19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Dvig Pandora Finance z 2,4 milijona dolarjev pomaga voditi protokol odprtega financiranja

Dvig Pandora Finance z 2,4 milijona dolarjev pomaga voditi protokol odprtega financiranja

“Posvojitev nikoli ni bila prizadeta in nikoli ustavljena. Pravi izdelek se vedno sprejme ne glede na tržne razmere, «je dejal Pushkar Vohra, izvršni direktor Pandora Protocol.

2293 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

Pandora Finance’s $2.4M raise helps spearhead open finance protocol

Vohra meni, da je razkorak med tema dvema domenama eden največjih izzivov pri sprejemanju decentraliziranih tehnologij. “Mi smo edinstveno sposobni rešiti največjo težavo,” je dejal in dodal:

“Obstaja približno $ 300 bilijonov dolarjev resničnih sredstev, ki so nelikvidna. Pandorina vizija je z učinkovitim poslovnim modelom premostiti to zunajverižno premoženje v verižni ekosistem. “

Pandorin poslovni model se vrti okoli tokenizacije nelikvidnih sredstev, kar bi omogočilo varno in decentralizirano trgovanje z njimi in njihovo lastništvo. To dosežemo z vmesno programsko opremo, ki temelji na nefungičnih žetonih ali NFT-jih. Namesto da tekmujejo z drugimi trgi NFT za likvidnost, je Pandorina vizija pomagati jim rasti, tako da jim zagotovi več likvidnosti.

Povezano: Trg NFT naj bi se do oktobra podvojil zaradi povečanja obsega trgovanja

Še veliko dela je treba opraviti, preden lahko tradicionalne finance – in bilijoni dolarjev, ki so tam založeni – sprejmejo obljubo o decentralizaciji odprtih financ. Pomanjkanje inovacij in desetletja stari sistemi zapuščine lahko tradicionalnim finančnim trgom preprečijo prehod.

Vohra je oglaševal orodje piNFT svojega podjetja kot način za povečanje likvidnosti v resničnih sredstvih, kar je po njegovem mnenju bistveno za uspeh odprtih financ:

“Mi v Pandori z našo najnovejšo inovacijo vedno bolj delamo na spodbujanju sprejemanja odprtih financ.”

Nadaljeval je:

„Obstaja veliko premoženja, ki ga naše tradicionalne finančne institucije ne prepoznajo. Pri razvrščanju sredstev in trgovanju z njimi obstaja centralizacija okoli odločanja. Pandora bo končnim uporabnikom pomagala razširiti obzorje prepoznavanja premoženja iz resničnega sveta in povečanja njihove likvidnosti prek piNFT. «

Pandorin dvig semen za 2,4 milijona dolarjev, ki je bil zaključen maja, je sodeloval vsaj 15 in več drugih angelskih vlagateljev. Genesis Block, AU 21 Kapital, Spark Digital Med udeleženci sta bila tudi protokolarna podjetja.

Pandora Finance, decentralizirana platforma za realno premoženje, podprto z NFT, je pred kratkim zaključila večmilijonski set semen, ki ga podpirajo nekatere največje družbe tveganega kapitala v verigi blokov. V ekskluzivnem intervjuju za Cointelegraph je izvršni direktor Pushkar Vohra orisal vizijo svojega podjetja – namreč, kako želi Pandora Finance ustvariti most med nelikvidnim svetom stvarnega premoženja in verigo blokov.

Prejšnji članekDemokratični zakonodajalci so ustanovili skupino za reševanje regulativnih vprašanj v zvezi s kripto
Naslednji članekEvropa letos vzgaja 20 samorogov, vključno s kripto podjetji

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments