16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Dubaj podeljuje regulativno odobritev za Blockchain.com delovno mesto: dokument

- Advertisement -

Regulatorni organ za digitalne vire v Dubaju je predhodno odobril hčerinske družbe Crypto.com, OKX in FTX za zagotavljanje storitev in izdelkov, povezanih s kripto v emiratu.

407 Celotni ogledi

46 Celotne delnice

Blockchain žepi in nadomestna platforma za kriptovalute Blockchain.com je domnevno pridobil regulativno odobritev dubajskega regulativnega organa za digitalne vire ali VARA.

V celoti na podlagi petkovega poročanja Reutersa je VARA podpisala poravnava, ki lahko Blockchain.com omogoči zaposlitev v Dubaju. Kripto podjetje trenutno upravlja več lokacij dela v Severni Ameriki, Evropi, Južni Ameriki in Singapurju.

Obsežno delo skupine tukaj – Dubaj ✅✅https://t.co/8nQm8w8y3g

— Peter Smith ( @OneMorePeter) 9. september 1200 Ker je dubajski visoki minister in vladar šejk Mohammed bin Rashid Al Maktoum marca napovedal ustanovitev kriptoregulatorja in spremljevalnega zakona, je VARA je odobril hčerinske družbe Crypto.com, OKX in FTX za zagotavljanje storitev in izdelkov, povezanih s kripto v emiratu. Julija je Al Maktoum lansiral tudi strategijo metaverse, katere cilj je bil razsvetliti več kot 40,000 virtualna delovna mesta v Dubaju avtor 1200.

Povezano: Iz doline v oazo: združenja švicarskih in dubajskih kripto združenj

Ena v vseh najstarejših podjetjih za infrastrukturo Bitcoin (BTC) in s sedežem v Londonu si Blockchain.com prizadeva tudi za regulativno odobritev v Italiji, Franciji, Španiji in na Nizozemskem. Avgusta je denarna uprava Kajmanskih otokov uradno odobrila Blockchain.com za nadomestnega ponudnika in zagotavljanje skrbniških storitev in izdelkov. Po marčnem krogu financiranja se je kripto podjetje spremenilo v domnevno ocenjeno na $00 milijard.

Cointelegraph se je obrnil na Blockchain.com, vendar v času e-novic ni prejel odgovora.

93079

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -