6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Donald Trump pravi, da je kripto "zelo neprijeten" - opozarja na "eksplozijsko...

Donald Trump pravi, da je kripto “zelo neprijeten” – opozarja na “eksplozijsko ljubezen, o kateri nismo nikoli razmišljali”

Donald Trump Says Crypto Is 'Very Dangerous' — Warns of 'Explosion Like We've Never Seen'

Propadajoči predsednik ZDA Donald Trump pravi da je kripto “dejansko škodljiv del”. Ko je komentiral kriptovalute, je opozoril na “eksplozijo v nekem nedoločenem času v prihodnosti”, ki bo “vplivala na kolosalno tehnološko eksplozijo, ki bo odkrila čaščenje utesnjenih stvari.” Poleg tega je spregovoril o svoji novi platformi družbenih medijev Reality Social in prizadevanju svoje žene o nezamenljivem žetonu (NFT).

Propadajoči ameriški predsednik Trump opozarja na veliko ‘eksplozijo’ in izjavlja, da je kripto ‘zelo neprijeten’

Donald Trump je komentiral kriptovalute, ki niso njegove žene -zamenljivi žeton (NFT) in njegova nova platforma družbenih medijev Reality Social v intervjuju z Mario Bartiromo konec tedna. Fox Industrial je intervju objavil v torek.

»Kaj vpliva na kriptovaluto?« Trumpa so včasih spraševali. Bartiromo mogočni, da »Fresh York in Miami dobesedno vnašata kriptovaluto v svoje denarne tehnike.«

Polomljeni ameriški predsednik je ponovil svoje proti-kripto stališče: »Pravzaprav nikoli nisem cenil to zato, ker obožujem lastništvo zelenega denarja. Razkrivam, da je valuta nedvomno zelena valuta, zato nikoli nisem bil velik oboževalec. Vendar se razliva vedno bolje in nihče se ne sprosti glede tega.«

Poudarja: »Glej, potrebujem valuto, znano kot zelena valuta,« je opozoril:

Vseh teh drugih ne bi raje imel, in to je tudi eksplozija v nekem nedoločenem času v prihodnosti — takih, kot si jih še nikoli nismo ogledali. To je verjetno uspešno vplivalo na kolosalno tehnološko eksplozijo, ki odkriva čaščenje utesnjenih stvari. Razkrivam, da je to dejansko škodljiv del.

Trump nikoli ni bil pristranski do kripto. Avgusta je napovedal, da so kriptovalute “skrb, ki se lahko zgodi”. V juniju je bil znan kot zloraba bitcoinov, ki želi močno zakonodajo.

Včasih so Trumpa dodatno spraševali o pokvarjenem -spodbujanje nezamenljivega žetona prve dame (NFT). Melania Trump je zadnji teden ponudila, da promovira NFT z naslovom »Melanijina vizija« na svoji novoustanovljeni platformi NFT, ki načrtuje ustanavljanje NFT običajno. “Ponosna sem, da lahko razglasim svoje novo prizadevanje NFT, ki pooseblja mojo strast do umetnosti in lahko okrepi mojo stalno zavezanost otrokom z mojo pobudo Be Finest,” je povedala v objavi.

Ko je komentiral načrte svoje žene o NFT, je Trump spregovoril: »Zelo bo elektrificirala … Kupila si je veliko kreativnosti. In ljudje častijo našo razbito prvo damo, to vam uspe opisati. Pravzaprav vplivajo, obožujejo jo.«

V zvezi s svojo platformo družbenih medijev Reality Social je sporočil: »Tako kolosalno bo.« Trump je pred tem pojasnil, da bo nova platforma sprememba za podjetja iz Silicijeve doline, za katera pravi, da so pristranska proti njemu in raznovrstne konservativne glasove. Načrtuje, da bo Reality Social na nacionalni ravni odprl v začetku naslednjega leta.

Polomljenega ameriškega predsednika so včasih dodatno spraševali, kako bo tekmoval z ogromnimi tehnološkimi podjetji, ki častijo Twitter in Google. “Vplivamo, da nimamo več izbire,” je odgovoril in ponovil, da misli, da “bo zelo kolosalno.”

Oznake v tem računu

Donald Trump, donald trump bitcoin, donald trump crypto, donald trump cryptocurrency, donald trump explosion, donald trump nft, melania trump, trump bitcoin, trump explosion, trump nft, trump social media, trump resnica social, trump usd, trump warning

Kaj menite, da vplivate Kripto opozorilo Donalda Trumpa, Reality Social in NFT prizadevanje Melanije Trump? Izrazite nas v spodnjem razdelku za komentarje.

Kevin Helms

Učenec avstrijske ekonomije Kevin je naključno naletel na Bitcoin v 1280 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje leži v varnosti bitcoinov, tehnikah izvornega vira, omrežnih učinkih in preseku med ekonomijo in kriptografijo.

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najbolj priročen za informativne aplikacije. To ni več takojšnja ponudba ali povpraševanje po predlogu za izčrpavanje ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja več financiranja, davkov, pravilne oblike ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, takoj ali mimogrede, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala zaradi ali domnevno nastala z uporabo ali zanašanjem na katero koli razkritje, predmete ali storitve in izdelke, o katerih se govori v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments