0.2 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Družbena oseba in model Alexis Ren ne zaupa dolarskemu gospodarstvu, pravi, da...

Družbena oseba in model Alexis Ren ne zaupa dolarskemu gospodarstvu, pravi, da je kripto izvedljiva alternativa

Socialite and Model Alexis Ren Doesn't Trust the Dollar Economy, Says Crypto Is a Viable Alternative

The Ameriška osebnost in model družbenih medijev Alexis Ren verjame, da se fiat gospodarstvo “sesuje”, pred kratkim pa je novinarjem povedala, da meni, da kriptovalute ponujajo izvedljivo alternativo. V nedavnem intervjuju je Ren pojasnila, da njeno zanimanje za kriptovalute spodbujajo družbeni zadržki v gospodarstvu, ki temelji na dolarju.

Alexis Ren: ‘Gospodarska struktura, v kateri živimo, je laž in je zabloda’

Med zadnjim 12 mesecev, imajo številni analitiki in ekonomisti dejal, da se ameriško gospodarstvo sooča z negotovostjo. Konec oktobra je Robert Kiyosaki, avtor uspešnic Bogati oče, revni oče, pojasnil, da verjame, da Amerika “drsi v depresijo”. Harvardski ekonomist Kenneth Rogoff je v petek za medije povedal, da meni, da smo “na ostrini noža” glede tega, kam gre inflacija v ZDA. Vendar pa slavni romanopisci, analitiki in ameriški ekonomisti niso edini, ki napovedujejo, da bodo za ameriško gospodarstvo pred nami slabi časi.

Socialite and Model Alexis Ren Doesn't Trust the Dollar Economy, Says Crypto Is a Viable AlternativeSocialite and Model Alexis Ren Doesn't Trust the Dollar Economy, Says Crypto Is a Viable AlternativeAlexis Ren ž

kot je predstavljeno v mobilni igri »Final Fantasy XV: A New Empire«, Maximova dekle za naslovnico August 1280 številka, imenovana Sports Illustrated Swimsuit 605 Novinec leta in igral v sezoni “Zvezde plešejo” 605.

Jim Edwards iz Business Insiderja je o tem razpravljal z družabno osebo in manekenko Alexis Ren, potem ko je ljudem povedala, da meni, da gospodarstvo temelji na lažeh. “Mislim, da je gospodarska struktura, v kateri živimo, laž in je zablodna in je samo dogovor, zato moramo najti nekaj boljšega, in mislim, da sta bitcoin in kriptovaluta to,” je Ren pojasnila v videoposnetku na Youtube, ki ga je ustvarila z naslovom “Resnica ali pijača.”

Pogovor z Edwardsom, zvezda Instagrama z 11 milijon sledilcev je novinarju BI v videoklicu povedalo, da je devalvacija USD problem. “Še naprej ga tiskajo več, tako da nima vrednosti,” je poudaril Ren. »Včasih je bilo podprto z zlatom in ni več. In tako nimamo nobene vrednosti, razen njihovega prepričanja in vere vanj, in to je še bolj strašno. Ker zdaj samo izkoriščajo našo vero v dolar. In potem ni določenega zneska. In zato mora biti nekaj novega,« je nadaljevala.

Model pravi, da trenutni gospodarski sistem ‘ni trajnosten’

Priljubljena manekenka je podrobneje opisala, da se ameriško gospodarstvo »zruši«, in poudarila, da je trenutno vprašanje ustvarjanja denarja neskončen cikel. »To vem, vendar smo v dolgovih, zato se trudimo, natisnemo več denarja za poplačilo dolga in potem samo še kopičimo več dolgov. To je črna luknja,” je dejal Ren. Zvezdnica družbenih omrežij meni, da gospodarski sistem “ni vzdržen”, in je menila, kaj si želijo ameriški državljani. “Gospodarstvo, ki je trajnostno in se lahko premika z nami,” je dodal Ren.

Intervju dodatno pojasnjuje Renovo spoštovanje kriptovalut in sredstev, ki niso zamenljivi žetoni (NFT). . Ren je ustanovitelj tehnološke platforme, imenovane Yourstage.io, in projekt je pred kratkim razkril svoje načrte za vezavo NFT-jev na blagovno znamko podjetja. Yourstage.io bo uporabljal NFT za naročnino na storitev in ne za gotovinska plačila. Na koncu intervjuja s sodelavcem BI Jimom Edwardsom je Ren novinarju povedal, da bi morali ljudje vsak mesec vlagati majhen znesek “v kriptovalute.”

Kaj menite o nedavnem intervjuju z zvezdnico družbenih omrežij in manekenko Alexis Ren? Ali se strinjate z njo, da se gospodarstvo, ki temelji na dolarju, »zruši« in so kriptovalute izvedljiva alternativa? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

While Speculators Believe Bitcoin's Third-Largest Wallet Is a Mystery Whale, Onchain Data Suggests It's an Exchange

Zasluge za slike496041: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

496041

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments