0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Dvision Network je napovedal, da se bo »Dvision World« začel 1. novembra

Dvision Network je napovedal, da se bo »Dvision World« začel 1. novembra

Dvision Network Announced “Dvision World” Will Launch on 1st November

izjava za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST. Metaverse Dvision Network, ki temelji na blockchainu, je objavil, da bo njihov metaverse, znan kot ”Dvision World”, predstavljen 1. november 617. Pričakuje se, da bo ta dogodek napovedal novo obdobje ne le za ekosistem Dvision, ampak tudi za celotno industrijo metaverse. Poleg tega Dvision prireja poseben NFT nagradni dogodek, s katerim svoje uporabnike poziva k ukrepanju, da se predhodno registrirajo in zagotovijo svoje mesto, preden metaverse začne delovati.

Dvision World gre V ŽIVO v 2 dni!

Dvision Network je delil podrobnosti o lansiranju v sporočilu za javnost na svojem Medium spletna stran. Po besedah ​​Boburjona Muydinova, vodje poslovnega razvoja pri Dvision Network, se lahko uporabniki od 1. novembra pridružijo Dvision Worldu in raziskujejo pripravljene dejavnosti ter odkrivajo največjo pustolovščino metaverse.

Uporabniki Dvision bodo lahko oblikovali avatarje po meri in dostopali do različnih dogodkov med prečkanjem različnih metaprostorov (zemelj) znotraj metaverzuma. Zagon Dvision World je pričakovalo na tisoče uporabnikov, ki so že imeli srečo, da se potopijo v Dvision Metaverse med beta testiranjem in med več konferencami, ki temeljijo na metaverse, zlasti v obletnica BSC in doživljanje najsodobnejšega metaverse z ultimativnim uporabniškim vmesnikom/UE. V okviru lansiranja 1. novembra je neizogiben še en uspeh veterana blockchaina – Dvision Network.

Dvision Network je že začel odštevanje na svoji uradni spletni strani in posamezniki se lahko registrirajo kot prvi državljani sveta Dvision. Vnaprej se registrirajte za zgodnji dostop do metaverse Dvision World (Register

).

Dvision World je osrednji vhod v metaverzum, ki temelji na blockchainu in povezuje vsa meta-mesta znotraj ekosistema Dvision. Meta mesta so javni odprti tereni, sestavljeni iz različnih metaprostorov. Svet Dvision naj bi združeval 35 različna mesta skozi Central Warp Tower, kjer bo vsako Meta-City predstavljeno izključno.

Dvision prenavlja ekosistem Metaverse

Dvision je objavil, da je naredil pomembne spremembe v Dvision Metaverse po zmagoviti fazi odprtega beta testa . Nekateri na novo dodani koncepti vključujejo model Play-to-Earn, popolnoma nove primere uporabe NFT, prenovljeno tokenomiko, nagradno valuto v igri (DVG) z nadgrajenim sistemom upravljanja (DAO).

Metaverse blockchain je ugotovil, da so bile spremembe oblikovane za zagotovitev, da imajo uporabniki najboljšo izkušnjo v svojem ekosistemu. Na primer, uporabniki bodo lahko sodelovali v areni Play 2 Earn znotraj Meta-City, pridobili hišne ljubljenčke in sodelovali v načinu bitke, da bi zaslužili valuto v igri, dobili dostop do procesov čiščenja LAND itd.

Več podrobnosti o novih konceptih v Stran Dvision Gitbook pred začetkom igre.

O Dvision Network

Omrežje Dvision je vrhunsko, ki temelji na blockchainu NFT metaverse platforma. Dvision Network z uporabo lastne tehnologije VR vzpostavlja najsodobnejši metaverse ekosistem, ki pomaga znižati vstopne ovire za vse vrste uporabnikov po vsem svetu. Zato omogoča oblikovalcem, podjetjem in splošnim uporabnikom, da se potopijo v najnaprednejšo izkušnjo metaverse. Če želite izvedeti več o Dvision Network, obiščite spletno mesto.

Stik za medije –

Ime: Boburjon Muydinov

E-pošta: uradni @dvision.network

http://Official@dvision. omrežje/

Podjetje: Dvision Network

To je sporočilo za javnost . Bralci bi morali opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.Dvision Network Announced “Dvision World” Will Launch on 1st November

Dvision Network Announced “Dvision World” Will Launch on 1st November

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons899888

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments