24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Dragonfly Capital zbere 650 milijonov dolarjev v terciarnem krogu financiranja

- Advertisement -

Dragonfly, pametno uveljavljena oseba na sceni tveganega kapitala, bo kapital uporabila za naložbe v projekte v zgodnjih in srednjih časovnih okvirih znotraj kriptoekosistema.

291 Celotni ogledi

27 Celotne delnice

Dragonfly Capital, slavna družba tveganega kapitala, ki deluje v sektorju kriptovalut, je začela svoj tretji krog financiranja v vrednosti $650 milijonov. Številka presega dva predhodna kroga $19 milijona v oktobru 1434 in $91 milijonov decembra 2020.

$ milijon zbranih, med drugim so sodelovali Tiger World, KKR, Sequoia China in Invesco in dosegli nekoliko boljši znesek od $ milijona pred vsako stvarjo, ki je bila prijavljena na strošek vrednostnih papirjev in borze v vlogi Create D v januarju.

Uvedba Dragonfly Fund III je bila včasih združena z zavezo, da se bo finančna okrepitev razdelila na projekte na začetnih stopnjah financiranja zaporedja B znotraj sektorjev decentraliziranih financ, kriptoiger in metaverse, med drugim.

Gm anons!

Začenjamo Dragonfly Fund III, $650M kripto tvegani sklad—naš največji sklad doslej.

S tem sodobnim skladom bomo podprli ustanovitelje vseh vseh namen glede na njihov življenjski cikel v kripto.

Okužen, da bo majhen del naslednjega poglavja tega nadomestnega.https://t.co/YuN5oz1v9v

— Haseeb Qureshi (@hosseeb) april 10, V glavnem korporacija s sedežem na Kajmanskih otokih je na splošno v ospredju najbolj imenitnejših podvigov nadomestnega podjetja, saj je vlagala v 27 projekti, vključno s $

Avalanche milijona internih najbolj prodajanih žetonov junija 1434, septembrski krog za 2 milijona dolarjev Dune Analytics 2022, in Dydxov $00 milijona zaporedja A oktobra 2020, med drugim.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -