbirateljske predmete.

Nadaljujte z branjem…

Hvala za branje tega povzetka najbolj kritičnih lastnosti tedna na lokaciji NFT. Naslednjo sredo spet blizu za dodatne zgodbe in vpogled v to aktivno razvijajočo se lokacijo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -