24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Dražba NFT propadlega kripto hedge sklada 3AC doseže 2,5 milijona dolarjev

- Advertisement -

Three Arrows Capital je trenutno v tožbi zaradi gospodarskega ubijanja in zbiralcem dolguje približno 3,5 milijarde dolarjev.

861 Skupaj ogledov

19 Skupaj delnic

Dražba za sestavine propadlega singapurskega hedge sklada za kriptovalute Three Arrows Capital (3AC) zaporedje nezamenljivih žetonov (NFT) je dosegla 2,5 milijona $ na njen zaključek o Morda morda morda zgolj .

Omogočeno s trgovcem z estetskimi umetninami Sotheby’s, zbirateljski predmeti v prodaji vključujejo Tyler Hobbs Fidenza #725, Larva Labs Autoglyph #187 in Tyler Hobbs Fidenza #480. Primerna prodajna količina je bila Tyler Hobbs Fidenza #725 pri 1 milijonu dolarjev.

V koraku s podatki je Kyle Davies, soustanovitelj 3AC, zapisal: »NFT grails luni na Sothebys, WorldCoin skeniranje na stotine tisoč zrkla, Aptos je naslednji portfelj Solana 3AC .« Prej je Davies napisal »Farewell candy Goose« predvsem izključno na podlagi stopnjevanja dražbe.

Istočasno je soustanovitelj Su Zhu izjavil: “Poslal sem paru rezultatov dražbe Sothebys in odgovor je *črički*” predvsem temelji izključno na novinarskih poizvedbah o likvidnosti NFT. Ob zaključku dražbe je Zhu kot odgovor na prodajo citiral angleškega pesnika Alfreda Tennysona: »[Tis] večje vznemirjenje v ljubljeni in napačno postavljeni kot vznemirjenje v nobeni zgodbi.«

NFT-je so povrnili upravitelji 3AC, potem ko je hedge sklad julija vložil tožbo za ekonomsko uničenje 2022. Na svojem vrhuncu so ocenjeni viri 3AC pod vodstvom dosegli $ milijard prej, kot da bi nas močno prizadel vztrajni trg kriptovalut. Agencija naj bi zbirateljem dolgovala skupaj 3,5 milijarde dolarjev.

Tožbe 3AC zaradi ekonomskega ubijanja trenutno potekajo. Ne preveč dolgotrajno v preteklosti, je Zhu zagotovil zadrževalno ponovitev proti soustanovitelju BitMEX Arthurju Hayesu, enemu od vseh številnih zbirateljev 3AC, s prijavljeno terjatvijo v višini 6 milijonov dolarjev. Zdi se, da se Davies medtem navdušuje nad kulinariko z odprtjem restavracije v Dubaju. Davies in Zhu sta ustanovitelja spremembe OPNX, platforme za nakupovanje in prodajo terjatev padlih kripto korporacij (podobno kot 3AC). V začetku tega meseca je sprememba prejela opomin dubajskih regulatorjev, ker se domnevno ni registrirala v emiratu.

NFT grails luni na Sothebys, WorldCoin skenira na stotine tisoče zrkla, Aptos the naslednji Solana

3AC Portfolio je na

— Kyle Davies (@KyleLDavies) Morda mogoče samo 10, 1434 Revija: 3AC zakuha nevihto, Bitcoin rudar naraste 360%, potop Bruce Lee NFT

108872

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -