19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Dvision Network Open Beta Test (OBT) se začne v živo pred predstavitvijo...

Dvision Network Open Beta Test (OBT) se začne v živo pred predstavitvijo Dvision World

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Ena izmed vodilnih blokovnih platform NFT & Metaverse, Dvision Network, je razkrila, da bo njen težko pričakovani “Open Beta Test” (OBT) začel delovati junija 30 th 2021. Po poročanju Dvision Network bo začetek preizkusa odprtega beta razdeljen na več faz, naslednje faze pa bodo objavljene po uspešnem zaključku 1. faze. Odštevanje se je že začelo na njihovi uradni spletni strani: https://dvision.network/ .

Odprite preskus beta, da vključite nove funkcije NFT

Odprti test beta je testna faza, ki bo pred lansiranje Dvision World, vrhunskega metavestra, ki bo glavna platforma ekosistema omrežja Dvision. Dvision Network je v OBT vključil nove funkcije, vključno z My Space, prilagoditvijo znakov in sistemom lestvic najboljših skupnosti.

Med OBT bodo uporabniki lahko popolnoma prilagodili svoje like z možnostmi, kot so izbira želenih vzdevkov in želenih kostumov za svoje like, poleg tega pa bodo lahko svoje avatarje uživali v virtualnem resničnostne izkušnje znotraj sveta Dvision. Avatarji lahko izvajajo več kul funkcij, kot so animacija, teleportacija in socializacija, kar naj bi povečalo njihovo zmogljivost in povečalo porabo časa znotraj metaverje.

Funkcija My Space ponuja prilagojen virtualni prostor, kjer lahko uporabniki pridobijo svoj osebni del virtualne nepremičnine znotraj sveta Dvision. Uporabniki lahko kupijo tudi različne predmete za gradnjo svojega navideznega prostora glede na svoje potrebe in želje.

Dvision World naj bi zagotovil inovativno izkušnjo metaverse, ki bo preoblikovati sektor NFT. Uporabniki se bodo lahko vključili v različne gospodarske dejavnosti z uporabo standardov NFT za zaščito svojih digitalnih sredstev, kot so Avatars, Virtual Spaces in Artikli na robustnem trgu NFT mreže Dvision Network.

Hitro rastoči ekosistem

Čeprav OBT družbe Dvision Network samo utira pot k prihodnjemu razvoju, se šteje kot ena najhitreje rastočih metaverz, ki temeljijo na verigi verig, v sektorju, ki je v zadnjih mesecih dosegla vrsto mejnikov. Pravzaprav je Dvision Network trenutno po ocenah CoinMarketCap trenutno na petem mestu v sektorju Metaverse, takoj za Axie Infinity, Sandbox in Decentraland. Dvision Network velja tudi za enega največjih projektov BSC in NFT v vesolju s trenutno tržno kapitalizacijo, ki predstavlja približno 60 milijonov USD s plavajočo ponudbo 21%, medtem ko se FDMC vrednoti okoli 260 milijonov USD.

Prav tako je treba opozoriti, da ekipa Dvision Network nenehno bistveno napreduje na področju trženja in poslovanja, saj izvaja različne dejavnosti in kampanje za medsebojno promocijo, osredotočene na širjenje svoje skupnosti. Dvision je pred kratkim izvedel velik izlet z vodilnim agregatom cen kriptovalut CoinMarketCap, kjer 214, 000 žetoni DVI ($ 50 ), ) so bili razdeljeni med 2, 000 srečni dobitniki, pred tem pa so podobno storili v sodelovanju z DappRadar. Trenutno skupnost Dvision obsega več kot 200, 000 člani čez vsi kanali socialnih medijev.Dvision Network je že razkril, da so most v Binance Smart Chain zgradili v sodelovanju s Curvegridom in od takrat naprej še naprej opazno valovijo v ekosistemu Binance Smart Chain (BSC), s sodelovanjem v programu MVB, čemur je sledil njihov nedavni AMA na uradnem kanalu BSC. Prihajajoči NFT-ov trg Dvision naj bi znatno povečal svojo raven zmogljivosti na pametni verigi Binance, kar bo še povečalo njihov položaj v njihovem ekosistemu.

Dvision je začel tudi odmevna partnerstva z drugimi verigami blokov protokolov za izboljšanje svoje infrastrukture. NFT metaverse je junija razkril strateško sodelovanje s platformo za rešitve BSC Ankr na ključ. Na kratko, Dvision Network uporablja Ankr distribuirana vozlišča za napajanje svojega mostu čez mrežo in NFT Marketplace.

Izvorni žeton Dvision Network DVI prav tako še naprej kaže spodobno uspešnosti, z nedavnim odbojem 65% po potopu je sledil upad trga, ki ga je vodil padec BTC. DVI je bil pred kratkim naveden na Indodax in Bittrex , odpiranje dostopa do žetona več uporabnikom po vsem svetu. Indodax je največja regulirana borza v Indoneziji z več kot 4 milijoni uporabnikov, medtem ko Bittrex velja za eno uglednih in največjih platform v Evropi.

O omrežju Dvision

Dvision Network ponuja spletno storitev pretakanja 3D VR metaverse v realnem času, tako da lahko uporabniki zlahka izkusijo metaverse vsebine, kot so sejmi in igre. Na platformi Division lahko vsakdo enostavno ustvari elemente NFT brez kakršnega koli strokovnega znanja, povezanega z razvojem. Tržni sistem NFT oddelka za trgovanje omogoča monetizacijo z neposrednim povezovanjem ustvarjalcev in potrošnikov brez posrednikov. To služi za povezavo virtualnega sveta z resničnostjo.

Vse to izdelke poganja žeton pomožnih programov Dvision Network DVI, ki je naveden na več borzah, vključno z Uniswap, Bithumb, Coinone, Bittrex, Indodax in Hoo.


To je sporočilo za javnost. Bralci se morajo sami dobro posvetovati, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com neposredno ali posredno ni odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

'Doctor Bitcoin' Pleads Guilty to Running Illegal Crypto Exchange in US, Faces 5 Years in Prison

Beyond Oil™ Launches Smart Contract Driven Eco-Friendly Oil Production

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments