0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Dvigi kripto Binance se po zaostanku sistema vrnejo v normalno stanje

Dvigi kripto Binance se po zaostanku sistema vrnejo v normalno stanje

Družba je prek svojega uradnega Twitter računa v ponedeljek zjutraj objavila prekinitev dejavnosti dviga, ki je trajala nekaj več kot dve uri.

2021

Skupni ogledi

Skupni deleži

Binance crypto withdrawals return to normal following system backlogBinance crypto withdrawals return to normal following system backlogBinance crypto withdrawals return to normal following system backlogBinance crypto withdrawals return to normal following system backlog

Večja borza kriptovalut Binance je v ponedeljek zjutraj objavila prekinitev vseh dvigov transakcij na svoji platformi zaradi “velikega zaostanka” podatkov. Izvršni direktor Changpeng Zhao je vsem uporabnikom zagotovil, da so sredstva varna, preden je bila funkcionalnost obnovljena.

Platforma je to objavo delila na svoji uradni strani Twitter prek niti z navedbo:

Smo na tem. Sredstva so SAFU. https://t.co/LbJbZsVhl0

— CZ Binance (@cz_binance) 1. november 2021

Po začetni zaustavitvi je Binance obvestila uporabnike, da dejavnost umika je bila obnovljena, vendar je to dejanje razveljavilo zgolj minut kasneje. Podjetje se je svoji globalni bazi strank opravičilo za nevšečnosti in povedalo, da bodo vse nadaljnje posodobitve objavljene v niti.

V tvitu, ki je prejel skoraj 4,500 všečka in 500 so nekateri uporabniki platforme družbenih omrežij rahlo pristopili k sagi in izjavili, da so vsi sredstva so SAFU – običajna fraza, ki jo uporablja kriptoskupnost za označevanje varnih finančnih sredstev, ki so jo prvotno pripisali ustanovitelju in izvršnemu direktorju Binance Changpengu Zhaou ali CZ.

Ob 9: 21 po vzhodnem času, je razkrilo podjetje da so se “Dvigi kriptovalute nadaljevali.”

Povezano: Binance znižuje omejitve dvigov, uvaja orodje za poročanje o davkih

V zadnjem letu je Binance večinoma izrazil veliko zanimanje za razširitev svoje mreže najpomembnejše svoje digitalno sredstvo in decentralizirano aplikacijsko infrastrukturno platformo Binance Smart Chain.

Sredi oktobra je platforma napovedala začetek sklada v višini 1 milijarde USD za pospeševanje razvoja tega ekosistema, pri čemer je dodelila polovico osemmestne vsote za spodbujanje nastanka projektov za gradnjo metaverse, virtualne resničnosti in tehnologij umetne inteligence, med drugimi sektorji Web 3.0.

Konec oktobra je Binance Smart Chain presegel 1,5 milijarde transakcij, časten dosežek glede na njegovo uvedbo nekaj več kot eno leto pred tem.