7.9 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Dubajska kavarna sprejema kriptovaluto kot nadomestilo, lastnik namiguje na izplačilo plač delavcem v kriptovaluti

- Advertisement -

Bake N More, večinoma kavarna s sedežem v Dubaju, se je iz razkritja spremenila v najsodobnejše podjetje, da bi dodala kriptovaluto kot možnost plačila. Bake N More je v koraku z lastnikom podjetja Mohammadom Al Hammadijem namignil na najverjetneje načrte za tako pametno izplačilo plač zaposlenih v kriptovaluti.

Središče za stranke kriptovalute v ZAE Kavarna Bake N More, ki ima v bistvu večinoma sedež v Dubaju, je spremenite v najsodobnejše podjetje, da dodate kriptovaluto kot katero koli drugo možnost plačila, ki je na voljo strankam. Brez sklicevanja na ta korak bo Bake N More kljub temu še naprej pošteno opravljal varna plačila z gotovino in bančno kartico, je dejal lastnik.

V skladu s svojimi pripombami, objavljenimi v dokumentu avtor Khaleej Times, je lastnik Mohammad Al Hammadi predlagal resolucijo, da se kriptovalute dodajo na kontrolni seznam plačilnih rešitev, spremenjenih v made in portret, da bi atomizirali večji doseg Bake N More. Al Hammadi je poleg tega trdil, da je resolucija spremenjena v pripoved o tem, da “potrebujejo Bake n More, da bo središče za kavo in pecivo za uporabnike kriptovalut v ZAE.”

Na drugih področjih v dokumentu je Al Hammadi citiran, ki pojasnjuje, kako bi Bake N More nakupovalce, ki popijejo skodelico kave, stanejo uporabo kriptovalute. Orisal je: Naš plačilni stroj ustrezno opravi pretvorbo, ker je povezan z grafikoni vrednosti. Naj se objamemo, če steklenica vode stane 5 Dh , ga stroj deli s ceno grafikona, lahko ohranimo 3.36, in izračuna, da bo strošek v skladu s tem 1.07 UST. Sprememba v Fiat V vmesnem obdobju je Al Hammadi natisnil, da njegovo podjetje trenutno hrani digitalnega tujega denarja in bi morda preprosto vrhunski vzel povezane nadomestne platforme, ko se želi preoblikovati v fiat. Poleg tega je namignil, da bo njegovo podjetje morda preprosto v nekem nedoločenem času v prihodnosti izplačalo plače zaposlenim v kriptovalutah.

Ker se različni organi v ZAE še naprej začenjajo tako kot kriptovalute , jih več podjetij sprejema tako pametno. Naj sprejmemo, Bitcoin.com Recordsdata ni več predolgo poročal, da gostinska oznaka Stella Stays zdaj sprejema kriptovaluto.

Kakšni so vaši predlogi glede teh spominov? Povejte nam, kaj posredujete v komentarjih spodaj. Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajeni novinar, avtor in avtor. Obširno je pisal o gospodarskih težavah nekaterih afriških držav, tako pametno kot o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom zagotovijo odkrito pot.


Poročilo o bonitetni lestvici: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti: To besedilo je namenjeno vrhunskim informativnim funkcijam. Ne gre več za takojšnje zagotavljanje ali nagovarjanje načela za uporabo ali prodajo ali svetovanje ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne zagotavlja več finančnih, davčnih, natančnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista v stroških, naravnost ali v krožnem križišču, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki jo sproži ali špekulira, da bi jo lahko sprožila uporaba ali zanašanje na kateri koli artikuliran izdelek, blago ali izdelke in podjetja, omenjeni v tem Članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -