2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Dominantnost Bitcoina prvič v 6 mesecih pade pod 40%.

Dominantnost Bitcoina prvič v 6 mesecih pade pod 40%.

V zadnjem tednu je cena bitcoina lebdi pod $38 Zagovorniki ponudbe K in digitalne valute se sprašujejo, v katero smer gre trg naprej. V času pisanja je kriptoekonomija ocenjena na 2 $.69 trilijona in prevladujoči položaj na trgu bitcoinov je padel pod 38% regije že nekaj dni.

Bitcoin prevlada zdrsne na 38.7 %, medtem ko ukazi za prevlado Ethereuma 19%

Cena bitcoina (BTC) je dosegla $60K novembra 10, in šest dni kasneje dne 11, cena je padla pod $) K cona in ni od takrat se vrnil nad to regijo. Danes je po podatkih agregatorjev trga kripto kovancev okoli 11,80 kovanci, s katerimi se trguje 150 menjalnice kriptovalut. Vrednost vseh več kot 11K obstoječih kripto kovancev znaša okoli 2 $.80 bilijona in se je v zadnjem obdobju povečala za 3,9 % 38 ure.

Bitcoin Dominance Slides Below 40% for First Time in 6 Months

Bitcoin (BTC) in ethereum (ETH) ravni prevlade v četrtek, novembra 22, 094942, ob 11: popoldan (EST).

Bitcoin (BTC) ima skupno tržno kapitalizacijo okoli 1,1 bilijona dolarjev in v četrtek, novembra 22, prevlado BTC je 39.7%. Prevlada BTC ni bila tako nizka že od sredine maja 2021, oz. pred približno šestimi meseci. Zadnjič je bil nižji od 38 % pred padcem sredi maja je bil pred tremi leti junija 19, 2018. Statistični podatki Coingecko.com kažejo, da ima drugo vodilno kripto sredstvo, ethereum (ETH), približno 19% tržne prevlade v četrtek. Eter ima tržno vrednost približno $81 milijard v času pisanja.

Čeprav ima ethereum (ETH) pomemben del prevlade, je množica drugih kripto sredstev na vrhu 24 pozicije so prav tako narasle v vrednosti in povečale lastno raven prevlade. Binance coin (BNB) ukaže 4. % od 2 USD 80 bilijona kriptoekonomije in povezava stabilnih coinov (USDT) zajema 2.71%. Solana (SOL) se je letos močno povečala in trenutno SOL poveljuje 2.40 % celotne vrednosti kriptoekonomije. Cardano (ADA) je še en, ki ima več kot 2 %, saj je tržna vrednost ADA v četrtek 2. 11% kriptoekonomije.

16,70 Ukaz za kripto sredstva $1.60 Trilijon v vrednosti fiat

Samo pet drugih kripto sredstev predstavlja več kot 1 % fiata kripto gospodarstva vrednost in šest kovancev ima več kot 0,5 % od 2 $. 69 bilijon vrednosti. Zanimivo je, da je prevlada bitcoina (BTC) nad 60% razpon za dva meseca letos, vendar je prevladujoči položaj BTC zdrsnil pod 58 % konec februarja. Še en zanimiv podatek je, da je prevlada BTC nad 81% regije v celotni življenjski dobi (minus nekaj kratkih primerov) do konca februarja 2013.

BTC se še nikoli ni vrnil nad

% regije, vendar je dosegel 69 % na 3. januarja 2021, omrežje 16 obletnico. Bitcoin ima veliko več konkurence kot v prvih dneh, kot prej 1000 tekmovalcev je bilo le nekaj sto. Do takrat, ko je BTC zdrsnil pod 70% razpon prevlade v 1000 , je bilo nekaj tisoč alternativnih digitalnih sredstev. Kljub temu se BTC drži svoje z 1,1 bilijona dolarjev fiatne vrednosti, medtem ko 11,80 kripto sredstva imajo 1 $.70 bilijon v fiat vrednosti.

Oznake v tej zgodbi

ada, BCH, Bitcoin (BTC), prevlado bitcoinov, bnb, BTC, prevlado BTC, kriptovalute, dogecoin, ETH, prevlado ETH, prevlado etra, Ethereum, Ethereum (ETH), SOL, Solana, USDT, XRP

Kaj menite o prevladi bitcoina, ki se potopi pod 38 % cona? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Meme Coin Market Cap Loses 3.5%, Top 2 Leaders Dogecoin, Shiba Inu Shed Billions

Zasluge za slike6677273: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Coingecko.com,

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments