0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Družabnica Paris Hilton podpira 20 milijonov dolarjev strateško naložbo v izvor protokola...

Družabnica Paris Hilton podpira 20 milijonov dolarjev strateško naložbo v izvor protokola NFT

Socialite Paris Hilton Backs $20 Million Strategic Investment in NFT Protocol Origyn

Nezamenljiv žeton ( NFT) je fundacija Origyn objavila v torek, da je ekipa prejela strateško naložbo v višini $ milijona od neštetih vlagateljev. Hiltonova hotelska naslednica Paris Hilton je sodelovala v krogu financiranja skupaj s podjetji, kot sta Polychain Capital in Table Management.

Origyn Foundation Zavaruje 20 milijon

Tržnice in spletne platforme NFT so v zadnjem letu doživele veliko naložb, saj so tvegani kapitalisti in podjetja za tvegano financiranje v te projekte vložila milijone. Novembra 20 je švicarski neprofitni projekt NFT Origyn Foundation je razkrilo, da je od strateških vlagateljev zagotovilo 20 milijonov dolarjev. Glede na objavo ima po financiranju Origyn Foundation vrednost okoli $ milijonov.

Zasebni krog financiranja so financirali Table Management Billa Ackmana, Polychain Capital, Coinko, Vectr Ventures, Carter Reum, Div Turakhia in GD Podvigi. Poleg tega se je v krogu financiranja pridružila tudi priljubljena družabnica in podjetnica Paris Hilton. Origyn pravi, da bo financiranje ekipi pomagalo zagnati “vertikale za trženje v umetniških, zbirateljskih, digitalnih in luksuznih sektorjih.”

Origyn izkorišča Dfinityjev internetni računalniški protokol in projekt je vodijo ustanovni partnerji in člani sveta Gian Bochsler, Vincent Perriard in Mike Schwartz ter njen izvršni direktor Daniel Haudenschild. Poleg tega bo povečanje kapitala okrepilo nove industrijske partnerje ter raziskave in razvoj. Projekt upravlja industrijske vertikale, kot so Origyn Art, Origyn Collectibles, Origyn Digital Media in Origyn Luxury.

»Neverjetno smo srečni in navdušeni, da smo v to financiranje vključili toliko vplivnih imen krog,« je v izjavi dejal Daniel Haudenschild, izvršni direktor Origyn Entreprise SA. Origyn je edinstven po tem, kaj prinaša na ta svet. To je znak podpore za to, kar Origyn poskuša doseči – z uporabo tehnologije za iskanje identitete, pristnosti in dokazila o lastništvu. Naši partnerji so videli priložnost, ki jo ponujamo, da odklenemo vrednost za lastnike in ustvarjalce,« je dodal izvršni direktor Origyn.

Spoštovana podpornica izvora, Paris Hilton, se ukvarja s kriptovalutami in sredstva nezamenljivih žetonov (NFT) že kar nekaj časa. V prvem tednu aprila je Hiltonova povedala, da je navdušena nad prihodnostjo bitcoina, in potrdila, da že dolgo uporablja kriptovalute. Konec oktobra je Hiltonova uvrstila nekaj svojih NFT za prodajo na novi Sotheby’s Metaverse Marketplace.

Oznake v tej zgodbi

Bill Ackman, Carter Reum, Coinko, Digitalni zbirateljski predmeti, digitalni mediji, Div Turakhia, GD Ventures, nft, NFT industrija, NFT, Nezamenljivi žetoni, Nezamenljivi zbirateljski žetoni, Origyn, Origyn Foundation, Origyn Foundation raise, Paris Hilton, PolyChain Capital, zasebno financiranje, upravljanje miz, Vectr Ventures

Kaj menite o Origyn, ki zagotavlja $

milijona od strateških vlagateljev? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

NFL Football Star Odell Beckham Jr Giving Away $1 Million in Bitcoin and Will Take His New Salary in BTC

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments