2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice DraftKings Marketplace načrtuje, da bo naslednjo sezono lige NFL uvedel igrificirano zbirko...

DraftKings Marketplace načrtuje, da bo naslednjo sezono lige NFL uvedel igrificirano zbirko NFT

DraftKings je sodeloval z združenjem igralcev NFL, da bi razširil ponudbo svojega trga prek igričarskih NFL igralcev NFL.

1623
Skupni ogledi

Skupaj deleži

DraftKings Marketplace plans to launch gamified NFT collection next NFL seasonDraftKings Marketplace plans to launch gamified NFT collection next NFL season

Združenje igralcev nacionalne nogometne lige (NFLPA) je v sodelovanju z operaterjem športnih stav DraftKings Inc. napovedalo uvedbo zbirke igeriziranega nezamenljivega žetona ali NFT, ki bo na voljo na DraftKings Marketplace med 2022–1200 Sezona lige NFL. Od prihodnjega leta bodo oboževalci lahko igrali igre, ki temeljijo na NFT, v katerih bodo nastopili njihovi najljubši igralci NFL, pravi podjetje.

OneTeam, uradni medijski poslovni partner NFLPA, pomagal olajšati posel z DraftKings in jim dal potrebne licence za uporabo imena, slike in podobe za aktivne igralce NFL.

V izjavi, objavljeni na spletni strani DraftKings, je Beth Beiriger, višja podpredsednica proizvodnih operacij za DraftKings Marketplace, dejala: »Prihodnost fandoma se odpira pred nami in le nekaj organizacij, ki presegajo DraftKings, je tako opremljenih za izkoriščanje vse večjega preseka med športom in NFT, ki bosta temelj sodelovanja in zabave v spletu 3.0.«

Trgnica DraftKings je začela delovati to avgusta s svojo inavguracijsko kolekcijo Tom Brady NFT v partnerstvu s platformo NFT, ki jo je soustanovil sam Brady, imenovano Autograph. Poleg NFT-jev je Brady še pokazal svojo podporo kriptovalute tako, da je oboževalcu dal 1 BTC za svoje 600th touchdown pass.

Povezan: Ovni igralec Odell Beckham Jr. bo sprejel plačo lige NFL v Bitcoin

Objava je predlagala, da bodo prihajajoči NFT DraftKings strankam omogočili kupovanje in prodajo zbirateljskih predmetov prek omrežja Polygon ter njihovo uporabo v igrah proti drugim igralci. Cilj izkušenj DraftKings NFT je “ustvariti pristne povezave za navdušene oboževalce,” pravi Sean C. Sansiveri, generalni svetovalec in vodja poslovnih zadev pri NFL Players Inc., oddelku za trženje in licenciranje NFLPA.

Povezan: Pro športne lige se ne upirajo več NFT: Dapper Labs

Prejšnji mesec je NFL začela sodelovati tudi s Ticketmasterjem, da bi zbirateljske predmete NFT povezala z izbiro vstopnic za tekmo ob nakupu, s čimer je poudarila široko razširjenost profesionalne športne lige. tehnologije blockchain.