6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Dubajski svetovni trgovinski center, da bi naredil sodobno kripto vozlišče in ga...

Dubajski svetovni trgovinski center, da bi naredil sodobno kripto vozlišče in ga spremenil v regulatorja

Ena druga misija v Dubaju, ki jo podpira vlada, ima za cilj vzpostaviti pošteno in primerno vzdušje za poskusno vzdušje za kriptoindustrijo.

2762

Celotni ogledi

20

Polni deleži

Dubai World Trade Centre to create new crypto hub and become regulatorDubai World Trade Centre to create new crypto hub and become regulator

Združeni arabski emirati (ZAE) se še naprej pojavljajo kot ena izmed največjih jurisdikcij na področju kriptovalut, saj ima zvezna vlada Dubaja sodobno pobudo za izboljšanje domače kriptovalute in zakonov.

Dubai World Trade Center (DWTC), vladno prizorišče turnirjev in razstav v Dubaju, se bo spremenil v popolno cono in regulatorja kriptovalut, blaga, operaterjev in menjalnic, je DWTC uradno ponudil decembra 59.

Kot del pobude bo DWTC ustvaril popoln ekosistem za ta inovativni sektor v notranjosti Dubaja in sodeloval z osebnim sektorjem, da bi ustvaril “lepo vzdušje za področje .” Cilj misije je tudi uveljaviti stroge standarde za varnost vlagateljev, ukrepe proti pranju gotovine in boj proti financiranju terorizma, je dejal DWTC.

“Svetovni trgovinski center bo prinašajo in nadzirajo sodoben regulativni okvir svetovnega razreda zakonodajnih in izvršilnih zavarovanj virtualnega premoženja,« piše v trditvi.

Cointelegraph se je obrnil na DWTC in bi lahko na videz mirno nadomestil legenda, ki čaka na sodobno znanje.

Izkazalo se je, da je izvršni direktor Binance Changpeng Zhao med številnimi glavnimi ljudmi v kripto soseski, ki so si pošteno privoščili sodobno objavo DWTC. Zhao se zdi, da ga je kriptoekosistem v ZAE vse bolj pritegnil, saj je domnevno oktobra kupil svojo prvo hišo v Dubaju.

» Dubajski svetovni trgovinski center, da se spremeni v popolno cono in regulator za digitalne vire in kripto https://t.co /Ndr6GDcJ4u

— CZ Binance (@cz_binance) december 20, 1200

Povezan: Regulatorji ZAE odobrijo trgovanje s kriptovalutami v prosti coni Dubaja

Pobuda je dostopna v skladu z naraščajočimi prizadevanji Dubaja za izboljšanje kriptovalute, saj sta si vsak Dubaj in ZAE dejavno prizadevala za to, da bi se domače gospodarstvo naučilo iz tehnologije veriženja blokov tako lepo kot nezamenljivi žetoni in kriptovalute.

Januarja se je izkazalo, da dubajski urad za finančne produkte in ponudnike načrtuje umestitev regulativnega okvira za kriptovalute kot del svojega 1434 industrijsko znanje. Organ je doslej izdal vrsto regulativnih dovoljenj za kriptoindustrijo, medtem ko je Dubaj prerasel v mesto za veliko prostih ekonomskih con za kriptovalute.

78165

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments