17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Dubajska šola bo pozdravila plačila šolnine v Bitcoin in Ethereum

- Advertisement -

Residents College je omenil, da namerava tudi dolgoročno mešati znanje blockchain v več vidikov svojega akademskega in administrativnega delovanja.

1434 Skupno ogledov

000 Skupaj deleži

Po lokalnem časopisu Arabian Replace bo Residents College, ki se nahaja v Dubaju, odkril plačila šolnine v Bitcoin (BTC) ali Ethereum (ETH). Sredstva, ki uporabljajo digitalno lastnino, so olajšana s pomočjo neimenovane platforme za obdelavo in se robotsko pretvorijo v dirhame Združenih arabskih emiratov (AED). Dr Adil Alzarooni, ustanovitelj Residents Collegea, je komentiral:

“Veselimo se, da bomo izboljšali uspešnost mlajših generacije pri doseganju digitalnega gospodarstva ZAE. Ker dodatni ljudje vključujejo obdobje digitalizacije, bodo v edinstvenem času otroci postali podjetniki in kupci jutrišnjega dne.” Medtem je Hisham Hodroge, izvršni direktor Residents Collegea, dodal: “Uvedba prilagodljivosti plačevanja šolnin s kriptovalutami presega dejansko zagotavljanje ene druge možnosti plačila. To je način za prisiliti dodaten hobi znotraj funkcij verige blokov – znanja in izkušenj, ki ga namerava Residents College sčasoma uporabiti na več vidikih svojega akademskega in administrativnega delovanja.”

šola, ki bo odprta septembra letos, se nahaja v središču Dubaja in je videti, da bo strukturirana kot globalna šola. Na voljo je študentom, starim od 3 do . V svoji internetni situaciji Residents College navaja svojo sled šolnine kot 11, AED na 65, AED na leto ($ ,480 do $17,91) pred DDV, šolska malica , dobro znan iPad za učenje, ekskurzije, obšolske dejavnosti in prevoz.

ZAE so postali zagovornik digitalnega premoženja v Heart East z naraščajočo izbiro pravil visoke kakovosti za kripto. Tako Binance kot FTX pridobita nedolgo nazaj, sta dobila operativne licence v Dubaju. Medtem regulatorji v Abu Dabiju uvajajo osnutke strategij za trgovanje z nezamenljivimi žetoni.

83695

1387

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -