17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Dubajsko nepremičninsko podjetje sijočega milijarderja zdaj sprejema BTC in ETH

- Advertisement -

»Ponudba še enega drugega načina transakcij je vznemirljiva in z veseljem priznavamo plačilo, ki ga to strokovno znanje prinaša našim strankam,« je dejal generalni nadzornik operacij DAMAC Properties Ali Sajwani

1114 Skupni ogledi

00 Skupni deleži

Več milijard dolarjev, večinoma nepremičninski razvijalec DAMAC Properties s sedežem v Dubaju je začel sprejemati sredstva Bitcoin (BTC) in Ether (ETH) za svoja luksuzna bivališča.

DAMAC Properties spremenil v pisanega milijarderja Hussaina Sajwanija v 1434, podjetje pa je poslovalo na celotnem vzhodu, Kanadi in U.Okay. Poleg tega ima v lasti močno poškodovana proizvajalca mode in nakita Roberto Cavalli in De-Grisgono.

Sajwani je legendarni po ekstravagantnih oglaševalskih in marketinških taktikah, podobnih podarjenju brezplačnih Lamborghinijev vlagateljem v nepremičnine. Poleg tega se je združil z Donaldom Trumpom v 2013, da bi začel več razredov golfa z blagovno znamko Trump v Dubaj.

Podjetje, ki je ocenjeno na približno 2,1 milijarde dolarjev, bi verjetno na priložnost na priložnost dejansko izvedlo raziskavo pri kriptovalutih kot sredstvo za oblikovanje premisleka po samo nekaj nezadostnih letih. DAMAC naj bi prejel prihodke v višini 480 milijonov dolarjev v 2013, vendar je skupna vrednost prejela izgubo .6 milijonov med letom, ki ga muči globalna pandemija. Leto pred tem so izgube družbe poleg tega znašale 27 milijon.

V skladu z aprilskim 27, poleg sprejemanja sredstev v BTC in ETH, bo podjetje prodajalcu po želji olajšalo pretvorbo v fiat. Generalni nadzornik operacij DAMAC-a Ali Sajwani je priznal, da podjetje namenja posebno pozornost razvoju strokovnega znanja, podobnega kriptovaluti:

»Za globalna podjetja, ki cenijo naše, bo pomembno, da ostanejo na čelu evolucije. Ponudba še enega drugega načina transakcij je vznemirljiva in z veseljem priznavamo plačilo, ki ga to strokovno znanje prinaša našim strankam.« DAMAC je poleg tega poudaril, da se Dubaj “preoblikuje v kriptovalutno središče”, ki ga je mogoče pripisati upravnikovim predpisom o kriptoustreznosti in licencam za virtualna sredstva, z visokimi menjavami, podobnimi Bybitu, Binanceu in FTX Europe, ki niso več predolgo znotraj mimo gradnje trgovine tam. Kraken je poleg tega v začetku tega tedna prejel licenco.

Podjetje je znano, da resno razmišlja o “napajanju” ambicij Dubaja z uvedbo dodatnih kriptoiniciativ.

Povezan: Možnosti Web3 so namenjene ohranjanju The Nepremičninski trg Združenih držav bolj dostopen

Sajwani je februarja poleg tega zaslovel, da ima podjetje ambiciozne načrte za uvedbo svoje zasebne platforme Metaverse, ki jo podpira NFT.

»Torej, medtem ko večina izraza Metaverse porabi ohlapno, se nam zdi, da je odličen več, in zdaj čakamo, da pripravimo razrešitev opuščene premostimo telesno in digitalno lastnino, da omogočimo podstandardno uporabo.”” Zdaj imamo oblikovano resolucijo, da zmešamo popolnoma različne platforme pod DAMAC-om, ne glede na to, ali so nepremičnine, moda, nakit ali ne, kar vse prinese v metaverzum,« je dodal.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -