6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Dubaj bo postavil Crypto Zone, Binance se pridruži prizadevanju

Dubaj bo postavil Crypto Zone, Binance se pridruži prizadevanju

Dubai to Create Crypto Zone, Binance Joins Effort

Dubajski svetovni nadomestni center bo spremeniti v celovit ekosistem za kriptovalute in podjetja povezanih podjetij in produktov. Obtok je delček prizadevanj za zaostritev novih industrij in emirat namerava pridobiti podporo od kripto podjetij, ki so zakladnica Binance.

Dubajski svetovni nadomestni center za gostovanje in spreminjanje najema kriptovalute

Oblasti v Združenih arabskih emiratih nameravajo vzpostaviti različno cono v svetovnem nadomestnem centru Dubaj (DWTC) iz katerega bodo agencije, ki se soočajo z digitalnimi viri, nedvomno pripravljene predstaviti svoje blago ter podjetja in izdelke. Dubajska vlada je napovedala, da bo DWTC poleg tega igral vlogo regulatorja na tem področju, ki bo uveljavljal “stroge standarde za zaščito vlagateljev, preprečevanje pranja gotovine (AML), boj proti skladnosti s financiranjem terorizma (CFT) in škodljivim mejnim dogovorom”. skupaj s sledenjem obtoka.«

V skladu s častno objavo je cilj nadalje izdelati dom in trg virtualnih virov Dubaja z uvedbo regulativnega okvira za revolucionarno finančno blago, ki vključuje zakonodajne politike in politike izvrševanja. Policisti upajo, da bi to lahko dodatno olajšalo sprejetje novih razvojev, povezanih z verigo blokov, in okrepilo položaj Dubaja kot svetovnega podjetniškega srca.

Binance razmišljam o Sedež v ZAE

Oblasti Dubaja so poleg tega poudarile, da bo DWTC sodeloval z nejavnim sektorjem in drugimi ustreznimi subjekti, da bi ustvaril ustrezno vzdušje za kriptovalute industrijo. Eno takšno sodelovanje je bilo že dogovorjeno z Binanceom, idealno zanesljivo digitalno spremembo sredstev v okolju glede na obseg dejavnosti, poroča Straits Times. Dubaj mora licencirati takšne platforme za trgovanje s kriptovalutami in druge agencije za veriženje blokov.

Pod memorandumom o poznavanju, podpisanim z organom, ki upravlja Dubai World Alternate Centre, bo Binance delil svoje izkušnje z regulatorji v druge jurisdikcije z upravo, so v torek sporočili iz podjetja. Legenda Bloomberga je objavila, da se je sprememba pogajala z Dubajem in Abu Dabijem, da bi razmestil svoj sedež v ZAE.

V koraku s Straits Timesom je ustanovitelj in izvršni direktor Binance Changpeng Zhao zdaj, zdaj ne preveč dolgo v preteklosti, je zagotovil dom v Dubaju in se srečal s ključnimi predstavniki domače kripto industrije, medtem ko je na družbenih omrežjih pohvalil emiratov pro-kripto držo. Vlada je navedla, da je v tiskovnem izvoru, objavljenem v torek, objavil:

Ta dan je sprejetje Zmožnosti kriptovalute in veriženja blokov ostajajo v povojih, kljub temu pa z dogovorom o naši vodstveni vlogi in zmožnostih, ki se mešajo z dolgoletno domišljijo in predvidljivostjo Dubaja, nameravamo izdelati regulativni okvir, sprejemljiv za prilagajanje hitri prenosljivi in ​​revolucionarni naravi virtualnega viri.

Legenda ugotavlja, da je energijsko umazan bogat Dubaj skušal spodbuditi nenaftno petje v artikulirati, da preveri vzdržnost svojega gospodarskega sistema. Naloga, da se Dubajski svetovni alternativni center spremeni v regulirano območje za operacije s kriptovalutami, je del teh prizadevanj.

Oznake v tej legendi

abu dhabi, Binance, Changpeng Zhao, Sodelovanje, podjetja, kriptovalute, kriptovalute, kriptovalute, kriptovalute, CZ, digitalni viri, Dubaj, Dubajski svetovni nadomestni center, DWTC, ekosistem, nadomestni, borze , sedež, podjetja, smernice, predpisi, ZAE, virtualni viri, cona

Upravljajte vas oddati zadevo v Dubaj, da se v bližnji prihodnosti spremeni v kripto vročo točko? Račun za nas v komentarjih delite spodaj.

Lubomir Tassev

Lubomir Tassev je novinar tehnološko podkovanega Jap Europe, ki mu je všeč Hitchensov citat: »Biti avtor je to, kar sem, kot nadomestilo za kar dosežem.” Poleg tega so kripto, blockchain in fintech, svetovna politika in ekonomija dva druga vira navdiha.Pakistanis Own $20 Billion in Crypto, Report Reveals

Pakistanis Own $20 Billion in Crypto, Report Reveals

Obvesti kredit

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments