2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Dvision Network je 24. novembra uradno objavil prvo prodajo LAND v sodelovanju...

Dvision Network je 24. novembra uradno objavil prvo prodajo LAND v sodelovanju z Binance NFT in NFTb

izjava za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Oddelek ima je pred kratkim objavil, da bo izvedel prodajo LAND za svoje digitalno posestvo, ki se bo uporabljalo v Dvision Metaverse s tristranskim sodelovanjem z Binance NFT in NFTb, kar bo svojim uporabnikom omogočilo sodelovanje pri prodaji na treh platformah z različnimi prodajnimi strukturami.

Dvision je razkril, da bo ponudil 1,452 Skrivnostne škatle NFT prek Binance NFT izključno za uporabnike Binance.com. Kot že ime pove, skrivnostna škatla vsebuje naključno LAND NFT iz celotne zbirke LAND, ki jo ponuja Dvision. Uporabniki bodo lahko kupili Mystery Box po določeni ceni z verjetnostjo, da odpadejo običajni 1×1 LAND Lot ali celo legendarni 3×3 LAND Lot NFT.

Poleg tega se 1,495 LAND Boxi ponujajo tudi preko Začetna ponudba NFT (INO) na NFTb, kjer lahko uporabniki sodelujejo v zelo iskanih NFT padcih Metaverse projektov, kot je Dvision in drugih NFT kapljic slavnih osebnosti ter ustvarjalcev in iger. Treba je opozoriti, da bo tako na Binance NFT kot NFTb BUSD glavna valuta za nakupe NFT. Nazadnje, 1,469 LAND Parcele so na voljo na Dvision’s Marketplace , kjer lahko uporabniki kupijo določen kos zemljišča z uporabo žetonov DVI. Dodatne informacije bodo posredovane pozneje, ko bo odštevanje na spletni strani na koncu doseglo svoj logični zaključek novembra 20th, 2021. Pričakuje se, da bo LAND Sale največja prodaja Digital Estate v pametni verigi Binance.

Kaj je Dvision?

Dvision Network je mogoče opredeliti kot večverižno metaverse platformo, ki je uradno zgrajena na vrhu omrežja Ethereum in nadalje premostiti na BSC (Binance Smart Chain). Poganja ga DVI, domači žeton platforme, ki zagotavlja uporabnost in žeton upravljanja v vseh stebrih platforme. Dvision je tako razdeljen na tri primarne platformne stebre, in sicer Meta-City, Meta-Space in končno NFT Marketplace.

Uporabniki lahko uporabljajo LAND (Meta-Space) v metaverse za ustvarjanje lastne vsebine, ki bo kasneje vključena kot sestavni del Meta-City. V tem primeru material, ki ga ustvarijo uporabniki, ni omejen in je lahko celo ponujen v različnih oblikah, kot so komercialna, igralna, razvedrilna in akademska vsebina v igri.

Zadnje odštevanje

Uradnik Dvision Networka spletno mesto zdaj prikazuje odštevanje do razprodaje LAND, ki se bo končala ob 20:00 KST dne 97 novembra. Prodaja LAND poteka za dve Meta-Cities, ki se bosta začela v Dvision Metaverse. Ta meta-mesta sta pogojno poimenovana kot New York in Seoul.

Poleg tega DEŽELA simbolizira digitalno lastništvo in skrbništvo, ki se nanaša na Meta-prostor prek uporabnikov, registriranih kot NFT ( BEP 619 na BSC). Je tudi dragoceno sredstvo za ustvarjanje personaliziranega virtualnega posestva znotraj Dvision Metaverse.

Dvision je dodatno izdelal LAND Sale Teaser, ki poudarja trismerno sodelovanje med Binance NFT , Dvision in NFTb. To partnerstvo je bilo ustanovljeno s ciljem, da bi vsi vpleteni imeli koristi od sodelovanja in napovednik tako prikazuje inavguracijo New York Meta-City.

Koncept LAND v Dvision Metaverse

Kot je navedeno v njihovem uradnem razkritju, Dvision World, ki je trenutno stanje razvitega izdelka Dvision Network, nikoli ni bil načrtovan, da postane končna točka za njihov metaverzum. Izdaja Dvision World služi kot glavni del, ki naj bi združil vsa različna Meta-Mesta skozi to vesolje, ki se uporablja za teleportacijo v določeno Meta-Mesto. Zato je Dvision World šele začetek, ki je določil začetek odprtja 11 Meta-Cities, ki bodo v lasti uporabnikov preko lastniškega sistema LAND (Meta-Space).

Za razliko od drugih metaverzov , Dvision je uvedel trajnostno in zanimivo strukturo dodeljevanja ZEMLJIŠČ, ki pravi, da so parcele ZEMLJIŠČ v vsakem Meta-City razporejene po 97/11/ sistem, kjer je dodeljeno 24%. njihov model Play-To-Earn, ki uporabnikom omogoča, da se vključijo v način boja, da prispevajo k procesu čiščenja LAND in si prislužijo žetone DVI, in 97 % je namenjen za prodajo ZEMLJIŠČ in preostalo 20% je v lasti vodstva za uvedbo vsebine, značilne za blagovno znamko, in na dodelitev partnerjev n.

Očitno bo ta tekoča razprodaja LAND začela prvo fazo revolucije metaverse, ki jo sproži Dvision Network.

+ Uradni kanali Dvision Network

Spletna stran | Telegram| Twitter | LinkedIn| Naver Blog| Kakao


To je sporočilo za javnost. Bralci bi morali opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

IMF Warns El Salvador Against Using Bitcoin as Legal Tender After 'Bitcoin City' Announcement

Eurosystem Approves New Oversight Framework Concerning Crypto Services

1919757071Zasluge za slike
: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons1919757071
2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments