15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Dražbe Mecum zdaj sprejemajo plačila v digitalni valuti za zbirateljske avtomobile

Dražbe Mecum zdaj sprejemajo plačila v digitalni valuti za zbirateljske avtomobile

Priljubljeno zbirateljsko podjetje za dražbe avtomobilov Mecum Auctions je objavil, da podjetje zdaj sprejema kripto sredstva za plačila. Družba pravi, da nov sprejem plačil omogoča dražbenemu podjetju, da “privabi nove stranke in prodajo.”

Ogromni načrti dražb avtomobilov za zbiranje avtomobilov na originalni Spring Classic Classic Dana Mecum

Mecum Collector Car Auctions s sedežem v Wisconsinu, največja svetovna družba za zbiranje avtomobilov, je razkrila, da bo podjetje zdaj sprejemalo plačila s kriptovalutami prek Bitpay. Na dražbe Mecum se je skliceval oče in sin dvojca Dana in Frank Mecum, skupaj s številnimi člani družine Mecum.

V 2014, Dana Mecum in njegov sin Frank sta tudi igrala v resničnostnem programu, ki se je na NBCSN predvajal “Mecum Dealmakers”. V sporočilu, poslanem Bitcoin.com News, Mecum pojasnjuje, da podjetje s sprejemanjem digitalne valute “v popolnoma novi dimenziji pozdravlja dogodke na dražbah v živo”.

Glede na napoved lahko registrirani ponudniki Mecum kriptovaluto izkoristijo kot možnost plačila prek Bitpay. Poravnavo lahko opravite osebno na dražbi ali pa spletni ponudniki lahko plačajo s kripto na eni od klasičnih avkcij Mecuma. Z uporabo Bitpayja s sedežem v Atlanti bo Mecum sprejel pet stabilcoinov (DAI, GUSD, USDC, PAX, BUSD) poleg BTC, BCH, WBTC, ETH in DOGE.

“ Zavedamo se vse večjega sprejemanja kriptovalut za trgovino in smo prepričani, da bo s sprejemom kripto valute za zbirateljske avtomobile razširil obseg vpliva in predstavil izkušnjo Mecum povsem novi publiki, «je v tisku pojasnil glavni operativni direktor Mecum Auctions Sam Murtaugh. izjava o sprostitvi.

Mecum nadalje pravi, da bo začel sprejemati kripto plačila pri 34 5. letni vodilni dogodek, imenovan “Original Spring Classic Classic Dana Mecum”, ki je potekal v Indianapolisu v državi Indiana. Potekal bo do maja 22 in funkcija 2, 500 klasični ali zbirateljski avtomobili, podrobnosti Mecum.

“Mecum bo sprejemal plačila s kriptovalutami za nakupe na dražbi v Indianapolisu in za vse nadaljnje dražbe,” je zapisano v izjavi podjetja. “Spletno mesto Mecum se dnevno posodablja z najnovejšimi pošiljkami, vključno s podrobnimi opisi in fotografijami vozil, ki naj bi prečkali dražbeni blok.”

Kaj menite o dražbah avtomobilov Mecum Collector, ki sprejemajo plačila s kriptovalutami? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

Elon Musk Impersonators Rake in $2 Million: Regulator Warns of Fake Giveaway Cryptocurrency Scams

Six People Connected to a $36M Crypto Scam Arrested, Scheme Operated From Multiple Locations in Europe

Oznake v tej zgodbi

Dražba, dražbe, BCH, Bitcoin, BitPay, BTC, avtomobili, Classic Car Dražbe, klasični avtomobili, sodelovanje, dražbe zbirateljskih avtomobilov, sprejetje kripto valut, kriptovalute, Dana in Frank Mecum, Dana Mecum, dož, ETH, pet stabilnikov, Frank Mecum, dražba Mecum, dražbe Mecum, ponudniki Mecum, družina Mecum, Sam Murtaugh, WBTC

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Mecum Col lector Car Auctions

Omejitev odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments